MrBlc još jednom sam pročitao cijelu raspravu i dalje se ne mogu oteti dojmu da je forum pun neiživljenih Bondova, James Bondova. I "stručnjaka" za anonimno telefoniranje. Prije 10-tak godina sam kupovao prepaid karticu u Finskoj i tip u dućanu se nije mogao načuditi kako je kod nas moguće kupiti prepaid bez registracije...
Vidim da na forumu ima i savjetodavaca koji bi podmićivanjem i podmetanjem tuđih podataka "zaobišli" registraciju - samo da podsjetim riječ je o notornom kriminalu, poput krađe tablica s auta, krađe kreditne kartice, osobne, putovnice, itd...
I još jednom ne mogu shvatiti zašto Kalimero inzistira na anonimnom broju telefona, ne pada mi niti jedna aktivnost (legalna i moralna) gdje bi mi to trebalo. Naravno da će se ekipa iz krim miljea snaći ili bar pokušati snaći, no barem neka im se oteža. A moji podaci su na raznim forumima, ebay-u, paypal-u, banci, svim državnim upravama. I da, IP adresa ADSL-a s kojeg sam upravo spojen je logirana i spremljena kod operatera, bug-ovaca, tko zna gdje još.
Puno više od fol "zaštite" privatnosti i anonimnosti brine me zaštita od anonimaca, neregistriranih automobila i kriminalaca. I od Bondova, James Bondova, naravno.

Kod njih kupis 50 sim kartica da te niko nist ne pita no ok oni ionako prisluskivaju koga hoce bez pitanja pa ga onda fuckaj.