Zotac MAG

poruka: 16
|
čitano: 1.582
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Zotac MAG".
4 godine
neaktivan
Zotac MAG

odlično! idealan za htpc. :)

Najbolje su vinske mušice...
4 godine
Zotac MAG

Me Like!!!11

Imamo Hrvatsku...u Banani...
3 godine
RE: Zotac MAG
r420r kaže...

odlično! idealan za htpc. :)

Baš :)

3 godine
Zotac MAG

Pa i nije nešto. Mac mini dođe otprilike isto, ukoliko se odlučiš kupiti legalne windoze za ovo čudo. Da ne spominjem kako ovome fali (uvjetno rečeno ofc) i optički pogon.

4 godine
Korky kaže...

Pa i nije nešto. Mac mini dođe otprilike isto, ukoliko se odlučiš kupiti legalne windoze za ovo čudo. Da ne spominjem kako ovome fali (uvjetno rečeno ofc) i optički pogon.

Apple Mac Mini koliko ja znam dodje od 5000Kn do 6.700Kn, zavisi do modela, nema HDMI, nema eSATA, ima manje USB portova, no ima puno jaci Core 2 Duo procesor, jacu graficku karticu ( 9400M 256Mb ili GMA950 64 Mb ), FireWare 400/800 i DVD uredjaj, naspram 1800-2000Kn za Ion platformu, koja nije u izravnoj kategoriji, stoga neusporedivo!, ili mozda grijesim?

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2009 17:46 (Kaiserex).
3 godine
Zotac MAG

griješiš jedino u grafici, oboje imaju 9400M

music's got the feeling supreme
4 godine
neaktivan
Zotac MAG

U pravu si imaju iste grafe. Što se tiče  procesora za HTPC ni ne treba jači. Neko je gore spominjao windowse. Pa ne mora kupiti windowse za htpc nije da će se igrati na njemu. Dovoljno je podići neku linux distribuciju i malo je poštelat i šta ćeš bolje. Čak imaš GeekXBox linux distribuciju koja je namjenjena baš za HTPC.

3 godine
Kaiserex kaže...
Apple Mac Mini koliko ja znam dodje od 5000Kn do 6.700Kn, zavisi do modela, nema HDMI, nema eSATA, ima manje USB portova, no ima puno jaci Core 2 Duo procesor, jacu graficku karticu ( 9400M 256Mb ), FireWare 400/800 i DVD uredjaj, naspram 1800-2000Kn za Ion platformu, koja nije u izravnoj kategoriji, stoga neusporedivo!, ili mozda grijesim?

A slušaj, kad preračunaš 250 eura po tečaju koji koriste naši preprodavači (cca 14 kn za 1 euro), dođe neznatno jeftinije (sa Windowsima), a nudi puno manje.

BTW, što se tiče HDMI, Mac ima DVI, a DVI to HDMI adapter dođe neku siću.

4 godine
neaktivan

Obzirom na cijenu Asrock ION 330 čini mi se bolja kupnja, jer ima dvostruko veći hard i optički disk.

3 godine
Zotac MAG

14 kn za 1 euro? odmah idem razmijeniti sve eure u kući Smijeh

EDIT: imam d945gclf2d od intela s dvoglavim atomom i mogu reći da ima solidne petformanse (koliko to može biti za jedan procesor koji troši 8W)

music's got the feeling supreme
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2009 18:04 (Katana).
3 godine
Zotac MAG

On misli na toda nasi preprodsavaci poduplaju cjenu od one...sto je nazalost i istina

Istok , zapad , sjever i jug Zovu putevi cujem im glas Biti putnik je zacaran krug Svaka cesta mi donosi spas
4 godine
Korky kaže...
Kaiserex kaže...
Apple Mac Mini koliko ja znam dodje od 5000Kn do 6.700Kn, zavisi do modela, nema HDMI, nema eSATA, ima manje USB portova, no ima puno jaci Core 2 Duo procesor, jacu graficku karticu ( 9400M 256Mb ), FireWare 400/800 i DVD uredjaj, naspram 1800-2000Kn za Ion platformu, koja nije u izravnoj kategoriji, stoga neusporedivo!, ili mozda grijesim?

A slušaj, kad preračunaš 250 eura po tečaju koji koriste naši preprodavači (cca 14 kn za 1 euro), dođe neznatno jeftinije (sa Windowsima), a nudi puno manje.

BTW, što se tiče HDMI, Mac ima DVI, a DVI to HDMI adapter dođe neku siću.

Kada bi hrvatski trgovci prodavali ovaj proizvod po 3500Kn ( 1euro=14Kn po tvojoj racunici, razumijem na sto mislis ) opet je razlika izmedju dva uredjaja ( Ion/Mac mini )1500-3200Kn, stoga nemoze se govoriti o istoj kategoriji ili pak neznatno jeftinijem uredjaju.

Priglupom korisniku Mac uredjaja ( a za takve je radjen ) je adapter komplikacija, no s druge strane ova Ion platforma morala bi dolaziti sa barem besplatnim bazicnim linuxoidnim OS-om ( ovo dolazi kao opcija ) i DVD uredjajom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2009 19:20 (Kaiserex).
3 godine
Kaiserex kaže...
Kada bi hrvatski trgovci prodavali ovaj proizvod po 3500Kn ( 1euro=14Kn po tvojoj racunici, razumijem na sto mislis ) opet je razlika izmedju dva uredjaja ( Ion/Mac mini )1500-3200Kn, stoga nemoze se govoriti o istoj kategoriji ili pak neznatno jeftinijem uredjaju.
Priglupom korisniku Mac uredjaja ( a za takve je radjen ) je adapter komplikacija, no s druge strane ova Ion platforma morala bi dolaziti sa barem besplatnim bazicnim linuxoidnim OS-om ( ovo dolazi kao opcija ) i DVD uredjajom.

Ja sam spominjao ovaj uređaj u paru sa Windowsima, što u konačnici više nije "svega" 3500 kn. Ali oke, možda sam malo pretjerao. Istina je što kažeš, nije baš ista kategorija. No, budimo realni, cifra od tih 250 ("naših") eura je ipak prevelika za ovo.

4 godine
protjeran
Kaiserex kaže...

Priglupom korisniku Mac uredjaja ( a za takve je radjen ) 

Zar je basa potrebna takva kvalifikacija i generalizacija. Nerazumjem tvoju opsesiju s Mac-om i takav izricit stav. Generaliziranje za tvoju informaciju odlika priglupih i zatucanih ljudi, a jos kad pridodas tome da pricas o necemu sto neznas, jer nisi ni probao, "***********".  Mozda bih razumo bih da te mozda netko iz Apple-a izvrijedao ili ti nanio neku osobnu stetu, al takvo sto nije jos bilo u novimama.  

Zlo i Naopako
4 godine
bestia kaže...
Kaiserex kaže...

Priglupom korisniku Mac uredjaja ( a za takve je radjen ) 

Zar je basa potrebna takva kvalifikacija i generalizacija. Nerazumjem tvoju opsesiju s Mac-om i takav izricit stav. Generaliziranje za tvoju informaciju odlika priglupih i zatucanih ljudi, a jos kad pridodas tome da pricas o necemu sto neznas, jer nisi ni probao, "***********".  Mozda bih razumo bih da te mozda netko iz Apple-a izvrijedao ili ti nanio neku osobnu stetu, al takvo sto nije jos bilo u novimama.  

1. Nije, niti mi je to bio cilj ( vec samo osobno suhoparno misljenje ), uostalom kvalificirao sam jednu vrstu korisnika "priglupog korisnika"-kojemu nije prioritet prckati po racunalu ili se baviti njegovim internim ili eksternim dijelovima,  vec zeli uredjaj spreman za rad "out of the box", a tu Apple briljira. Takvih korisnika postoji masa i u jednom i u drugom taboru, te stoga nisam generalizirao vec konkretizirao.

2. Ne postoji apsolutno nikakva opsesija Mac-om ili bilo kojim drugim Apple-ovim uredjajima sa moje strane, a moje ce stav uvijek biti izricit.

3. Pogledaj pod 1., generaliziranje je u mojem postu kontekstualno izvuceno i "uvjetno" izreceno. Apple uredjaje sam isprobao ( Mac-a, iPod, iPhone... ) i nisam "hater" niti omalozavam apple-ove uredjaje, cak stovise.

4. Pa i da sam imao takva iskustva zbog cega bi to trebalo biti u novinama

7 mjeseci
Zotac MAG

Jel ima neko ovo čudo? Trebam nešto tiho za surfanje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice