Pa daj
nadam se da bude pravda pobjedila i da cu imat taj jailbrake :)
Pa daj
A dobro, vjerojatno će odbacit to sud.
Ako i ne odbaci, to je samo Australija :D
muktarošima suze na oči-sony se drži
Pa daj
dal ali ta pravda bi onda znacili da ti to koristis za ono cemu je prvobitno namjenjen homebrewu i igranju vlastitih backupova
Ovi iz Sony-a su gamad teska! Razumijem da se bore protiv piratluka, ali da nemozes svoj vlastiti backup zaigrati, ni gore vrtiti linux....
Po meni, najgenijalniji potez bi bio da sad autor jailbrake-a objavi javni znanstveni rad na temu jailbrake-a gdje je sve pojasnjeno do detalja da svaka tuka moze to napraviti. Onda mu Sony moze perje nekud puhat! E... to bi bio potez desetljeca!
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Ovi iz Sony-a su gamad teska! Razumijem da se bore protiv piratluka, ali da nemozes svoj vlastiti backup zaigrati, ni gore vrtiti linux....
Po meni, najgenijalniji potez bi bio da sad autor jailbrake-a objavi javni znanstveni rad na temu jailbrake-a gdje je sve pojasnjeno do detalja da svaka tuka moze to napraviti. Onda mu Sony moze perje nekud puhat! E... to bi bio potez desetljeca!
Sonyu se Linux tu najmanje sviđa. Cell na PS3 je moćan i ako se ne koristi za igranje, tu se gube velike pare...
Upravo to, ja sam prva osoba koja bi uzela PS3 da ima JB. A sto se pirata tice, ja znam mozda dvije (2) osobe koje (nekad) kupuju igre. A svi ostali igraju pirata. Za nas standard 500 kn za "igricu" dat je puno previse. A sto se tice prodanih konzola, broj bi se sigurno povecao, samo bi gubici na igrama kao sto je konkretno GT5 bili preveliki da kompenziraju prodaju konzola.
PS3 je danas nabavljiv za 250 € (stara verzija), sto je oko 2000 kn za 40 Gb model, a igra je 500-600 kn.
Upravo to, ja sam prva osoba koja bi uzela PS3 da ima JB. A sto se pirata tice, ja znam mozda dvije (2) osobe koje (nekad) kupuju igre. A svi ostali igraju pirata. Za nas standard 500 kn za "igricu" dat je puno previse. A sto se tice prodanih konzola, broj bi se sigurno povecao, samo bi gubici na igrama kao sto je konkretno GT5 bili preveliki da kompenziraju prodaju konzola.
PS3 je danas nabavljiv za 250 € (stara verzija), sto je oko 2000 kn za 40 Gb model, a igra je 500-600 kn.
Ma kakvi, minimalno 3 500 kuna dođu igre za ps3 -.-
Ne lupetaj gluposti i ostavi se blesavog sarkazma.
Ako ti nije jasno sto sam htio rec u prethodnom postu, okani se blesavih komentara.
Ne lupetaj gluposti i ostavi se blesavog sarkazma.
Ako ti nije jasno sto sam htio rec u prethodnom postu, okani se blesavih komentara.
okani se ti gluposti
kakvih 500-600kn
Mafia II - 499 kn
Wolfenstein - 525 kn
NBA 2k9 - 525 kn
Godfather - Don's E. - 549 kn
CoD - 549 kn
Ok, u UK je cca 300 kn,
ovo su podaci sa crovortex.
Mafia II - 499 kn
Wolfenstein - 525 kn
NBA 2k9 - 525 kn
Godfather - Don's E. - 549 kn
CoD - 549 kn
MW2 (preowned)
http://forum.gameplay.hr/forums/90-Buy-Sell/page2?order=desc
http://www.njuskalo.hr/ps3-igre
treba se snac malo,a ne ko zadnja budala zeletit se u prvi algoritam i kupit igru
Ma, jasno, ali cijenu sam naveo kao mjerilo gubitka Sonyja kad su u pitanju pirat igre i prodaja konzola.
Pa gledaj, Sony ima UGOVORE sa game developing tvrtkama, točnije on njima plaća manju svotu da oni proizvode igre. Kada bi Sony dozvolio piratizam, prekinuo bih se ugovor, te se igre za PS3 više ne bi proizvodile (naravno, step-by-step, ne odmah sve). A koja ti je onda korist od piratluka kad neće bit novih igara? 
Ma, jasno, ali cijenu sam naveo kao mjerilo gubitka Sonyja kad su u pitanju pirat igre i prodaja konzola.
ma znam...
ali ista stvar ti se kod microsofta (xbox)
cijene igara su iste,a i cini mi se da pirati
ne stete mnogo xboxu
Ok, u UK je cca 300 kn,
ovo su podaci sa crovortex.
200kn funta je sada nekih 9kn,jedino ako ti ne kazes za neku drugu igru
Ovo nije pravedno jailbreak je proizvod koji omogucava igranje piratskih igara,ali ne mozu oni zabraniti pridaju necijeg proizvoda nisu oni nista napravili,napravili su oni koji su to kupili i sad zloupotrebljavaju proizvod,more to neki covik kupiti i za ukras za kljuc xD
lol na cem si ti?i od cega onda oni zaraduju?
ajde molim te,vidim ti ocito znas nesto sto mi neznamo pa reci da i to vidimo
Znaci mislis da proizvodjaci puste torrent sami? A ne da na dan kada izadje neka igra likovi ju odmah nabave, ripaju i postave torrent kao sto i je slucaj? Eeeee, sada sam svasta cuo...
Možda budemo gledali reprizu Dejan Kaljevic vs Nokia - kad ga je Nokia tužila, on je samo pustio na net svoj flasher da bude svima dostupan.
Pa gledaj, Sony ima UGOVORE sa game developing tvrtkama, točnije on njima plaća manju svotu da oni proizvode igre. Kada bi Sony dozvolio piratizam, prekinuo bih se ugovor, te se igre za PS3 više ne bi proizvodile (naravno, step-by-step, ne odmah sve). A koja ti je onda korist od piratluka kad neće bit novih igara? 
Koja glupost. LOL
Ne plaća Sony ni MS nikome, inače, izdavač plaća određenu cifru da se ta igra može pojaviti na konzoli. Zato su igre na konzolama skuplje nego na PC, jer na PC te marže nema.