Čim sam vidio sliku već vidim na im je kde4 bila inspiracija.
Kod kde4 je to plasmoid, folder view, Možete imati koliko hoćete i podesiti razna mjesta. No ovdi je rijeć o više nih za razne
ikonice na dekstopu.
Čim sam vidio sliku već vidim na im je kde4 bila inspiracija.
Kod kde4 je to plasmoid, folder view, Možete imati koliko hoćete i podesiti razna mjesta. No ovdi je rijeć o više nih za razne
ikonice na dekstopu.
simpatičan je ovo programčić. instalirao ga i super... nije ono što sam očekivao da će biti, ali sam ugodno iznenađen...
Instalirao ga ali mi se događa da kada pokušam isbrisati neku ikonu javi grešku i sruši se explorer. Mala zamjerka alo ostalo je ok
ipak je praktičnije imat jedan folder na desku, u kojem je još par foldera i u svakom shortcuti za programe koji spadaju tamo (npr slike, video, programi, video, alati blabla)
jako kvalitetan program, pohvale stardocku!
Nisam još isprobao(download-ao jesam)
Hm,koliko ja znam sve kaj dolazi od Stardocka
je izuzetno kvalitetno napravljeno,tako da uopće ne sumnjam da će
punokrvna verzija Fences-a biti na nivou svega kaj su napravili.
windowblindsom su se proslavili, ali i ovaj će rasturati.
jako dobro organizira ikone, sklanja nered i daje ti jednostavnu kontrolu nad desktopom. stavio sam ga na desktop(tema vaš desktop).
Instalirao ga ali mi se događa da kada pokušam isbrisati neku ikonu javi grešku i sruši se explorer. Mala zamjerka alo ostalo je ok
Moguće da je nešto do mog stroja, ma nije nista bitno...
Super je program. Same pohvale! ;)
a ca ce mi to pa nisan idiot da ne mogu sam poslozit 20 ikona
Isprobao ovaj program i moram priznati da me zbilja pozitivno iznenadio. Preglednost i jednostavnost uredivanja ikona su fantasticni. Preporučujem aplikaciju svakako za isprobati.
Ukoliko neko želi da preuzme aplikaciju, evo i link:
Premda je još u testnoj inačici, Fences radi izvrsno, a koncept grupiranja ikona na paletama iako nije nov (takvo što je moguće postići u samim Windowsima bez instalacije dodatnih programa)
zanima me kako ovo postići, ako netko zna?( ako je to nešto slično ovome, a ne nešto opće poznato) a sad idem skinuti program i probati ga. Već mi se sad sviđa
Edit: našao sam jedan propust. Dok sam nešto kopirao na desktop, dok je onaj mali prozorčić na ekranu, ni na jednu ikonu u fencesu se ne može kliknuti. Barem je tako sad bilo kod mene
Program je super, zbilja je djelotvoran i lijep i stvarno odlično rješava problem s puno ikona.
Jest da gadno kopiraju funkcionalnost KDEa 4, ali je dobro i tamo i ovdje. Korisno!!!
Stvarno odlican program koji radi fantasticno i lijepo razvrstava ikone!
p.s. jel pogeldao netko koliki je mem footprint?
Kakva korist od ovog programa uz Rocketdock totalno nikakva on je lijepsi funkcionalniji i ne trosi puno memorije mozes mu promjenit izgled prema ukusu i izgleda odlicno a taj Fences nije nista posebno!!!
Mene zanima da li postoji neki program pomoću kojeg mogu organizirati ikone na desktopu na način kao što to funkcionira u start meny-u.
Htio bi staviti na desktop 4-5 ikonica (u biti foldera) u koje bi porazmještao sve ikonice sa desktopa, ali bi htio da kad kliknem na bilo koju ikonicu da mi se otvori drop-down meny, sa svim ikonicam unutar tog foldera. Recimo, svi programi, sve igrice...
Poanta je da se ne otvara kao prozor (osim na dvoklik), nego da sa jednim klikom dobijem drop-down listu kratica.
Mene zanima da li postoji neki program pomoću kojeg mogu organizirati ikone na desktopu na način kao što to funkcionira u start meny-u.
Htio bi staviti na desktop 4-5 ikonica (u biti foldera) u koje bi porazmještao sve ikonice sa desktopa, ali bi htio da kad kliknem na bilo koju ikonicu da mi se otvori drop-down meny, sa svim ikonicam unutar tog foldera. Recimo, svi programi, sve igrice...
Poanta je da se ne otvara kao prozor (osim na dvoklik), nego da sa jednim klikom dobijem drop-down listu kratica.
Zanimljiv program, svakako ću isprobati..
Instalirao,bilo dva dana i deinstalirao.Prvo,nekad kad otvorim windows explorer ostanu navigacione strelice (<->),komp je malo usporio,u task manageru-procesi se ne vidi,nema ga u startup listi,rok trajanja je do kraja avgusta.Možda ipak sačekati finalnu verziju.
fora program...samo teško da će steći širu primjenu
ok programčić
Vrlo kvalitetan i jednostavan program koji i sam koristim. Najbolje rješenje za pretrpan i neuredan desktop.
Zasada program radi bez vidljivih problema. Koristan program.
s obzirom da imam pretrpan desktop, ovaj progam mi je dosao ko narucen. koristim ga vec mjesec dana i o njemu imam samo rijeci hvale. ako imate neuredan i nakrcan ikonama desktop ovaj program je spas. preporuka svima da probaju!
Vrlo korisno i kvalitetno.
Dobar je fences,imam ga na sva 3 kompa,a i drugima ga preporučam i instaliram.