Ma xebo VIŠE tekst tekst i tekst!!! Pa jbt bili ste tamo ajde sad neke slike, fotogalerija i sl. da se i ja osjećam kao da sam išao, a ne tu jadne 3 slike i to je to :S VIŠE VIŠE VIŠE VIŠE!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel bilo bureka?
drpetric
To nije upitno BUG se kupuje svaki mjesec, nažalost nemogu se pretplatiti jer sam stalno u hodu pa kupim kad stignem, ali opet znamo da će u bugu biti par slika i sl. mislim da DEFINITIVNO trebatu otvoriti neku sekciju galerija na BOL-u pa pobacati sve slike (min 100 komada) pa da uživamo malo kao ljudi, pa ipak je 21 stoljeće a mi moramo čekati 5 slika koje ćemo gledati na komadu papira u 400x400 :S
To nije upitno BUG se kupuje svaki mjesec, nažalost nemogu se pretplatiti jer sam stalno u hodu pa kupim kad stignem, ali opet znamo da će u bugu biti par slika i sl. mislim da DEFINITIVNO trebatu otvoriti neku sekciju galerija na BOL-u pa pobacati sve slike (min 100 komada) pa da uživamo malo kao ljudi, pa ipak je 21 stoljeće a mi moramo čekati 5 slika koje ćemo gledati na komadu papira u 400x400 :S
Bar za nas pretplatnike =D
Gaming is my drug.The more i take it the more i am addicted
drpetric
A sad bas da je Lumia najveci hit sajma i da je predmet pozude sviju 
Nadam se da nisi zaboravio prošlogodišnje obećanje.
Ok vrati se u ovaj topic za 15 dana kad izađe BUG jer držim te za riječ, ali ozbiljno razmišljajte o otvaranju FOTOGALERIJE na BOL-u.
Kad će izvještaj s "onog sajma nasuprot"?! 
Prošle godine je obećao da ga neće zapostaviti. Očekujem duplericu. Miro nadam se da čitaš i da si meka srca...
Prošle godine je obećao da ga neće zapostaviti. Očekujem duplericu. Miro nadam se da čitaš i da si meka srca...
nazalost, 'drugi' sajam se vise ne odrzava istovremeno s CES-om... Kako i zasto, pisat ce u Bugu 
nazalost, 'drugi' sajam se vise ne odrzava istovremeno s CES-om... Kako i zasto, pisat ce u Bugu 
Treba li skupljati dobrovoljne priloge da produljiš svoj ostanak u LV ili će se urednik isprsiti?
"Lumia 900 je bila predmet požude svih posjetitelja..." ... Da požuda ... Pa šta su htjeli seksualno općiti sa Lumiom ?? Možda bi primjereniji izraz bio - "žudnja" ? Petrc me stalno iznova oduševljava svojom pismenošću ...
Zašto jednostavno kad može komplikovano?
Nije mi jasno, Bug kao informaticki casopis nema online pretplatu, pdf, ipad, tablet sto vec. Mozda cak i ekskluzivne sadrzaje tipa mala skola programiranja, linux, itd.
Ne mozete nista izgubiti a sigurno bi dobili pretplatnika i ne samo iz Hrvatske.