Dexpot 1.5

poruka: 12
|
čitano: 2.525
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Dexpot 1.5".
3 godine
Dexpot 1.5

Odlična stvarčica, daleko bolje od svega do sada, a što je trebalo glumiti Exposé (u sprezi sa Spaces) pod Windowsima.

Jedino što me smeta kod njega je nemogućnost "ubacivanja" aplikacija (čitaj: igara) u postavkama, koje bi ga trebale ignorirati. A opet, možda ja jednostavno ne mogu naći tu opciju...

2 godine
Dexpot 1.5

Kopija CubeDesktop(a) a CubeDesktop je 100% bolji ja ga koristim godinu-i po te nekakvih problema nemam a pitaj boga kako ovo radi :D!!!

http://www.bytelove.com/images/uploads/Gadgets/linuxgear/x-ray-tux-sticker.jpg
3 godine
Dexpot 1.5

Cube nije free.

4 godine
RE: Dexpot 1.5
PC Man kaže...

Kopija CubeDesktop(a) a CubeDesktop je 100% bolji ja ga koristim godinu-i po te nekakvih problema nemam a pitaj boga kako ovo radi :D!!!

Kak si došel do tog da je 100% bolji, po kojoj formuli ili si samo izvalit to bezveze i jedva ostal ziv a kaj s onim Free i Not Free.Smijeh

4 godine
Dexpot 1.5

100% bolji? Valjda je mislio 100x

4 godine
Dexpot 1.5

Program je vrlo dobar...Isprobao sam ga i to mogu potvrditi Smijeh 

2 godine

da li je moguce da svaki virtualni desktop ima svoje ikone? da kada kreiram novi folder on ne bude na svim "desktopima".

to je ono sto mi treba, a niti jedan dosad isproban program  nema tu mogucnost. ili ju ja ne mogu naci?

4 godine

Da, moguće je. Nisam isprobao, ali imaš čak i na njihovom webu nešto sitno o tome, a koliko sam vidio, opcija postoji (meni inače ne treba, a sada nisam doma, pa ne mogu provjeriti).

Gledam te!
4 godine
Dexpot 1.5

Evo skidam i svakako ću isprobati! Namigiva

Lijep pozdrav ;)
2 godine

Koristim ga već neko vrijeme i u pravilu sam jako zadovoljan, osim te priče oko ikona na desktopima. Ne znam jel izoliran slučaj, al zna mi se desiti da ikone nakon restarta ili nakon nekog vremena nestanu s određenog desktopa i pojave se na drugom, tako da taj dio priče ne radi baš najpouzdanije, barem kod mene. Ostalo je super i stvarno pomaže. Evo, trenutno imam laptop + monitor i četiri virtualna desktopa. Super korisno i pregledno.

2 godine
neaktivan
Dexpot 1.5

Ovaj programcic ima jednu veliku gresku. Naime, kad predjemo na neku drugu radnu povrsinu od cetr ponudjenje, nemoguce je pristupiti My Computeru. Program naime ignorira dupli klik na ikonicu na radnoj povrsini i u start meniju. Sve ostalo je ok

2 godine
neaktivan

Prethodni komentar se odnosi na program Dexpot

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice