Lijep program !:D
Jel on jedini svoje vrste ili ih ima još?
Ovaj nije los Free Studio
Supported OS:
Description
New Free Studio Manager is a completely redesigned all-in-one package for our programs. It contains 8 sections to bundle all free multimedia applications which have been developed by DVDVideoSoft. These sections the following: YouTube, MP3&Audio, CD-DVD-BD, DVD&Video, Photo&Images, Mobiles, Apple Devices, 3D. Thus all the programs are included in the new interface for easy access to any of them.
With this free software you can convert video and audio files between different formats and to iPod, PSP, iPhone, BlackBerry and all popular mobile phones and devices; burn and rip DVDs and audio CDs; upload and download YouTube videos and music to your computer, iPod, PSP, iPhone and BlackBerry; perform basic editing of audio and video files as well as record videos and make snapshots.
Dobar i jednostavan program.
Hvala na ovome, isprobal sam do sad sve i svašta, ali ovo je meni najbolji program ove namjene...intuitivnost i jednostavnost dovedene skoro do savršenstva 
Isprobao danas i zadovoljava moje kriterije. Sviđa mi se što osim konverzije podržava i rezanje videa a otvara sve moguće formate dok na nekim drugim programima nisam uspio konvertirati i rezati neki video u rezoluciji 1280x720 a ovdje ih obrađuje isto kao i sve ostalo, a na kraju program je još i besplatan. Svaka čast.
Avidemux je najbolji besplatni konverter
handbrake je bolji pogotovo za dvd i blueray
jedina mana mu je sta ima samo mkv i mp4,ali inace jako mocan program
On je prije svega video editor i encoder,a npr. punokrvni video konverter Total Video Converter
ali može se i konvertirat
kod njega mi fali x264 i neki audio codeci,ali jako dobar program
IMHO neusporedivo bolje ono onog total video i slicnih
Moram pohvaliti uz Freemake Video Converter i freemake video downloader!
kod Freemake Video Converter 1.3a mi se ne sviđa kao i kod Format Factorya to kaj brže konvertiraju od pravih konvertera, što za posljedicu ima slabiju kvalitetu slike u odnosu na video kvalitetnijeg konvertera, a veličina videa je ista kao i bitrate
kod Freemake Video Converter 1.3a mi se ne sviđa kao i kod Format Factorya to kaj brže konvertiraju od pravih konvertera, što za posljedicu ima slabiju kvalitetu slike u odnosu na video kvalitetnijeg konvertera, a veličina videa je ista kao i bitrate
A kad kažeš "pravih konvertera" koji bi to bili...pitam jer si baš i ja nešto slično tražim, a svi ovi koje sam do sad isprobao koji su i navedeni u ovoj temi m idaju dosta loš izlaz videa...pa tražim neš bolje, tj di mogu dobit kvalitetniji output.
A kad kažeš "pravih konvertera" koji bi to bili...pitam jer si baš i ja nešto slično tražim, a svi ovi koje sam do sad isprobao koji su i navedeni u ovoj temi m idaju dosta loš izlaz videa...pa tražim neš bolje, tj di mogu dobit kvalitetniji output.
handbrake los izlaz videa? ozbiljno?
probaj odna meGui
samo nemoj ocekivat da ce bit jednostavno ko na ovom konverteru o kojem je tema
probaj odna meGui
Jednostavnost mi je potpuno nebitna, ali mi je bitno da ima malo više opcija oko izlaznih formata, a gore kazoše da ima mp4 i mkv.
probaj odna meGui
Jednostavnost mi je potpuno nebitna, ali mi je bitno da ima malo više opcija oko izlaznih formata, a gore kazoše da ima mp4 i mkv.
a to..ja sam te krivo shvatio
meni su ta dva sasvim dovoljna tj samo koristim .mkv jer nema boljeg,a mp4 je za mobitele
tak da jedino dvdplayeri ispastaju kod njega
nista probaj meGui no on je jako kompliciran,ali je zato jako mocan
Zašto bi mp4 bio samo za mobitele?
Zašto bi mp4 bio samo za mobitele?
gle stvarno jesam glup
on ide svagdje
dvd playeri,ps3 ....
Upravo tako :0)
MP4 je jedan od kontejnera i može se koristiti svugdje. MP4 je dio MPEG4 standarda i bez sumnje biti će rašireniji od otvorenog mkv-a.
Ja osobno preferiram mkv, dok u mp4 formatu ostavljam samo VFR zapise, koje iz nekog razloga ne mogu ispravno prebaciti u mkv kontejner.
Jesi probao super? Meni je on najbolji.
Super šta?
Nisam još danas probao ovaj prijedlog od gore, sutra ću uhvatit vremena nadam se.
Super šta?
Nisam još danas probao ovaj prijedlog od gore, sutra ću uhvatit vremena nadam se.
Meni neće niti da pokrene program nakon instalacije. 
Mogu li ja s tim program skidati video sa youtube-a, npr. VEVO video, legalno, za svoje vlastite potrebe?
Mogu li ja s tim program skidati video sa youtube-a, npr. VEVO video, legalno, za svoje vlastite potrebe?
Da, naravno. Samo ćeš za neke videe trebati se prijaviti na yt preko toh programa..
A što je to toh program?
A što je to toh program?
Zabunio sam se. Htio sam napisati: "...preko tog programa..."
Nema veze.
Čini mi se da je malo prespor. Za pretvorbu mp4 datoteke od 50mb u avi (divx) trebalo mu je 40 minuta. Neka brža alternativa?
danas sam počeo čitati BUG i kak prvo krenem od pisma čitatelja, tamo naletim na nebulozu od nekog Dražena koji panično šalje pismu u BUG i zavjerenički intoniranim tekstom javlja da freemake softver ruši računala, jer pri instalaciji instalira (automatski) malware aplikaciju Facemood i ekipa mu se iz redakcije zahvaljuje na upozorenju jer im je javio tako važnu vijest i da će je podijeliti s čitateljima... nažalost, osim kaj to uopće nije istina, jer Facemood se ne instalira automatski, nego se kulturno njegova instalacija jednim klikom da izbjeći, uvjet je osnovno znanje engleskog jezika i informatička pismenost koja isključuje bjesomučno klikanje na next i izbjegavanje čitanja onoga kaj piše iznad, ne tako sitnim slovima...
ako već nije bilo za očekivati od tog Dražena, onda je bilo za očekivati od onog kojii čita pisma čitatelja BUG-a i odgovara na njih, da malo razmisli o tvrdnji dotičnog "otkrivača" zloćudnog softvera...ovak ispadate smiješni...
koristim freemake video converter već jako dugo i smatram ga najboljim komadom softvera koji je moguće naći i među plaćenim i besplatnim softverom, za ono čemu je namijenjen...nikad mi nije srušio windowse, nikad nikakvih problema s njim, Facemood nisam instalirao jer tu mogućnost se nudi kao opciju a ne instalira se automatski kako tvrdi dotični Dražen tm.
freemake preporučam svima koji mi vjeruju, osim ako ne sumnjate da vas želim nasanjkati da si instalirate "zloćudni" softver..onda brzo po savjete Draženu :)