Draga, izumio sam softver!

poruka: 338
|
čitano: 37.193
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Draga, izumio sam softver!".
4 godine
moderator
RE: Draga, izumio sam softver!
Visak kaže...
Također nisam tvrdio da je baniran zbog neslaganja već zbog vrijeđanja. No smeta me što si ti daješ za pravo napisati uvredljiv članak, dozvoljava se vrijeđanje dotične novinarke u komentarima, a onda se provodi nekakvo ćudoređe kada vam se vrijeđanje prestane dopadati. Kreni od sebe i procijeni tko je započeo s time.

"Uvredljiv" članak nije isto što i vrijeđanje. Naravno da je članak uvredljiv jer je kritičan. Uvijek će se naći netko pogođen kritičkim tekstom...

S druge strane lik je nekoga nazvao "retardiranim", što je po meni apsolutno za kaznu. Zašto je za kaznu? Zaro jer na tako nešto postoje dva odgovora - ili kazna ili još žešće verbalno vrijeđanje. Na Usenetu koji je nemoderiran normalna je stvar da se razmjenjuju uvrede. Naš forum je međutim moderiran i cilj nam je da bude relativno ugodno okružje. Zato se za nazivanje nekog retardiranim dobija karton i to je to. 

Heroj a ne zločinac
4 godine
moderator
Visak kaže.
MarineCorps kaže...

I naravno, frustrirani informatički "znalci"...

Zli Luđak kaže...

Suzdrži se od vrijeđanja jer ću ti biti prisiljen odgovoriti na jednak način, i nauči čitati.

Po čemu je 'frustrirani informatički znalci' uvredljivije od 'mladih bahatih neznalica'?

Piše "retardirani" a ne "frustrirani". Ne znam otkud si izvukao taj quote jer meni kad odem na stranu 6 ovog threada u postu MarineCorpsa radi kojeg je dobio karton i dalje piše "retardirani", nitko to nije izmjenio.

"Retardirani" je vrijeđanje i za to se dobija karton, mislim, pomalo si dosadan već s ovim, vrati se na temu....

Heroj a ne zločinac
3 godine
neaktivan
Zli Luđak kaže...

"Retardirani" je vrijeđanje i za to se dobija karton, mislim, pomalo si dosadan već s ovim, vrati se na temu....

A sad je i uvredljivo bit retardiran? Momak u mom kvartu je retardiran i ne vidim u tome ništa uvredljivo. Čak štoviše to je nešto totalno ne bitno sa kvalitetom teksta. Ma Oleg šala, šala :D....iako i ja mislim da sam pročitao retardirani...tako da nemojmo sa i mi zapet na ovome...

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2010 20:59 (Tale).
4 godine
Zli Luđak kaže...
Visak kaže.
MarineCorps kaže...

I naravno, frustrirani informatički "znalci"...

Zli Luđak kaže...

Suzdrži se od vrijeđanja jer ću ti biti prisiljen odgovoriti na jednak način, i nauči čitati.

Po čemu je 'frustrirani informatički znalci' uvredljivije od 'mladih bahatih neznalica'?

Piše "retardirani" a ne "frustrirani". Ne znam otkud si izvukao taj quote jer meni kad odem na stranu 6 ovog threada u postu MarineCorpsa radi kojeg je dobio karton i dalje piše "retardirani", nitko to nije izmjenio.

Ok, sad vidim i ono "retardiran", ja sam citirao s kraja posta. I dalje ostaje da si ti taj koji nameće takav stil komunikacije (npr. ovo s dosadom je uvredljivo), a nađeš se pogođen kad ti se vrati u facu.

I to jest tema, jer pričamo o članku koji svojim stilom potiče takav način komuniciranja. Cijenim cinizam i sarkazam, ali to se može i puno ljepše napraviti, a neke odgovornosti za napisano ipak treba biti, barem kod novinara. Nije li to i bio motiv tvog članka?

4 godine

I u čemu je tu onda bio problem? Pola im se redakcije diglo na jedan objektivno napisan tekst, pisali su traktate ovdje, registrirali se radi toga, nitko ih vjerojatno neće vidjeti niti na jednoj drugoj temi BOL-A, osim na ovoj.

Vrijeđali su ljude, častili nas raznim epitetima, "zvali" u kojekakve supertalente, hvalili sa da poznaju ovog ili onog.

I sve to radi jednog istinitog teksta.

A oni svaki dan pišu što hoće, i baš ih briga što misle oni o kojima oni pišu o tome.

I mene je baš briga za njima i njihovom sujetom, osobni stav je istinit i objektivan od A do Ž.

Na kraju krajeva, svima nam je na vrh glave "stručnjaka za sve", a takvi i jesu najtrvrdokorniji,

ne pale argumenti kod takvih, ošini po prašini

Naravno, marinac and co su dovoljno "pametni" da nekom kažu da je retardinjo, e ali, nisu dovoljno pametni

da skuže da na net-u nema anonimnosti kako oni to misle, pa mu čovjek navede nickove koje je koristio

ali to je već druga tema . . .

A iskreno rečeno, postalo mi je jasno i što znači ono njihovo "neću se klanjati veličinama", pa valjda oni misle da su oni

te veličine kojima se treba klanjati. Promašili su ljudi adresu, nema baš puno veličina koje su zadužile svijet kako oni valjda misleCool

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2010 22:15 (Floki).
4 godine

Stvarno sam se nasmijao kad sam pročitao ovo:

Universal PACS -(Windows) UniPACS DICOM Viewer is a small and free subset of the UniPACS Viewing Workstation. It will allow you to open DICOM files, analyze them with the most common tools (window/level, zoom, etc.), save DICOM images into BMP, PGM, JPEG or Power Point files, and anonymize your DICOM data.

Free radiology software

Malo mi je bilo čudno, pošto znam da na zadarskoj kardiologiji dobiješ nalaze na CD-u nakon izvršene koronarografije kako su to postigli bez Čermina. Očito ne treba neka mudrost, njihov DICOM format pomoću free software-a konvertiraš u nešto razumljivo windowsu.

A ovo da i pomoću IrfanView-a možeš konvertirati DICOM slike u bilo što razumljivo windowsu, e sad je stvarno valjda dosta Bolančine priče kako je Čermin omogućio zoom slika koje se dobiju sa CT-a.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 13:08 (Floki).
2 godine
neaktivan

Bravo Majstore :)

3 godine

Čini se da nekim ljudima nije dovoljno dotaknuti dno, oni kopaju još dublje i spuštaju se sve niže u svoju vlastitu glupost, bahatost i neznanje. Pa kakva to publika čita ove gluposti*?

*mislim na članak koji je Zli Luđak komentirao, ne na njegov tekst

Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to potvrdio.
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 12:49 (Dragon wizard).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice