Zii - revolucija iz Creative Labsa?

poruka: 10
|
čitano: 1.726
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Zii - revolucija iz Creative Labsa?".
4 godine

Ekšuli, sve se već zna....

http://www.engadget.com/2009/01/08/creative-unveils-zii/

ali i službene stranice imaju nešto za reći...

http://www.zii.com/

Ukratko novi system-on-chip...

4 godine

hrabro bogami. dakle napravili su novu arhitekturu otkantavši x86 i sad furaju opaki marketing da privuku developere i investitore.

baš me zanima što će bit s tim. bilo bi zgodno da se napravi neka alternativa wintel klanu.

4 godine

Po prezentaciji koliko sam skužio je najsličniji FPGA arihitekturi, sad gdje je tu "woooooo" inovacija??? Ziiiii ziiiii :P

3 godine
neaktivan

Pa taj projekt će nam promijeniti živote za 10-ak godina - (:) - sve će biti jeftinije... nadam se)

brb
3 godine

ja sam skeptičan, ali živi bili pa vidjeli

C2D e8400 | 4GB DDR2 @ 800MHz | Radeon HD4850 | CL X-FI ExtremeMusic Windows Vista & Windows 7
4 godine

Mah, radi se o arhitekturi sustava koja je izrazito prilagodljiva. Njihov Zii čip sadrži dotičnu Zii arhitekturu koja ga može prilagoditi jako flexibilno i konstantno u bilo što. Čip ima veliku mogućnost procesiranja (performanse) upotrebljavajući dosta manje energije.

Ono, zanimljivo, ali budemo tek vidjeli koliko s obzirom kako se stvar upotrijebi...

Ima neki, po meni malo napuhani, video na: http://www.zii.com/

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2009 16:44 (Adisuki).
3 godine
neaktivan

po onom filmiću na njihovim stranicama komp će imati samo taj jedan čip koji će obavljat dužnost grafičke, procesora, zvučne kart.,videa...

brb
4 godine
neaktivan
RE: Zii - revolucija iz Creative Labsa?
Ficho3D kaže...

po onom filmiću na njihovim stranicama komp će imati samo taj jedan čip koji će obavljat dužnost grafičke, procesora, zvučne kart.,videa...

Ne, imat će jedan, dva, pet, sto, koliko je snage već potrebno. :)
I'm a lumberjack and I'm OK
3 godine
neaktivan

Gledao sam na njihovim stranicama filmić to je nešto ultra!

Cool

add me xfire >>> razvaljot
4 godine

Ma provala totalna, baš me zanima kako će to izvest i na što će to ličit! Smijeh

Možda ćemo biti svjedoci rođenja prvog ALF-a  (artificial life form-a)  Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice