Zabrana prodaje PS Jailbreaka

poruka: 54
|
čitano: 3.415
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Zabrana prodaje PS Jailbreaka".
2 godine

Pa daj

nadam se da bude pravda pobjedila i da cu imat taj jailbrake :)

3 godine

A dobro, vjerojatno će odbacit to sud.

Ako i ne odbaci, to je samo Australija :D

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
3 godine
RE: Zabrana prodaje PS Jailbreaka
Tko sljivi australiju... tamo su i settlersi 18+ igra...
In Control
2 godine

muktarošima suze na oči-sony se drži 

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.8.2010 23:25 (blackalbum).
2 godine
suspendiran

LOL => Bugovci poceli ste nadmasivat sami sebeIznenađen

"To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?"
3 godine
ivanec kaže...

Pa daj

nadam se da bude pravda pobjedila i da cu imat taj jailbrake :)

dal ali ta pravda bi onda znacili da ti to koristis za ono cemu je prvobitno namjenjen homebrewu i igranju vlastitih backupova

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
3 godine

Ovi iz Sony-a su gamad teska! Razumijem da se bore protiv piratluka, ali da nemozes svoj vlastiti backup zaigrati, ni gore vrtiti linux....

Po meni, najgenijalniji potez bi bio da sad autor jailbrake-a objavi javni znanstveni rad na temu jailbrake-a gdje je sve pojasnjeno do detalja da svaka tuka moze to napraviti. Onda mu Sony moze perje nekud puhat! E... to bi bio potez desetljeca!

2 godine
sony ima neku tesku matematiku, jer gle ovo:
ako imas jailbreaker, imas konzolu koja vrti piratske igre, koliko je pirata u hr? po nekim mjerenjima 40 i nes posto.
i vidi ti to odjednom se mnogima od njih playstation pocinje sve vise i vise svidati jer nemoraju dati 500 kn za igru.
to znaci sigurno par tisuca prodanih konzola (u pocetku) vise

i na kraju se postavlja pitanje: ZASTO TO SONY NE ZELI DA SE NJEGOVA KONZOLA BOLJE PRODAJE I BUDE POPULARNIJA?!
jedina ideja koja mi pada na pamet je da sony puno vise zaraduje na prodaji igri, ali u to bas nisam siguran :/
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
3 godine
Aldo kaže...

Ovi iz Sony-a su gamad teska! Razumijem da se bore protiv piratluka, ali da nemozes svoj vlastiti backup zaigrati, ni gore vrtiti linux....

Po meni, najgenijalniji potez bi bio da sad autor jailbrake-a objavi javni znanstveni rad na temu jailbrake-a gdje je sve pojasnjeno do detalja da svaka tuka moze to napraviti. Onda mu Sony moze perje nekud puhat! E... to bi bio potez desetljeca!

Sonyu se Linux tu najmanje sviđa. Cell na PS3 je moćan i ako se ne koristi za igranje, tu se gube velike pare...

Abort, Retry, Fail?
3 godine
max1919 kaže...
ako imas jailbreaker, imas konzolu koja vrti piratske igre, koliko je pirata u hr? po nekim mjerenjima 40 i nes posto.
i vidi ti to odjednom se mnogima od njih playstation pocinje sve vise i vise svidati jer nemoraju dati 500 kn za igru.

i na kraju se postavlja pitanje: ZASTO TO SONY NE ZELI DA SE NJEGOVA KONZOLA BOLJE PRODAJE I BUDE POPULARNIJA?!
jedina ideja koja mi pada na pamet je da sony puno vise zaraduje na prodaji igri, ali u to bas nisam siguran :/

Upravo to, ja sam prva osoba koja bi uzela PS3 da ima JB. A sto se pirata tice, ja znam mozda dvije (2) osobe koje (nekad) kupuju igre. A svi ostali igraju pirata. Za nas standard 500 kn za "igricu" dat je puno previse. A sto se tice prodanih konzola, broj bi se sigurno povecao, samo bi gubici na igrama kao sto je konkretno GT5 bili preveliki da kompenziraju prodaju konzola.

PS3 je danas nabavljiv za 250 € (stara verzija), sto je oko 2000 kn za 40 Gb model, a igra je 500-600 kn.

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
3 godine
Pudge kaže...
max1919 kaže...

Upravo to, ja sam prva osoba koja bi uzela PS3 da ima JB. A sto se pirata tice, ja znam mozda dvije (2) osobe koje (nekad) kupuju igre. A svi ostali igraju pirata. Za nas standard 500 kn za "igricu" dat je puno previse. A sto se tice prodanih konzola, broj bi se sigurno povecao, samo bi gubici na igrama kao sto je konkretno GT5 bili preveliki da kompenziraju prodaju konzola.

PS3 je danas nabavljiv za 250 € (stara verzija), sto je oko 2000 kn za 40 Gb model, a igra je 500-600 kn.

Ma kakvi, minimalno 3 500 kuna dođu igre za ps3 -.-

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
3 godine
nailer kaže...

Ne lupetaj gluposti i ostavi se blesavog sarkazma.

Ako ti nije jasno sto sam htio rec u prethodnom postu, okani se blesavih komentara.

2 godine
protjeran
Pudge kaže...
nailer kaže...

Ne lupetaj gluposti i ostavi se blesavog sarkazma.

Ako ti nije jasno sto sam htio rec u prethodnom postu, okani se blesavih komentara.

okani se ti gluposti

kakvih 500-600kn 

Seitokai Yakuindomo /// http://asukaanime.weebly.com/uploads/4/1/1/8/4118513/downloads.txt
3 godine

Mafia II - 499 kn

Wolfenstein - 525 kn

NBA 2k9 - 525 kn

Godfather - Don's E. - 549 kn

CoD - 549 kn

3 godine
3 godine

Ok, u UK je cca 300 kn,

ovo su podaci sa crovortex.

2 godine
protjeran
Pudge kaže...

Mafia II - 499 kn

Wolfenstein - 525 kn

NBA 2k9 - 525 kn

Godfather - Don's E. - 549 kn

CoD - 549 kn

2k9

MW2 (preowned)

http://forum.gameplay.hr/forums/90-Buy-Sell/page2?order=desc

http://www.njuskalo.hr/ps3-igre

treba se snac malo,a ne ko zadnja budala zeletit se u prvi algoritam i kupit igru 

Seitokai Yakuindomo /// http://asukaanime.weebly.com/uploads/4/1/1/8/4118513/downloads.txt
3 godine

Ma, jasno, ali cijenu sam naveo kao mjerilo gubitka Sonyja kad su u pitanju pirat igre i prodaja konzola.

2 godine
neaktivan
max1919 kaže...

Pa gledaj, Sony ima UGOVORE sa game developing tvrtkama, točnije on njima plaća manju svotu da oni proizvode igre. Kada bi Sony dozvolio piratizam, prekinuo bih se ugovor, te se igre za PS3 više ne bi proizvodile (naravno, step-by-step, ne odmah sve). A koja ti je onda korist od piratluka kad neće bit novih igara? Cool

2 godine
protjeran
Pudge kaže...

Ma, jasno, ali cijenu sam naveo kao mjerilo gubitka Sonyja kad su u pitanju pirat igre i prodaja konzola.

ma znam...

ali ista stvar ti se kod microsofta (xbox) 

cijene igara su iste,a i cini mi se da pirati 

ne stete mnogo xboxu 

17 mjeseci
Sony zarduje i na prodaji i gri i na prodaji konzoli jer stalno izbacuju nes novo ali ako pogledas sve torente i sve kako to da isti dan kad je izasla neka nova igrica imas ju vec na warezu ili torentu pa sami proizvodaci uploadaju igre i onda to stavaljju pod prodanost...oni jos ne zele izbacit jailbrake ali hoce..tako je bilo i za ps2 isto su govorili nikad ga nece probit pa sa se desilo....ja vjerujem da ce oni sami izbacit taj jailbrake jer su zaprravo proizvodaci najveci pirat
Robi
3 godine
Pudge kaže...

Ok, u UK je cca 300 kn,

ovo su podaci sa crovortex.

200kn funta je sada nekih 9kn,jedino ako ti ne kazes za neku drugu igru

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.8.2010 1:11 (R4zOR229).
2 godine
protjeran

Ovo nije pravedno jailbreak je proizvod koji omogucava igranje piratskih igara,ali ne mozu oni zabraniti pridaju necijeg proizvoda nisu oni nista napravili,napravili su oni koji su to kupili i sad zloupotrebljavaju proizvod,more to neki covik kupiti i za ukras za kljuc xD

I live to die another day
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.8.2010 1:12 (SUPER :)).
3 godine
atiHD kaže...
Sony zarduje i na prodaji i gri i na prodaji konzoli jer stalno izbacuju nes novo ali ako pogledas sve torente i sve kako to da isti dan kad je izasla neka nova igrica imas ju vec na warezu ili torentu pa sami proizvodaci uploadaju igre i onda to stavaljju pod prodanost...oni jos ne zele izbacit jailbrake ali hoce..tako je bilo i za ps2 isto su govorili nikad ga nece probit pa sa se desilo....ja vjerujem da ce oni sami izbacit taj jailbrake jer su zaprravo proizvodaci najveci pirat

lol na cem si ti?i od cega onda oni zaraduju?

17 mjeseci
oni su ti koi zaraduju od svega toga samo sto je ovaj drugi legalni dio u sjeni i to niko ne vidi
Robi
3 godine

ajde molim te,vidim ti ocito znas nesto sto mi neznamo pa reci da i to vidimo

3 godine
ma razor... oni prave zapravo igrice za mafiju...

Sto mislis recimo zasto je ona igrica mafia? tko god bude najbolji u njoj bude recruitiran od strane mafije...

A da ne govorim tek kako ce te NSI ili CIA ili NASA unovaciti ako pobjedis sve aliene u... ne znam... ubaci ime igre :)
In Control
3 godine
atiHD kaže...

Znaci mislis da proizvodjaci puste torrent sami? A ne da na dan kada izadje neka igra likovi ju odmah nabave, ripaju i postave torrent kao sto i je slucaj? Eeeee, sada sam svasta cuo...

3 godine

Možda budemo gledali reprizu Dejan Kaljevic vs Nokia - kad ga je Nokia tužila, on je samo pustio na net svoj flasher da bude svima dostupan.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
3 godine
Luka P. kaže...

Pa gledaj, Sony ima UGOVORE sa game developing tvrtkama, točnije on njima plaća manju svotu da oni proizvode igre. Kada bi Sony dozvolio piratizam, prekinuo bih se ugovor, te se igre za PS3 više ne bi proizvodile (naravno, step-by-step, ne odmah sve). A koja ti je onda korist od piratluka kad neće bit novih igara? Cool

Koja glupost. LOL

Ne plaća Sony ni MS nikome, inače, izdavač plaća određenu cifru da se ta igra može pojaviti na konzoli. Zato su igre na konzolama skuplje nego na PC, jer na PC te marže nema.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice