ISO Workshop 1.0

poruka: 24
|
čitano: 3.961
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "ISO Workshop 1.0".
3 godine
ISO Workshop 1.0

premalo mogućnosti. a čak ni one koje bi trebao moći obavljati u mom slučaju nije mogao. htio sam mdf pretvoriti u neki drugi format, ali ga nije mogao otvoriti, a kao podržava ga...

i ne sviđa mi se što pokušava instalirati ask toolbar

ultraiso je za mene bog i batina u tom području. doduše nije besplatan, ali, khm, sve se da riješiti

Atomska bubamara
3 godine
Re: ISO Workshop 1.0
jurluk kaže...

premalo mogućnosti. a čak ni one koje bi trebao moći obavljati u mom slučaju nije mogao. htio sam mdf pretvoriti u neki drugi format, ali ga nije mogao otvoriti, a kao podržava ga...

ultraiso je za mene bog i batina u tom području. doduše nije besplatan, ali, khm, sve se da riješiti

Potpisujem.

khm, naravno {#}

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2011 1:33 (xZero).
2 godine
jurluk kaže...

Skoro pa se u potpunosti slažem, ali tu mu ipak konkuriraju MagiciISO i PowerISO, a svaki je u nečem mrvicu lošiji ili bolji.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
3 godine
xZero kaže...
jurluk kaže...

Potpisujem.

khm, naravno {#}

Potipisujem.

khm, nisam kao neki od vas, al volim zavirit i u khm stranu kad je u pitanju UltraISO :D (i ostali dobri programi :D)

My web site ( <3 ): http://midzan21.com TorrentHR.Org User ==> TorrentHR.OrG Power User :D THR in <3
22 mjeseca
ISO Workshop 1.0

Evo čak se i jedna tema pokrenula o prednostima i nedostacima tih triju programa.

http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-alati/poweriso-vs-magiciso-vs-ultraiso/23039.aspx

BTW ultraiso je moj favorit, samo me zabrinjava njegova budućnost jer je u zadnje dvije godine doživo samo tri updatea.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2011 11:31 (zitzko).
3 godine
EVO kaže...
jurluk kaže...

Skoro pa se u potpunosti slažem, ali tu mu ipak konkuriraju MagiciISO i PowerISO, a svaki je u nečem mrvicu lošiji ili bolji.

-da, Magic=Power=Ultra.. (ISO), što se vidi i po nazivima, osim par spec. opcija. Samo po 'khm' kriteriju, Magic ima prednost... jer njegov neovisni dodatak, MagicDisk je free, dovoljan za većinu potreba (i kao konverter).

-nego, neobično 'zid texta' za tako običan (i loš) software, dok ga jurluk u jednoj rečenici daleko kvalitetnije diskvalificira. Članci bi trebali biti kritičniji, ne samo PRovsko reklamiranje.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
2 godine
ihush kaže...
EVO kaže...
jurluk kaže...

-da, Magic=Power=Ultra.. (ISO), što se vidi i po nazivima, osim par spec. opcija. Samo po 'khm' kriteriju, Magic ima prednost... jer njegov neovisni dodatak, MagicDisk je free, dovoljan za većinu potreba (i kao konverter).

-nego, neobično 'zid texta' za tako običan (i loš) software, dok ga jurluk u jednoj rečenici daleko kvalitetnije diskvalificira. Članci bi trebali biti kritičniji, ne samo PRovsko reklamiranje.

A gledaj sada: PowerISO ima već u sebi ugrađen virtual disk manager, za MagicISO ga možeš dodat, a UltraISO nema ništa.

Al to sve ovisi o extra opcijama, recimo nekom je potreban uif, nekom već ugrađen virtual dis manager, a nekom podrška "napredno" snimanje konzolaških igra.

3 godine
EVO kaže...
...

A gledaj sada: PowerISO ima već u sebi ugrađen virtual disk manager, za MagicISO ga možeš dodat, a UltraISO nema ništa.

..

-znam, nego samo 'khm' kriterij, + MagicDisk je free, samostalan, dovoljan za većinu potreba (bez MagicISOa i ne ovisi nikako o njemu, njegov dodatak za virtualni disk). Jedino gdje se Magic-Power pojavljuju kao potrebni je upravo njihov format (jer onaj drugi ga ne čita..). Praktičnije je izbjegavati njihov specifičan format i koristiti npr .ISO .... sve ostalo maže svaki od njih. Još samo da ga malo ažuriraju...

U duhu foruma (za korištenjem legalnog soft.), zato preporuka za MagicDisk.

4 godine
ISO Workshop 1.0

ja lično koristim power iso i do daljnjega ne mislim mijenjati......čemu sam sebi radit komplikacije

ako nešto radi dobro ne diraj i ne mjenjaj.....

www.apriliabase.com
3 godine
EVO kaže...

kako nema?! itekako ima, samo kod instalacije treba stavit kvačicu i eto ga

Atomska bubamara
4 godine
ISO Workshop 1.0

Je, UltraISO je odličan program. Zato je i on svojevremeno bio program tjedna.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2011 19:59 (Matija).
2 godine
ISO Workshop 1.0

Malo {#}

Imam jedan bootabilni .dmg file koji bih trebao spržiti na dvd(DVD9, ima 7GB), a problem je što Mac OS X imam samo na netbooku, a eksterna pržilica nije DL.

Mogu li ikako spržiti sa Windowsima, možda pretvoriti u .iso na netbooku ili moram skidati .iso

Volim jabuke :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2011 20:28 (power_user).
3 godine
power_user kaže...

Malo {#}

Imam jedan bootabilni .dmg file koji bih trebao spržiti na dvd(DVD9, ima 7GB), a problem je što Mac OS X imam samo na netbooku, a eksterna pržilica nije DL.

Mogu li ikako spržiti sa Windowsima, možda pretvoriti u .iso na netbooku ili moram skidati .iso

Open With> PowerISO

Meni je radilo tako {#}

2 godine
xZero kaže...
power_user kaže...

Malo {#}

Open With> PowerISO

Meni je radilo tako {#}

probao sam to prvo...

Volim jabuke :)
3 godine
power_user kaže...
xZero kaže...
power_user kaže...

Malo {#}

Open With> PowerISO

Meni je radilo tako {#}

probao sam to prvo...

ONda pogledaj OVO.

I skini ovo: MagicISO

21 mjesec
4 godine
protjeran
EVO kaže...
jurluk kaže...

Konkuriraju pogotovo u svojim proprietary formatima koje ne podržavaju Daemon Tools i Alcohol 120%. MagicISO konkurira također i u načinu registracije:

http://en.wikipedia.org/wiki/MagicISO#Criticism

Dobra strana PoweISO-a je podrška za UIF format tako da nije potrebno imati MagicISO kojeg nažalost UltraISO ne podržava.

Khm, 30 baksa, skup program.{#}

EVO kaže...

A gledaj sada:

UltraISO virtual disc manager UltraISO virtual disc manager
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2011 0:42 (the_tux).
2 godine
the_tux kaže...
EVO kaže...
jurluk kaže...

Konkuriraju pogotovo u svojim proprietary formatima koje ne podržavaju Daemon Tools i Alcohol 120%. MagicISO konkurira također i u načinu registracije:

http://en.wikipedia.org/wiki/MagicISO#Criticism

Dobra strana PoweISO-a je podrška za UIF format tako da nije potrebno imati MagicISO kojeg nažalost UltraISO ne podržava.

Khm, 30 baksa, skup program.{#}

EVO kaže...

A gledaj sada:

THX nisam znao i da UltraISO ima virtual disk manager.

4 godine
ISO Workshop 1.0

Da li je tko od vas koristio/cuo za Gizmo Drive?

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
4 godine
ISO Workshop 1.0

Ne trebaju vam konverteri tipa mdf2iso posto  mdf konvertirate u iso tako sto promjenite ekstenziju u iso i cepate dalje.

Toliko o "konverziji"

PowerISO,DA! Ima virtualne diskove, mounta bez problema, ne rusi sustav, ne radi BSOD-ove i malen je.

Od žarke želje da budem u pravu preskačem pročitati postove, previđam i trollam - (s)izgoreo
3 godine
Lazarus Long kaže...

..PowerISO,DA! Ima virtualne diskove, mounta bez problema, ne rusi sustav, ne radi BSOD-ove i malen je.

- ili MagicDisk, free, radi. (jedino fale updateovi kao install na Seven ili 64bit. ali radi).

Može konvertirati, kreirati, mountati. Prednost je FREE (svi ostali nisu). Magic, Power ili Ultra // *.ISO su alati kojima se može kreirati npr bootabilan medij. Većini korisnika je to nepotrebno (potrebno znaje). Koristiti ih za mountanje je overkill kao koristiti Word za SMS. (to može i nero ili stotine drugih managera).

-podcrtano vrijedi za sva tri spomenuta programa. Dok naprotiv, DT ili Alcohol znaju biti vrlo problematični, uz Clone imaju sasvim drugu namjenu, koja nije poželjna u temama. {#}

2 godine
Lazarus Long kaže...

Ne trebaju vam konverteri tipa mdf2iso posto mdf konvertirate u iso tako sto promjenite ekstenziju u iso i cepate dalje.

Toliko o "konverziji"

PowerISO,DA! Ima virtualne diskove, mounta bez problema, ne rusi sustav, ne radi BSOD-ove i malen je.

slab si, ja na svome Opelu pričvrstim znak od Mercedesa i dobijem 200KS više

znaš li uopće išta o tim formatima imagea?

ja isto pitam gluposti kad se to očito vidi iz tvog posta

20 mjeseci
ISO Workshop 1.0

Imam problem u Workshopu...naime kad zelim sprzit ISO datoteku ubacim DVD-R
a velecina datoteke je 7GB on izbaci da nemam dovoljno memorije na disku
a ja bih to zapravo snimio na 2 DVD-a...
U cemu je problem...hitno mi treba odgovor 

Potpisao.
3 godine

lol

pa nema problema. rastavi taj iso na dva dijela i sprzi ga 2 dvda i gotovo. nece ti to program sam obavit za tebe

Atomska bubamara
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice