Connectify 2.2

poruka: 38
|
čitano: 7.626
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Connectify 2.2".
23 mjeseca
Re: Connectify 2.2

@ gigabit - ovo što sam ja napisao je upravo to što tebi treba - naime, ja sam također na BNetu, i iz istih razloga ( želio sam wireless na mom androidu ) sam čeprkao tjedan dana po windowsima dok mi nije konačno proradilo kako spada

defaultni win 7 virtual wifi te dva obična .bat fajla koji kontroliraju wireless on/off su sasvim realnije i bolje rješenje nego connectify, pogotovo iz razloga što možeš omogućiti uređajima koji su spojeni preko wirelessa na tvoj komp sa dial-up konekcijom dialanje iste konekcije, nešto što connectify jednostavno nije sposoban učiniti

enivej, glhf, nadam se da vam svima radi kako spada

3 godine
Connectify 2.2

Hvala M.G. ovaj mi je program stvarno trebao.

Jos kad bi se nasao neki program za istu stvar samo preko bluetootha... 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
3 godine
neaktivan
Re: Connectify 2.2

A i bojao sam se da će to biti jedina varijanta,u svakom slučaju hvala na odgovoru-pomoći :-)

LP

4 godine
Connectify 2.2

Jel ima ovako nesto za Vistu? Probao sam Bzeek, radi jedva, ali je program uzasan. Ad-hoc ne bi dolazio u obzir jer klijenti ne podrzavaju ad-hoc.

~
5 godina
Connectify 2.2

a i dalje nemogu instalirat ovaj program, ali i odustajem... jer jučer nakon zadnjeg pokušaja mi se srušili windowsi... wtf

i shebalo mi t mobile-ov usb stick... nemam poima ni sam šta je bilo al ne radi više...sreća pa imam i jedan stariji!

Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
3 godine
Connectify 2.2

Ima li još neki sličan program ovome,je meni ne želi ni da se pokrene na sedmici?

5 godina
Connectify 2.2

instalirao sam navedeni softwere i bez problema mi radi iphone na njemu ali moj galaxy tab neće ni prepoznat mrežu?! ima li tko ideju što da napravim?!

4 godine
Connectify 2.2

Instalirao si verziju 2.2? Ili?

http://deridownload.comze.com/
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice