Fences 0.96

poruka: 29
|
čitano: 5.911
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Fences 0.96".
3 godine
Fences 0.96

Čim sam vidio sliku već vidim na im je kde4 bila inspiracija.

Kod kde4 je to plasmoid, folder view, Možete imati koliko hoćete i podesiti razna mjesta. No ovdi je rijeć o više nih za razne

ikonice na dekstopu.

3 godine
Fences 0.96

simpatičan je ovo programčić. instalirao ga i super... nije ono što sam očekivao da će biti, ali sam ugodno iznenađen...

3 godine
Fences 0.96

Instalirao ga ali mi se događa da kada pokušam isbrisati neku ikonu javi grešku i sruši se explorer. Mala zamjerka alo ostalo je ok

A.D.
4 godine
RE: Fences 0.96

ipak je praktičnije imat jedan folder na desku, u kojem je još par foldera i u svakom shortcuti za programe koji spadaju tamo (npr slike, video, programi, video, alati blabla)

3 godine
Fences 0.96

jako kvalitetan program, pohvale stardocku!

OS: Windows XP Professional Edition SP3,Windows 7 Ultimate RC1(Build 7057)
3 godine
Fences 0.96

Nisam još isprobao(download-ao jesam)

Hm,koliko ja znam sve kaj dolazi od Stardocka

je izuzetno kvalitetno napravljeno,tako da uopće ne sumnjam da će

punokrvna verzija Fences-a biti na nivou svega kaj su napravili.Cool

C2D E4300/OC@2.7Ghz,GIGABYTE P-35 DS3-L,3Gb DDR2 Kingmax/OC@900Mhz,Gigabyte Radeon 4850 512Mb DDR3,HDD Seagate 320&500Gb,Fortron Bluestorm2 500W,Chieftec MT.
3 godine
Fences 0.96

windowblindsom su se proslavili, ali i ovaj će rasturati.

jako dobro organizira ikone, sklanja nered i daje ti jednostavnu kontrolu nad desktopom. stavio sam ga na desktop(tema vaš desktop).

OS: Windows XP Professional Edition SP3,Windows 7 Ultimate RC1(Build 7057)
4 godine
unic0rn kaže...

Instalirao ga ali mi se događa da kada pokušam isbrisati neku ikonu javi grešku i sruši se explorer. Mala zamjerka alo ostalo je ok

čudno meni ne javlja
Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 X2 6000+ (3.1gHz),Nvidia GeForce 7600gs (256mb),Seagate 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
3 godine

Moguće da je nešto do mog stroja, ma nije nista bitno...

A.D.
4 godine
neaktivan
Fences 0.96

Super je program. Same pohvale! ;)

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr
3 godine
protjeran

a ca ce mi to pa nisan idiot da ne mogu sam poslozit 20 ikona

3 godine
neaktivan

Isprobao ovaj program i moram priznati da me zbilja pozitivno iznenadio. Preglednost i jednostavnost uredivanja ikona su fantasticni. Preporučujem aplikaciju svakako za isprobati.

Ukoliko neko želi da preuzme aplikaciju, evo i link:

http://download.co.ba/Fences-vise-14432.html

www.DOWNLOAD.ba | www.wallpapers.ba | www.info.co.ba | www.games.co.ba | www.MOBILNI.co.ba
4 godine
Fences 0.96

Premda je još u testnoj inačici, Fences radi izvrsno, a koncept grupiranja ikona na paletama iako nije nov (takvo što je moguće postići u samim Windowsima bez instalacije dodatnih programa)

zanima me kako ovo postići, ako netko zna?( ako je to nešto slično ovome, a ne nešto opće poznato) a sad idem skinuti program i probati ga. Već mi se sad sviđa

Edit: našao sam jedan propust. Dok sam nešto kopirao na desktop, dok je onaj mali prozorčić na ekranu, ni na jednu ikonu u fencesu se ne može kliknuti. Barem je tako sad bilo kod mene

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2009 16:56 (denix).
4 godine
Fences 0.96

Program je super, zbilja je djelotvoran i lijep i stvarno odlično rješava problem s puno ikona.

AMD Athlon 6000+ BOX, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740mhz-GPU Clock.
4 godine
Fences 0.96

Jest da gadno kopiraju funkcionalnost KDEa 4, ali je dobro i tamo i ovdje. Korisno!!!

Why so serious???
4 godine
Fences 0.96

Stvarno odlican program koji radi fantasticno i lijepo razvrstava ikone!
p.s. jel pogeldao netko koliki je mem footprint?

Pozdrav, Calinjos
4 godine
Fences 0.96

Kakva korist od ovog programa uz Rocketdock totalno nikakva on je lijepsi funkcionalniji i ne trosi puno memorije mozes mu promjenit izgled prema ukusu i izgleda odlicno a taj Fences nije nista posebno!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.3.2009 17:24 (rambox).
3 godine
neaktivan
Fences 0.96

Mene zanima da li postoji neki program pomoću kojeg mogu organizirati ikone na desktopu na način kao što to funkcionira u start meny-u.

Htio bi staviti na desktop 4-5 ikonica (u biti foldera) u koje bi porazmještao sve ikonice sa desktopa, ali bi htio da kad kliknem na bilo koju ikonicu da mi se otvori drop-down meny, sa svim ikonicam unutar tog foldera. Recimo, svi programi, sve igrice...

Poanta je da se ne otvara kao prozor (osim na dvoklik), nego da sa jednim klikom dobijem drop-down listu kratica.

ZorroCRO
3 godine
ZorroCRO kaže...

Mene zanima da li postoji neki program pomoću kojeg mogu organizirati ikone na desktopu na način kao što to funkcionira u start meny-u.

Htio bi staviti na desktop 4-5 ikonica (u biti foldera) u koje bi porazmještao sve ikonice sa desktopa, ali bi htio da kad kliknem na bilo koju ikonicu da mi se otvori drop-down meny, sa svim ikonicam unutar tog foldera. Recimo, svi programi, sve igrice...

Poanta je da se ne otvara kao prozor (osim na dvoklik), nego da sa jednim klikom dobijem drop-down listu kratica.

sa rocketdock možeš to napraviti, treba ti dodatak stack docklet.
vizualno odličan i pregledan.
3 godine
Fences 0.96

Zanimljiv program, svakako ću isprobati.. 

neču nikad više pogoditi razrednicu papiričem u glavi i derati se headshout -:)
3 godine
djdomi kaže...
ZorroCRO kaže...

sa rocketdock možeš to napraviti, treba ti dodatak stack docklet.
vizualno odličan i pregledan.
 svakako preporučam. ali taj stack docklet ima obraničen broj ikona koji može prikazat, tj. ne može cijelu mapu ako se pretrpa prečacima. a ne znam što bi ga moglo zamjenit. možda yahoo widgets sa widgetom informer u koji se mogu stavljat turbo folderi koji kad se klikne na njih prikažu listu programa stavljenih u određenu mapu.
3 godine
neaktivan
Fences 0.96

Instalirao,bilo dva dana i deinstalirao.Prvo,nekad kad otvorim windows explorer ostanu navigacione strelice (<->),komp je malo usporio,u task manageru-procesi se ne vidi,nema ga u startup listi,rok trajanja je do kraja avgusta.Možda ipak sačekati finalnu verziju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2009 9:50 (samac).
3 godine
Fences 0.96

fora program...samo teško da će steći širu primjenu

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz @ 3,83 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
4 godine
Fences 0.96

ok programčić

E7200 2*3.0 ghz@SYTCHE Kama Cross, ATI RADEON HD 4850 512 mb@Accelero Twin Turbo, 2*2Gb G.Skill Ram, HD WD 320 GB, Gigabayte EP45-DS3R, Corosair VX 550 W, Samsung 2220LM, Windows Xp 64 bit
4 godine
Fences 0.96

Vrlo kvalitetan i jednostavan program koji i sam koristim. Najbolje rješenje za pretrpan i neuredan desktop.

E7200,8800GT OC,EP35-DS3,4GB Ram,Soprano,VX450W
4 godine
protjeran
Fences 0.96

Zasada program radi bez vidljivih problema. Koristan program.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
4 godine
protjeran
Fences 0.96

s obzirom da imam pretrpan desktop, ovaj progam mi je dosao ko narucen. koristim ga vec mjesec dana i o njemu imam samo rijeci hvale. ako imate neuredan i nakrcan ikonama desktop ovaj program je spas. preporuka svima da probaju!

real life is for people who suck at video games
3 godine
neaktivan
Fences 0.96

Vrlo korisno i kvalitetno.

Don't worry Cartman. There are no stupid answers, just stupid people.
3 godine
Fences 0.96

Dobar je fences,imam ga na sva 3 kompa,a i drugima ga preporučam i instaliram.Cool

http://s2.ba.bitefight.org/c.php?uid=94118
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice