Samo bih nadodao da hp.com nije bila domena danasnjeg Hewlett Packarda vec nekog tipa koji je tu domenu drzao samo zato da je skupo proda HP-u sto je na kraju i ucinio. HP je imao domenu www.hewlettpackard.com do prije desetak godina.
"Microsoft.com koji je osnovan tek 1975 pa je razumljivo sto nije upisan"? Ivan Podnar, autor Miro Rosandic? 
Jedan mjesec Zli Ludak ne pise Osobni stav (a prosli mislim je cak prikladno govorio o izazovima novinarstva) i evo sto se dogada...
kad smo kod microsoft-a vec od kako imam net znam za ovu http://microsoft.ba/ nada se cojek :)
Ne znam točno što sam radio baš toga dana u ožujku 1985., ali mi je općenito ta godina ostala u dobrom sjećanju - bio sam srednjoškolac u Splitu, slušao sam tadašnji dobri Yu pop i rock kojega je 80-tih bilo na pretek (Film, Haustor, Prljavci, Kineski zid - iz njega se kasnije osamostalio Dino Dvornik, Xenia, Haustor, Metak...). Godina je to kada su nastali Đavoli (dobri), a kasnije se Neno Belan osamostalio iz čega nije ispalo ništa dobro.
Sjećam se i da sam u Mom mikru čitao nešto o tom Internetu, ali činilo se daleko, egzotično, nedostižno, nepotrebno i daleko od mora, Dalmacije, Rive, superzgodnih cura s egom veličine Jupitera i mozgom veličine priona koje su inače zaštitni znak Splita...
Mislim, ukupno, da sam se bolje zabavljao od Ivana u Vjesnikovom neboderu 
tad sam imao 4 godine,a za internet sam prvi put čuo prije 10-12 godina,možda čak i kasnije
Prije 25 godina imao sam Commodore 128, pisao i upogonio prvi program za bioritam, skitao po svirkama uživo, lovio komade... pet dinara za džuboks, fliper i pivo, a sada je sve drugačije
25 god.,negdje jedanaestak sam imao,au loša godina,prebolio meningitis tad pa se slabo nekako svega iz te godine sjećam,jel to bila godina turbo sisate samanthe fox čije sam gole postere lijepio po ormaru,ili je to bilo kasnije.mislim da sam dvije ili tri godine tek poslije dobio commodorca,pa sam igrao rick dangerous i micro soccer,i neki samuraj mi je bio zakon ali se ne sječam kako se zvao.
ja tada nisam ni bija u planu
prije 25 godina a i prije samo 10 godina je sve bilo drukčije,ova informatička tehnologija ide prebrzo to ni bog ne može sve pohvatati,taman se navikneš na jedan standard sutra je zastarijeo,mislim na hardve ri softver
Ako se ne varam te sam godine kupio Amstrad CPC6128 (svoje drugo računalo), a ne da nije bilo govor o Internetu, već nisam imao ni običan telefon. U mojoj ulici (Trnje, Zagreb) tada nije bilo moguće dobiti liniju ni uz pomoć crne magije...
Ako je vjerovati ovom rerspektabilnom izvoru, hp.com je registriran kao sto sam napisao http://www.vb.com/hp.htm, ako si uvjeren u suprotno, rado bih saznao izvor te informacije.
Ovako otprilike, u to vrijeme sam učio govoriti :)
... superzgodnih cura s egom veličine Jupitera i mozgom veličine priona koje su inače zaštitni znak Splita...
Eh Drago, Drago... nebi se bas slozija sa tobon. Znas... cure se ne pale na informaticare :)))
Nego ontopic: Imao sam 2 godine... nemam pojma sta sam radija... vjerovatno stetu jer sam kao dijete bio divljak :)
Ja sam 85 bio na putu u novi svjet :D
Tako da se i ne mogu sjecati sta je sve bilo, ali nema veze, nije mi zao ni najmanje, zato imam vece sanse da dozivim ono sto ce biti u sljedecih 50 godina, a mislim da ce to biti nesto ogromno.
Ja sam 85 bio na putu u novi svjet :D
Tako da se i ne mogu sjecati sta je sve bilo, ali nema veze, nije mi zao ni najmanje, zato imam vece sanse da dozivim ono sto ce biti u sljedecih 50 godina, a mislim da ce to biti nesto ogromno.
2G2B4G..hehhheh- tako sam i JA mislio. A sad s 49AD mi nije ni malo žao šta neću doživiti buduća TehnološkaČuda
Vidim da je tu blio naprednijih..ja sam dobio na poklon Comodore64, s kazetarom rifuzo..a frend se *určio s Amstradom 128 i onaj zgodni kazetar u sklopu tipkovnice i oni EI Niš okrugli televizori..eeee to su bila vremena(sinko star sam ali dat ću ti jedan savjet: - bolje 100 godina zdrav bogat i lijep nego 7 dana ružan bolestan i siromašan A.F.)
uffff tada sam imao Spectrum i Commodore te uz igranje prvi puta ušao u vode mašinskog jezika te sa eeprom programatorom upucavao kod u eeprom memoriju tj. učio kako se to radi ...
... superzgodnih cura s egom veličine Jupitera i mozgom veličine priona koje su inače zaštitni znak Splita...
Eh Drago, Drago... nebi se bas slozija sa tobon. Znas... cure se ne pale na informaticare :)))
pa to je i rekao s onim o egu veličine jupitera i nešto s inteligencijom.očito da takve epitete nisu dobile zanimanjem za njega.
dalmatinske su znači glupe kao tava,e s tim se mogu složiti,samo što im je ego veličine sunca a ne jupitera
dalmatinske su znači glupe kao tava,e s tim se mogu složiti,samo što im je ego veličine sunca a ne jupitera
To sta vi neznate rijesit zensku ne znaci da su one u ku*** nego da ste vi nesposobni.
To sta vi neznate rijesit zensku ne znaci da su one u ku*** nego da ste vi nesposobni.
a zašto se ti njemu sa vi obračaš?
mislija san na mnozinu (Drago i on)
mislija san na mnozinu (Drago i on)
znam samo sam htio da kažeš da se malo smijem kad te Drago odgovorom zaskoči
.
ali malo je off topic pa neču više komentirati.
Ne možeš po sebi suditi. Ima nas koji se dopadamo curama... 
@Shimano... malo offtopic al mislim da nam nece nitko zamjerit
@Drago... a ja sam i dan danas sa Splicankom :)
Pa onda si glavni baja u svom mistu! Jel te prima tazbina na more, priko lita?
ja san se onda mucka caletu u jajima :) na Visokoj u Splitu :) hehehe...
možda ti poznam TATU
Ne možeš po sebi suditi. Ima nas koji se dopadamo curama... 
ovo me podsječa kao ona Crouchova izjava "da nisam nogometaš bio bi djevac",možda se to može primjeniti i za Bug recimo "da ne radim u Bug-u ...."
Pa onda si glavni baja u svom mistu! Jel te prima tazbina na more, priko lita?
Primit cu ja tebe ako treba... kuca mi je 5 m od mora :)