stvarno ne kužim svrhu ovakvih programa...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma znam, ali kako taj program može pomoći kad su filmovi na DVDovima u ormaru a program u kompjuteru?
ma znam, ali kako taj program može pomoći kad su filmovi na DVDovima u ormaru a program u kompjuteru?
Baš sam danas počeo ubacivat filmove u EMDB i mogu reći da mi je to super stvar. Imam gomilu filmova po DVD-ima u divix formatu i često me prijatelji pitaju šta imam, šta je šta i da spržim koji, i zahvaljujući ovom programu imam/imamo uvid u sve filmove kao i koji je žanr, redatelj i sl. Odabere filmove i nakon dan dva mu snimim i to je to. A pošto skidam dosta filmova, dobro mi dođe ovakav program.
dal je moguce dodati vise filmova odjednom a ne samo jedan? ako je, kako?
Imam gomilu filmova po DVD-ima. Baš sam danas počeo ubacivat filmove u Movienizer i mogu reći da mi je to super stvar.
Rijesen problen
Postoji li trenutno možda koji bolji program od ovog? Probao sam Personal Video Database, ali nije mi nešto. Nema neke opcije koje mi se kod EMDB-a sviđaju. Ne treba biti free, samo da je trenutno najopširniji i najkvalitetniji program za ovu upotrebu. Ako uopće postoji koji 'profi'..