Freemake Video Converter 1.3

poruka: 35
|
čitano: 10.607
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Freemake Video Converter 1.3".
5 godina
Re: Freemake Video Converter 1.3
hogar strašni kaže...

danas sam počeo čitati BUG i kak prvo krenem od pisma čitatelja, tamo naletim na nebulozu od nekog Dražena koji panično šalje pismu u BUG i zavjerenički intoniranim tekstom javlja da freemake softver ruši računala, jer pri instalaciji instalira (automatski) malware aplikaciju Facemood i ekipa mu se iz redakcije zahvaljuje na upozorenju jer im je javio tako važnu vijest i da će je podijeliti s čitateljima... nažalost, osim kaj to uopće nije istina, jer Facemood se ne instalira automatski, nego se kulturno njegova instalacija jednim klikom da izbjeći, uvjet je osnovno znanje engleskog jezika i  informatička pismenost koja isključuje bjesomučno klikanje na next i izbjegavanje čitanja onoga kaj piše iznad, ne tako sitnim slovima...

ako već nije bilo za očekivati od tog Dražena, onda je bilo za očekivati od onog kojii čita pisma čitatelja BUG-a i odgovara na njih, da malo razmisli o tvrdnji dotičnog  "otkrivača" zloćudnog softvera...ovak ispadate smiješni...

koristim freemake video converter već jako dugo i smatram ga najboljim komadom softvera koji je moguće naći i među plaćenim i besplatnim softverom, za ono čemu je namijenjen...nikad mi nije srušio windowse, nikad nikakvih problema s njim, Facemood  nisam instalirao jer tu mogućnost se nudi kao opciju a ne instalira se automatski kako tvrdi dotični Dražen tm.

freemake preporučam svima koji mi vjeruju, osim ako ne sumnjate da vas želim nasanjkati da si instalirate "zloćudni" softver..onda brzo po savjete Draženu :)

+1

19 mjeseci
Freemake Video Converter 1.3

Sve same riječi hvale, milina za čitati, a kako se Freemake briše iz ProgramData?

Nikako.

Treba rušiti sustav.

5 godina
nsutalo kaže...

Sve same riječi hvale, milina za čitati, a kako se Freemake briše iz ProgramData?

Nikako.

Treba rušiti sustav.

ni uz najbolju volju ne razumijem pitanje...zanima me :zašto brisanje i iz kakvog " ProgramData"?????
5 godina
hogar strašni kaže...

danas sam počeo čitati BUG i kak prvo krenem od pisma čitatelja...

Ista slika kod mene. Baš sam danas naletio na to pismo. Koristim Freemake Converter i Downloader već dugo vremena i nikad mi se nije instalirao nikakav zloćudni software. Taj facemood nisam ni vidio pri instalaciji (ali je moguće zato što je kod mene normalna pojava micanje svih "kvačica" kod instalacija osim "agree" na EULA)... Znači još jednom dokazano i još jedan primjer kako je najbolja zaštita zdrav razum.

Basically any Mac is now an overrated/overpriced PC...
5 godina
nsutalo kaže...

Nikako.

Treba rušiti sustav.

identificirate dva različita programa kao da su jedno te isto

sam program freemake video converter se normalno deinstalira ili preko uninstall ikone u All Programs>Freemake ili iz control panela>Programs and features

a facemood se najbolje briše tako da se pazi prilikom instalacije glavnog programa i da ga se uopće ne instalira

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice