Heaven Benchmark 3.0

poruka: 12
|
čitano: 1.533
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Heaven Benchmark 3.0".
5 godina
Heaven Benchmark 3.0

Ojme meni koji referat o karticama, igrama, novcu, 
sistemu i čudima teselacije i directX11
za normalan stari benčmarak:)
Od svega, čini se kao da autor po prvi puta upoznaje

čitatelje sa heaven benchmarkom, a nijednom crticom

nije objasnio što donosi v3.0 zbog čega je valjda vijest

i objavljena?

5 godina
Heaven Benchmark 3.0

Kao što reče Overhaul, šta je različito između verzija 3.0 i 2.5?!

5 godina
Heaven Benchmark 3.0

Piše ovdje: http://unigine.com/press-releases/120307-heaven-benchmark-3.0/

• Added Mac OS X version compatible with 10.7+ (no tessellation).
  • Added support for Intel HD 3000 GPU (no tessellation).
  • Improved support for multi-monitor configurations.
  • Added support for NVIDIA 3D Surround (multi-monitor stereo 3D).
  • Enhanced NVIDIA 3D Vision support.
  • New cross-platform launcher without .NET dependencies.
  • Fixed Phoronix Test Suite compatibility issue.
  • Fixed minor visual artifacts.
  • Improved compatibility with Mesa drivers.
  • Improved detection of new GPUs.

4 godine
Heaven Benchmark 3.0

Dobro, ali mislim da se grafička ne kupuje zbog benchmarka i da je to slaba utjeha. Da se malo smire strasti pri kupovini, mislim da je druga mogućnost uzeti osrednju grafičku, pa kad više ne bude jaka, onda kasnije uzeti novu osrednju grafičku tog perioda zahtjevnijih igara, grafičku koja je nove generacije, slabije potrošnje, novim tehnologijama... Budžet koji se određuje za vrhunsku grafičku ne samo da bi to omogućio, nego bi ostalo viška para, a i potrošnja energije bi bila manja.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2012 14:19 (Mad-Max-X).
13 mjeseci
Re: Heaven Benchmark 3.0
overhaul kaže...

Ojme meni koji referat o karticama, igrama, novcu, 
sistemu i čudima teselacije i directX11
za normalan stari benčmarak:)
Od svega, čini se kao da autor po prvi puta upoznaje

čitatelje sa heaven benchmarkom, a nijednom crticom

nije objasnio što donosi v3.0 zbog čega je valjda vijest

i objavljena?

meni osobno ovaj text djeluje kao referat kakvog osnovnoskolca na temu HB 3.0, ako je tako (sudeci po inicijalima lako moguce) onda jos ajde, dijete se potrudilo...a drugu soluciju bolje ne komentirat...

Povratak sina razmetnog - aka sitne duse mogu samo da mi ga...
5 godina
Matija kaže...

Piše ovdje: http://unigine.com/press-releases/120307-heaven-benchmark-3.0/

• Added Mac OS X version compatible with 10.7+ (no tessellation).
  • Added support for Intel HD 3000 GPU (no tessellation).
  • Improved support for multi-monitor configurations.
  • Added support for NVIDIA 3D Surround (multi-monitor stereo 3D).
  • Enhanced NVIDIA 3D Vision support.
  • New cross-platform launcher without .NET dependencies.
  • Fixed Phoronix Test Suite compatibility issue.
  • Fixed minor visual artifacts.
  • Improved compatibility with Mesa drivers.
  • Improved detection of new GPUs.

Ma nije problem naci taj info, nego je pitanje zasto ga nema u ovom tekstu. A jace graficke i njihova upotreba... To je tema za sebe.
5 godina
Ma nije problem naci taj info, nego je pitanje zasto ga nema u ovom tekstu. A jace graficke i njihova upotreba... To je tema za sebe.

Vrlo jednostavno, zato što je ovo rubrika program tjedna i ovaj je bechmark prvi puta tu našao svoje mjesto - stoga je tekst koncipiran tako -> HB je prezentiran kao da se prvi puta pojavljuje što je, iz prespektive ove rubrike, i istina. Inače bismo mogli raditi usporedbu između inačice 2.1 (u toj je inačici prvi put bio objavljen na Bugovom DVD-u), 2.5, 3.0 i starijih izdanja. Oni koji znaju za HB, lako će doznati što je novo, a oni koji ga prvi put vide (njima je ovaj kratki opis, uostalom, i namijenjen) biti će drago doznati da ovakvo što postoji.

4 godine
Heaven Benchmark 3.0

Samo da se pohvalim kaj dere moja igpu beštija! {#}

ButcherCRO ingame! kaje tuje krava jesti mora!!!
5 godina
Heaven Benchmark 3.0

Ok je da se da opis cele aplikacije, ali je činjenica i da se radi o nekoliko godina starom, dobro znanom programu koji je već gostovao u Bugu (iako ne u ovoj konkretnoj rubrici), pa je za očekivati da makar deo fokusa bude na tome šta je to novo u novoj verziji. Umesto toga, prostor je potrošen na uopšteni filozofski uvod tako da se i sam naziv programa prvi put pominje tek sredinom četvrtog paragrafa.

Doduše, možda je tako zato što novo nije praktično ništa - launcher i malo bolja podrška za Linux i Mac OS, dok su sam test, njegove opcije i engine identični.

5 godina
Heaven Benchmark 3.0

treba napravit thread u Benchmark temi,i samo da se vrti na xtreme

mogu i ja napravit

5 godina
Heaven Benchmark 3.0

Program tjedna koji je dostupan već dva mjeseca za skinuti?  Već mi je pao u zaborav pa reko ajde da ga skinet kad ono vidim da ga imam još od početka 3 mjeseca.  Naravno, mislim na verziju 3.0...

2 godine
protjeran
M4X kaže...

treba napravit thread u Benchmark temi,i samo da se vrti na xtreme

mogu i ja napravit

To je najbolje da se tako radi i da se nema control panel i control centar instalirani dok se to radi.

Pa ko hoce nek Benchmarkuje. AMD moze dosta poena da iskrivuda sa podesavanjima u CCC i mislim i NVIDIA.

Znaci samo display driver.

Znam da sam ja u 3D Mark 11 sa samo driverima mogao pre da napravim do 4900. Uspeo sam da predjem i napravio 5002 poena skakao sam znaci.

Ali to je bio znaci zadnji Atom nestabilno i za test, tada ga je odvrtelo. Stabilno je bilo do 4980. Znaci reko moram 5000 da predjem sa 5870.

Znam da mogu ljudi i vise ali moja je GIGABYTE a oni ne znaju da prave karte i reko ajde ajde ajde ajde, i sa 1000/1300 je bilo.

Zvanicno pravi oko 4400. Ali to je karta iz 2009 god tesko se uzima i 20 poena u 3D Mark 11 klokovanjem sa AMD. NVIDIA skalira kao luda.

Dok sam sa podesavanjima u CCC mogao mislim oko 6000 neregularna naravno.

A rekao sam ako uzmem GTX580 Classified moram da oborim zvanicni rezultat, stock klok HD7970 neklokovane a moja klokovana oko 7800.

Vidjao sam i mnogo vise ali na vodi i na LN2 ali ja na vazduhu 

Da pokazem ljudima da li im se isplati samo grabiti novo i novo, plastikanere cisto jel su novi.

Onda bi ja to izreklamirao na drugi nacin ne kao AMD nasa HD7970 jaca toliko i toliko od GTX580 a ne pominje se koji.

Ja bi postavio drugacije. Fermi chip stariji 14 meseci klokovan jaci od HD7970 na stock kloku. 

Ali sada od kada sam video da se ljudima pale karte i na stock klokovima a da GIGABYTE nece da garanciju zavrsi ne klokujem je vise tako.

Ima profil 950/1300 za neke igre samo.

Hocemo EVGA GK110 STO PRE
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 14:39 (Vlada011).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice