Zaštita privatnosti na Street Viewu

poruka: 14
|
čitano: 1.306
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Zaštita privatnosti na Street Viewu".
4 godine
neaktivan

Super. Slike više neće biti stare više od pola godine. :)

4 godine

Nabijem ja ovu Uniju, kakva zaštita privatnosti, ceste i putevi sve je to javno nisu zadiralu u pravatno kuće, sobe.... To može samo biti loše

4 godine
neaktivan
RE: Zaštita privatnosti na Street Viewu

Moze biti lose jedino sto treniraju strogocu. Jer sad pocinju da ulaze mozda tamo gdje ne bi trebali. Ali ovim ce samo napraviti bolje za nas korisnike, jer cemo imati novije slike.

4 godine
HCSC kaže...

Nabijem ja ovu Uniju, kakva zaštita privatnosti, ceste i putevi sve je to javno nisu zadiralu u pravatno kuće, sobe.... To može samo biti loše

Ti ne razumijes o cemu je rijec. Stvar je u tome da neki ljudi jednostavno ne zele svoje slike imati na Street view da ih vidi cijeli svijet.

Evo recimo jedan primjer: Ide osoba kroz neku ulicu i bas joj se "pripiskilo" i stane iza nekog ugla de se olaksa, kad ono evo bas naisao googleov auto sa kamerama i snimi bas tu osobu kako "piski" i jos k tome ima mali "tintilinic" i sve to zavrsi na Street view-u .

To sam sada blebnuo primjer ali ima na tisuce primjera sa stvarno inkriminirajucim slikama. Malo progooglaj, siguran sam da ces ih naci.

Zar to ne spada u zastitu privatnost?

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
2 godine
croart kaže...

Ti ne razumijes o cemu je rijec. Stvar je u tome da neki ljudi jednostavno ne zele svoje slike imati na Street view da ih vidi cijeli svijet.

Evo recimo jedan primjer: Ide osoba kroz neku ulicu i bas joj se "pripiskilo" i stane iza nekog ugla de se olaksa, kad ono evo bas naisao googleov auto sa kamerama i snimi bas tu osobu kako "piski" i jos k tome ima mali "tintilinic" i sve to zavrsi na Street view-u .

To sam sada blebnuo primjer ali ima na tisuce primjera sa stvarno inkriminirajucim slikama. Malo progooglaj, siguran sam da ces ih naci.

Zar to ne spada u zastitu privatnost?

Ne, ali spada u opću kulturu. Jednostavno je, nemoj pišati na javnim prolazima Cool

Jednako je i za TV reportaže, tko te pita želiš li biti na nekoj reportaži kada kamera snima Trg npr.

Ako ti smeta da te ljudi vide, ne izlazi van.

Meni osobno puca i nikad nisam bio oparanoična osoba, a s obzirom da sam uz to donekle i odgojen i ne lažem ljudima gdje se nalazim, nemam problema sa ovim stvarima Belji se

4 godine

Vidim da se neki ne slažu sa mnom ali vidim i da su ti isti i dobili odgovor.

To je sve cijena modernizacije, kome se ne sviđa pravac teška zabit i miran je

4 godine

duplo delete

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 13:51 (HCSC).
4 godine
HCSC kaže...

Je li tebi kuća ograđena 5 metara visokim zidom? Po kojem pravu oni imaju slikati moje dvorište i okućnicu i što ja radim u njoj ili oko nje? Nemaju - to je moje privatno vlasništvo.

Uostalom čak i ako se ogradiš zidom i štitiš svoju privatnost postavili su kamere toliko visoko tako da ti debili mogu gledati što radiš čak i ako to ne želiš.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
4 godine
HCSC kaže...

Vidim da se neki ne slažu sa mnom ali vidim i da su ti isti i dobili odgovor.

To je sve cijena modernizacije, kome se ne sviđa pravac teška zabit i miran je

Pa dalo bi se raspravljati o tome, ali nema smisla, ici ce u beskonacnost.

Postujem tvoj izbor ali mislim da treba postivati i izbor onih koji ne zele da im slika bude objavljenja pred cijelim svijetom bez njihove suglasnosti.

Mislim da ni ti niti ljudi sa stajalistem kao sto je tvoje nebi zeljeli da im "pimpek" bude objavljen na Street view-u. O tome se radi.

Ali zavrsimo ovo, mozda je najboje

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
2 godine

U svakom vecem gradu drzave koja se nalazi u EU nalazi se nekoliko tisuca kamera koje sve snimaju i arhiviraju, a oni su za zastitu privatnosti?

Znam da nije isto kada Street View-a slike moze vidjeti svatko, a sa spomenutih kamera samo odredjeni, no svejedno je apsurd.

4 godine

Stvar je u tome sto se radi o temeljnim pravima covjeka, koje google olako krsi i zato se EU buni...

2 godine

A sada pokusajte nabrojati u sta se sve Google upustio i sta su sve napravili do sada.......od "obicne" trazilice do skeniranja kompletne zemlje, mora....OS, Wave, mail...itd.

http://www.speedtest.net/result/724268199.png
2 godine

Ma u toj Europskoj uniji rade idioti. Kaj oni očekuju od Googlea da svakih 6 mj. isponova snima sve. To je preskupo, mislim da se googleu više isplati izbrisat Europu sa street viewa negoli radit sve isponova.

4 godine
win32 kaže...

A sada pokusajte nabrojati u sta se sve Google upustio i sta su sve napravili do sada.......od "obicne" trazilice do skeniranja kompletne zemlje, mora....OS, Wave, mail...itd.

Kakve to ima veze sa temom?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice