nije li lakse skinit s neta savegame
?
nije li lakse skinit s neta savegame
?
Vjerojatno je lakše, ali nije to to... pa ne igra dvoje ljudi igru na isti način , i svatko želi svoju poziciju sačuvati, a ne neku tuđu ili generičku.
Interesantno. Dosad sam koristio MASGAU utility i baš me zanima da li je ovo bolje.
Recimo, u opisu se nigdje ne spominje da li ovaj utility skenira save foldere i ako snimite poziciju tijekom igranja, automatski ažurira backup (to je jedna od stvari koje su mi se u masgau najviše sviđale). Na taj način ne moram ažurirati backupe za igre koje se nisu mijenjale i sve je uvijek up to date.
Vjerojatno je lakše, ali nije to to... pa ne igra dvoje ljudi igru na isti način , i svatko želi svoju poziciju sačuvati, a ne neku tuđu ili generičku.
A i da ne velim ako igraš recimo rpg-ove(itemi,spellovi) ili igre sa personaliziranjem glavnog lika...a postoji i mogućnost gubitka nadimka...
Status: Status? :) no, kaj je, freeware, shareware, cardware...? :)
Status: Status? :) no, kaj je, freeware, shareware, cardware...? :)
Bilo kako bilo, GameSave Manager je prilično dobar besplatan program za izradu pričuvnih kopija snimljenih pozicija u igrama
Ma znam, koristio sam taj program prije pa znam, no ako na sajtu imaju rubriku za status programa, bilo bi zgodno da ga ne zaborave :)
Program je besplatan. Ukazao bih na jednu zamku. Kada kreira symlinkove vrlo je vjerovatno da se ako se obrisu ti linkovi sa njima povuku u nezaborav i svi saveovi sa originalnih lokacija. Opekao sam se sam od ovo i bio sam prilicno nervozan kada me je ovo zadesilo.
Ovo pise i u manualu samog programa ali ko to cita :)
Sve u svemu povezao sam ga sa dropbox-om i radi sve kako treba.
Takodjer preporucujem.
Prvi put cujem za MASGAU pa evo da i to probam
dobijem gresku:
Validating Backup Archive "C:\Users\xxx\Documents\dd.gsba"
**ERROR**: An error occurred when creating the output file... (2628)
ima tko neko rjesenje?
Meni je isto puknuo na validaciji kao da je disk full. Posumnjao sam na c disk na kojem mi je ostalo par gigabajta i izgleda da on radi neki game cache unutar appdata foldera koji zna prilično narasti (moj je 5 GB, imam 100 i kusur igara koje je prepoznao). Kod validacije možda treba još diska i ako je disk space low, kihne.
Možda je i kod tebe isti slučaj.
Veliki je minus što se lokacija za izradu tog game cachea ne može podesiti već je po defaultu unutar user profila.
Nisam skužio da li ima mogućnost backupa pozicija i za druge user profile na računalu - recimo, masgau ima all users mode u kojem sprema za sve korisnike, a ne samo za trenutno logiranog korisnika.
Hvala bugovci! Ovo mi upravo treba!
Crkla mi je grafička i dok ne nabavim novu koristim neku "poslovnu" bez prave podrške za 3D. Ipak sam probala otvorit jednu igru (Harry Potter Lego) i radila je, naravno sporo i s lošom grafikom. No, kad dođem do kraja levela igra svaki put pukne. Sad nisam bila sigurna je li to zbog grafičke ili je igra ipak loše crackirana. Ipak me plašilo ovo drugo jer bi to značilo da bi morala nać drugi crack i igrat ispočetka. Ali s ovim je sve spašeno! Naravno, ako uopće podržava igru...