zasto onda pise da nagradna igra traje do 29.11?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zasto onda pise da nagradna igra traje do 29.11?
Zato jer nagradna igra i traje do tada (tj. do 29.11.), a glasovanje traje do danas (15.11.) u ponoć. Sve detaljno piše u Bugu na stranici s informacijama. Drugim riječima, ako ne glasate, to ne isključuje mogućnost sudjelovanja u nagradnoj igri, ali se sve obavlja pomoću istog koda. Nakon ponoći glasovanje će biti zatvoreno, ali će se moći i dalje sudjelovati u nagradnoj igri.
To i mene zanima, lijepo piše večeras do ponoći a na drugoj str. do 29.11. Baš sam mislio sad koji dan kupiti Bug. U čemu je caka?
EDIT: vidim da je već odgovoreno.
To i mene zanima, lijepo piše večeras do ponoći a na drugoj str. do 29.11. Baš sam mislio sad koji dan kupiti Bug. U čemu je caka?
EDIT: vidim da je već odgovoreno.
Glasovanje je organizirano do 15.11. jer je potrebno napisati, složiti i prelomiti tekstove za sljedeći broj Buga, a to je nemoguće napraviti npr. 25. u mjesecu. S druge strane, nagradnu igru nismo htjeli ograničavati do 15.11., već do zadnjeg dana kada se aktualni Bug nalazi na kioscima, tako da i oni koji ga kupe zadnji dan ipak mogu sudjelovati u nagradnoj igri.
Dobro, ali poslije danas ne morate koristiti kod. Meni će dati ovo računalo, red je više da se unaprijedim.
Tako da danas još možete glasovati, ali poslije toga neće biti bitno prijavljivati kod.
Hvala na pažnji.
Red bi bio i da naučiš smisleno slagat rečenice, pa da se moze ičta i išcitat iz njih...