Završeno preuzimanje Suna

poruka: 8
|
čitano: 850
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Završeno preuzimanje Suna".
2 godine

isus bog ajped ima 300 komentara o ovo niti jedan...............mislim da to dovoljno govori o profilu ljudi na formumu

enivej, samo me strah da se pri butanju servera ne prikaže poruka "java applet initializing" :)

kod mene normalno radi.....
2 godine
neaktivan

Ma reddit ima 3000+ komentar na iPad pa to opet ne govori nista :-)))

A sto se tice ovoga. Toliko o open sourceu kao predivnoj ideju u korporacijskom svijetu.  Tvrtka nakon manje od 10 godina takve filozofije vrijedi manje nego osrednji premierligaški klub. :-)

2 godine
neaktivan
RE: Završeno preuzimanje Suna
cekpi kaže...

isus bog ajped ima 300 komentara o ovo niti jedan...............mislim da to dovoljno govori o profilu ljudi na formumu

enivej, samo me strah da se pri butanju servera ne prikaže poruka "java applet initializing" :)

Potpuno si u pravu!Smijeh

2 godine
cekpi kaže...

ova je tema dosadna,ali svi vole pljuvati po appleu

2 godine
cekpi kaže...

Upravo sam i ja htio ovo reci.

zalosno.

jedino me zanima sto ce se dogoditi sa mySql-om.

My Database isn't small, it's just cold in the server room
3 godine
cekpi kaže...

Da bog da uništili prokletu javu sada!! I znogirali java developere, java korisnike i onog kretena koji ju je uopće smislio u tri PM... Da bog da kupili i adobe pa uništili prokleti flash!

Što se tiče mysql-a, trebao bi ostati otvoren, tu je ako se ne varam i nastao problem sa EU oko preuzimanja, a nadam se da će nastaviti slijediti neke stvari od Sun-a, poput opensolarisa i otvaranja koda ZFS-a, kojeg ne bi bilo loše vidjeti na linuxu.

2 godine
protjeran

...SUN i ORACLE....definitivno će značiti vrhunsku kvalitetu njihovih produkata..

2 godine
redrum781 kaže...
Da bog da uništili prokletu javu sada!! I znogirali java developere, java korisnike i onog kretena koji ju je uopće smislio u tri PM... Da bog da kupili i adobe pa uništili prokleti flash!

word!

neka ostane samo "ibm java" :P:P:P

kod mene normalno radi.....
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice