S obzirom da besplatni Avast već ima u sebi osnovni Antispyware i antirootkit modul, razloga za kupovinu nema - s vremena na vrijeme samo pročešljati sustav besplatnom inačicom ovog programa.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni je sasvim dovoljan spybot sa tea timerom.
Plus sam stavio od IObit-a besplatnu betu; 360 security mislim. Uglavnom sve od IObita mi se sviđa, brzo, malo, i radi svoj posao.
Probajte i advanced system care. Isto super alatka.
Meni je ovaj program jedini uspio maknuti tzv. win32 brontok, što nijedan drugi nije uspio, ni nod32, spybot, itd.itd.... spasio me (zasad se čini), odličan program...
Dobar program, nemam zamerki!
Safe Mode + quick scan i nema problema. :D
Naravno tu je i NOD32.
Moj najdraži program
jedan od programa u mojoj liniji obrane od raznih gamadi
Malwarebytes je odlican i to je tak zapravo uopce ne treba ona placena verzija od koje nema koristi uopce tj od njegovoga Realtime Zastite nije uopce efikasna. Njegova najveca snaga je u uklanjanju aktivne gamadi u Windowsima i sa svojom efikasnošcu posramljuje puno vecih programa koji nisu besplatni i to se zna odavno vec trebalo bi mu dignut spomenik sigurno. Kaj se moze vise rec nego super i sve pohvale za taj mali programcic koji je velik samo 3.6 MB i ima trenutno oko 120 000 definicija no ono kaj on ima u svojoj bazi to ce i uklonit sigurno a to kod dosta velikih slicnih programa nije uopce slucaj platite nekaj a dobijete poluproizvod. Uglavnom Free verziju Malwarebytes mora imat svako na svom kompu to je neizostavan dio arsenala za uklanjanje gamadi danas a koriste ga i profesionalci. Dosta velkih slicnih marketinski napuhanih proizvoda bi trebalo ucit puno od ovog gromovitog malisana i kako efikasno on uklanja napasnike, a ne da prodaju macka u vreci ko recimo Spyware Doctor koji trazi da ga kupis ako hoces nekaj uklonit kaj je pronasal a s druge strane to sve ce za badave uklonit Malwarebites a komentar je nepotreban. Vezano s tim moze se i pogledat ovaj video dole di je i predstavljen Malwarebites i jos dva besplatna odlicna programa koji su danas vrlo poznati i rade svoj posao odlicno za 0 kuna. Prosla su vremena kad je za ocistiti komp trebalo kupit neki program ili slicno to se sve danas radi za badave. Mnogi ljude to ne znaju jer marketing velikih firmi sa zastitne programe radi punom parom i stalno pumpaju svoje proizvode bolje rec poluproizvode ali dobar glas se daleko cuje i onda imate pun đep i cist komp jasno ne moze se sve ocistit nikad iz Windowsa ko recimo Win32Virut ili neki gadni Rootkit za to treba drukciji pristup. To nije nista neobicno ipak je to vrlo gadan Malware kojeg gotovo nista ne moze ocistit na normalan nacin!
Koristim ga u kombnaciji s Avirom i prezadovoljan sam.
i like it! too much!
pusa pusa
Odličan program za uništavanje malicioza. Koristim ga u kombinaciji sa ESET Smart Security v4 i funkcioniraju oba bez problema. Svakako preporuka.
Meni je ovaj program jedini uspio maknuti tzv. win32 brontok, što nijedan drugi nije uspio, ni nod32, spybot, itd.itd.... spasio me (zasad se čini), odličan program...
slažem se s ovime, u dosta situacija posljednji program koji je očistio komp do kraja, a nod32, spybot i ostali nisu uspjeli. tako da ovaj program nije za odbacit. uz nod32, spybot obavezno stavljam anti-malware na sve kompove koje instaliram ili čistim
slažem se s ovime, u dosta situacija posljednji program koji je očistio komp do kraja, a nod32, spybot i ostali nisu uspjeli. tako da ovaj program nije za odbacit. uz nod32, spybot obavezno stavljam anti-malware na sve kompove koje instaliram ili čistim
mislim da se spybot ne može mjeriti s malwarebytesom...nipočemu..jači je i superantispayware free..
ali ajde.. nije ga loše imat na kompu, uzet apdejte..pa pokrenut ponekad..
odlican je i znao je naci nesto sto drugi nisu pa je od sada u mojoj standardnoj kolekciji :D
Ma stvarno je dobar, pošto mi se dobro usporio komp išao sam ovim redosljedom:
1. ad-aware (našao jednog trojana,)
2. spybot (i on još jednog kojeg ad-aware nije vidio)
3. Malwarebytes (pronašao još 9 kojeg ova dva prethodna nisu skužili, doduše radilo se o 4 a ostavili su datoteke na 9 mjesta, a detektirao je i izvor zaraze )
Sa Glary-utilities sam još obavio one-click maintenance
Komp oživio u malo vremena
Obozavam ovaj program puno puta me spasio
Ma stvarno je dobar...
ne da je dobar, nego je po meni najbolji besplatni alat za povremeni scan trenutno..
apdejta se bez greške,nadograđuje u nove verzije..zauzima nekh 4/5 MB na disku,a tako efikasan..
mali div...
trenutna verzija 1.41
...jel Malwarebytes' Anti-Malware mogu imati instaliran na poslovnom računalu tj. jel free i za komercijalnu upotrebu ?