Zapadnobalkanci - osvojite Asus HD7970!

poruka: 135
|
čitano: 5.565
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Zapadnobalkanci - osvojite Asus HD7970!".
2 godine

Odabiri su bili teze retardirani, tipa bolje napajanje je ono na kojem pise vise watti, tocno mi je takav dojam ostavilo natjecanje.

clock2much
2 godine
neaktivan

Ah probat ću nešto sklopit. Imate vremena do 8. svibnja pa ne srljajte. osobno ja kad sastavljam novu konfu,provedem i po nekoliko desetaka sati googlajuči informacije o svakoj komponenti. N sa fejs njubinam to vjerovatno ne znači puno pošto svršavaju samo na intel i brand name ovo-ono.

Peace and prosperity for us all thru superior firepower
2 godine

Ajd moglo bi se nesto sklepati, neki Intelic i singe GPU odabir, jer multi GPU nikako ne prolazi.No to nije niti cudno, ili su neupuceni ili im je bitnije tko je predao konfu nego kakva je, tipa neki prijatelj.

clock2much
22 mjeseca

Moja konfa

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
18 mjeseci

Ček,da bi se sudjelovalo treba imati fejs?

Mas pater i njima i fejsu!

Neznanje nije opravdanje za glupost.
2 godine
Re: Zapadnobalkanci - osvojite Asus HD7970!
Pranja kaže...

Ček,da bi se sudjelovalo treba imati fejs?

Mas pater i njima i fejsu!

Vjeruj mi, ne dobija onaj tko ima bolju konfu, u to sam se sam uvjerio.Cim je tu lajkanje u pitanju, nula bodova.

clock2much
18 mjeseci

Bljuje mi se od tih fejs nagradnih igri,mutavo je to.

Neznanje nije opravdanje za glupost.
22 mjeseca

Iden vidit kad ono konfa sa najviše lajkova: FX6100 + HD6850 

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
2 godine

Ovu glupu nagradnu igru organiziraju garant neki ''profesionalci'' tipa KSIRRP

2 godine
Volume kaže...

Tu je i moj komentar na slici {#}

clock2much
19 mjeseci
zoharbizo kaže...
Volume kaže...

Tu je i moj komentar na slici {#}

Let the good times roll ... {#}

Xc
3 godine
Fermi kaže...

Meni je najzanimljivije to što u pravilima nagradne igre na fejsbooku piše da je nagradnjača samo za Hrvate a pravila nagradne igre su napisana srpskim jezikom. Isto tako koristim Google chrome web preglednik i u opcijama provjere pravopisa mi je namješten Engleski jezik. Svaki put kad dođem na BOL stranice, Chrome izbaci pouku da je BOL na Srpskom jeziku i nudi mi prijevod na Engleski.{#}

Mislim da Asus ima neakvu podružnicu u Srbiji pa njihovi ljudi to pišu.

Trust me, I'm a Jedi!
4 godine

MA zahebi, odustao, slažem konfu pola sata i onda još pišem opis konfe, da ljudi znaju zašto, i onda skužim da treba i OS {#}

Ali eto da ne propadne, budem pukao tu što sam sve napisao {#}

Matična ploča: Asus P8P67 LE, Socket H2(1155)

Procesor: Intel i5 2500K, Sandy Bridge, 3300 MHz , Socket 1155

Radna memorija: Kingston 8 GB (2 x 4 GB) DDR3, 1600 MHz HyperX, DIMM

Grafička kartica: Grafička kartica Asus ATI Radeon EAH6870, 1 GB , PCI Express

Tvrdi disk: 1 TB , Seagate Barracuda 7200.12 , 3.5" , SATA

Napajanje: OCZ ModXStream Pro, 700 W

Kučište: Gigabyte Sumo Alfa

Monitor: Asus ML228H LED 22 "

Miš: Acme laserski, MA02 Laser Gaming mouse, USB, 2200DPI, laserski, žičani, USB

Tipkovnica: Logitech Logitech Media Keyboard K200 , USB

Zvučnici: Genius SP-HF800Pro, 2.0, 3.5 mm stereo

Web kamera: Web kamera Logitech C110 , 1.3 MP, USB

SLušalice: Acme slušalice sa mikrofonom CD-850

Da malo pojasnim :-)

Ovdje se radi o najnovijoj 1155 platformi od intela, koju sam stavio zbog toga što će se ovu konfiguraciju biti moguće nadograđivati u budučnosti (a novija serija procesora ivy bridge ide također na 1155) što je samim time čini isplativijom od ostalih trenutno na tržištu.

Procesor koji sam odabrao, radi se o i5 2500k modelu, koji je sasvim zadovoljavajući za sve vrste radnji koje pred njega stavite, a zbog nastavka "k" također podržava i OverClockanje (ima otključan mnižitelj) pa se čini kao dobra dugorpčna investicija.

Sve to sam stavio na Asusovu ploču koja podržava sve navedeno, a također će podržavati i buduće nadogradnje ukoliko ih bude potrebno praviti.

Osim toga, i odličnu Asus 6870 grafičku karticu sa 1gb gddr5 brze memorije, tako da ni razni grafički problemi nebi trebali pretstavljati poteškoće u radu na ovoj konfiguraciji. Također, s obzirom da matična podržava i crossfire tehnologiju, moguće je ovu konfiguraciju u bodučnosti nadograditi s još jednom grafičkom.

Tu se još nalazi i 8gb Kingstonovog ddr3 rama, koji radi na čak 1600mhz.

Što se tiče pohrane podataka, za to se brine Seagate Barracuda sa čak 1tb slobodnog prostora i 32mb cache memorije. Mislim da SSD disk nije trenutno tako isplativa investcija za ovu konfiguraciju, ali ju je moguče nadograditi. S obzirom da ovakve konfiguracije zahtjevaju i kvalitetno napajanje, tu je stavljeno vrhunsko OCZ napajanje od 700w. I naravno, sve je to stavljeno u Kvalitetno Sumo Alfa kučište od Gigabyta.

Što se tiče periferije, tu je odabran Asus-ov ML228H monitor od 22 incha, koji svoj posao radi odlično.

Što se tiče ostatka periferije, tu je ubačen odlični ACME miš, koji je odličan za "gamere" ali i ostalima će brzo sjesti u ruku :-)

Naravno, za tipkovnicu, odabir je pao na kvalitetni Logitech, kao i za Web kameru. S obzirom da ovo računalo se može koristiti podjednako za igranje kao i za druge aktivnosti na računalu, stavio sam tu i odlične Genius drvene zvučnike (koje i sam posjedujem več neko vrijeme), a i Acme slušalice sa mikrofonom za eventualne igre ili Voip.

Eto, toliko od mene, i nadam se da sam bio od koristi i onima koji stvarno kupuju računalo do 9000kn, pa da nemoraju više tragati za dodatnim objašnjenjima :-)

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
5 godina
Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
20 mjeseci

Poslao sam, ali nisam džubre da žicam lajkove. :D

heilige
3 godine

Ne isplati se slagati jer ce neki tamo klipan koji nije cuo za rijec "racunalo" odnijeti nagradu sa Z68 maticnom, AMD-ovim procom i 5450, i Windows 7 Ultimate, samo zato sto cemu milijardu frendova lajkat na fejsu.

BF3 nick: herdjuro
2 godine

evo ako želite

Budući da je kolega sudy_freak suspendiran (troll jeb*ga), ovo je njegova konfiguracija, ako smatrate da je dobra, poduprite ga [:)]
Pokažite kako se BUGovci drže zajedno.

Pozdravlja vas sudy.

http://on.fb.me/JJiPzd

samo krupno, ništa sitniš
5 godina

Pravila kažu da vrijede samo lajkovi fanova Asus Western Balcan no mnogi to ne znaju.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
2 godine

O jeebali vas lajkovi...

19 mjeseci

Sta kazete?

1. Matična ploča Asus P8P67-M , Socket H2(1155) - 967,67kn

2. Procesor Intel i5 2500K, Sandy Bridge, 3300 MHz , Socket 1155 - 1.710,27kn

3. Memorija Kingston 8 GB (2 x 4 GB) DDR3, 1600 MHz HyperX, DIMM - 371,07kn

4. Grafička kartica Asus NVIDIA GeForce ENGTX560, 1 GB , PCI Express - 1.421,97kn

5. Tvrdi disk 500 GB, Western digital WD5000AZRX , 3.5" , SATA - 603,57kn

6. SSD disk , 60 GB, OCZ AGILITY 3, 2.5 ", SATA - 631,47kn

7. DVD pisač Asus DRW-24B3ST/BLK/G/AS, SATA, crni - 175,77kn

8. Kućište Thermaltake Dokker - 426,87kn

9. Napajanje Corsair CX600, 600 W - 501,27kn

10. Monitor Asus VW227D LCD 21.5 " - 863,97kn

11. Operativni sustav Microsoft Windows 7 Home Premium SP1, 64-bit - 1.115,07kn

12. Tipkovnica + miš Logitech MK260 , USB - 222,27kn

UKUPNO: 8.991,24kn ~ 1193 EUR 

4 godine

gledam malo te konfe i smijem se likovima, neki debil je metnuo i5 3500k s h67 plocom, onda je jedan umetnuo i5 2320 i 6850 i dobio hrpu lajkova a taj komp je smece i tako dalje.

22 mjeseca
191x7 kaže...

Pravila kažu da vrijede samo lajkovi fanova Asus Western Balcan no mnogi to ne znaju.

Iako ne igram to, ovo je totalno jadno cim vidim tih 61 "lajkica" odmah se skuzi da je zicao frendove da lajkaju koji sigurno prvi put cuju za Asus sto je totalno {#}

A tek ovo duplo W u imenu je {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 16:07 (XVII Mini).
17 mjeseci

ove prve i druge konfe nisu nesto..

takoder evo i moje konfe:

konfa :)

i samo da recem ovaj hgspot je preskup...

3 godine

sad sam procitao pravila...

...sve sta mogu rec je LOL HGSPOT

4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 20:48 (8ax).
22 mjeseca

Ja imam najjači sistem, GTX560 TI + I5 2500K + 8 GB meme pa neman nego 1 lajk, a ovaj sa FX8150 ima 40ak.

17 mjeseci
donator_bubrega kaže...

Ja imam najjači sistem, GTX560 TI + I5 2500K + 8 GB meme pa neman nego 1 lajk, a ovaj sa FX8150 ima 40ak.

ne znaju oni sta je najjaci setup ..

3 godine

I stvarno je retardirano šta se konfe moraju stavljat u obliku slika, jako jako oslabljuje preglednost.

Trebali su to napravit kao HGSpot 6k natjecanje.

4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag
3 godine
4 godine

smece si slozio, i5 2500k i h67 plocu. ljudi ako neznate nista o komponentama i o tome sto s cim ide nemojte to ni radit, vidim u svakoj trecoj konfi tamo pogresku koja je ogromna i samo kreten tako nesto moze slozit. inace zvonexp je slozio po meni najbolju, ima gtx570, i5 2500k i p8p67 plocu, ta konfa performansama rusi ostale.

5 godina

Imam ideju; ajmo se potrudit pa svakoj konfi komentirati mane (ako ne nešto zaboravljeno, ako se nešto ne slaže, ako nije balansirano itd...).

Btw još nisam našao konfu koja bi izgledala ljepše od one crno-plave koju sam složio...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice