Probat cu ga,ali s prijasnjom verzijom sam imao probelma kod reproduciranja 5.1 zvuka,centralni zvucnk tj glas mi je bio na prednja 3,i nisam ga nikak mogo natjerati da radi kak spada...mozda sam negdje neku opciju profulao ili nisam.
Odlican mališan kaj drugo bez dileme, pred njime se mnogi programi slicne namjene mogu sakrit pod stol.
Uglavnom kome uopce trebaju nesposobni, i teški šminkeri za gledanje videa nek MPCHC i dalje ostane ružan bitno je ono kaj se nalazi ispod haube.
(premda je jedan od najočigledniji nedostataka izostanak podrške za Blu-ray)
podrska za bluray je tu samo sta nije potpuna
on ce pustit film samo nece pustit Menu od filma
no to nije niti bitno(barem meni)
Prije sam bio na gomu za koji trebaju dodatni codeki ali sad (prije tjedan dva) sam dao priliku MPC-HC i stvarno player je super,bez obzira na njegov izgled,pogotovo sto nemam neku pilu od kompa pa samim time plus mu je sto nist ne trosi ...
Jedino mu fali EQ nist vise...
Inace za one koji još nisu upoznati s tim, u MPCHC se moze promjenit izgled defoltnom sivom toolbaru dole tj ikonama ima nekoliko uzoraka pa se to moze ubacit po zelji kaj drugo. Samo se kopira toolbar.bmp datoteka, u instalacjiski folder ili u folder gdje je raspakiran sam program ak se radi o portabilnoj verziji i to je to.
meni je onaj pocetan dobar
nemam ga zasto mjenjat
Nelos player. najveca mana sto zapinje kad par puta skocis po timelineu. nijedan nije savrsen, ali ovo je jedan od boljih.
Nelos player. najveca mana sto zapinje kad par puta skocis po timelineu. nijedan nije savrsen, ali ovo je jedan od boljih.
gdje zapinje ? koji format i koji video ?
meni se to dogodilo jedino kod m2ts-a (preuzetog sa bluray-a (23min = 10gb odprilike,ovisi kako koji) inace nikad,a
za sada on najbolje barata sa tak teskim video zapisima
tj ja neznam za bolji video player probao sam ih stvarno jako puno
Zapinje mi na najobicnijim divixima kad skocim par puta naprijed nazad. VLC na istom filmu ne zapinje al ima svojih drugih mana.
Zapinje mi na najobicnijim divixima kad skocim par puta naprijed nazad. VLC na istom filmu ne zapinje al ima svojih drugih mana.
hmm neznam meni divx normalno radi,a VLC je odlican samo sta mi je on malo pretezak i zato mu meni jako bitan m2ts dosta sporo ide
(a kak ostali playeri rade sa m2ts necu niti spominjat lol)
Legenda od playera.. koristio sam ga godinama.
Ali sam prije nekih par mjeseci skinuo jednu seriju i nije mi htjelo radit u njemu, dok u GOM-u i VLC-u je.. pa sam si pustio GOM za sada i ok mi je..
No bez obzira na to ga ne prestajem koristiti. Gom i vlc su tu samo kao backup
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Još od starijih verzija i izvedbi, ovo je moj primarni player za video. U nekoliko navrata sam ga pokušavao zamijeniti alternativama kao što su VLC, GOM i KMP, ali naposlijetku sam mu se opet vraćao.
Ja ga koristim od pamtivijeka, najbolji player u svim aspektima osim sučelja koje baš i nije prilagođeno ležernim primjenama na HTPC-ima i sl. Njegov EVR renderer, automatsko switchanje frekvencija, mogućnost integracije vanjskih codeca, stabilnost ffdvideo RAW procesiranja (mvtools2 i real-time interpolacija frameratea u 48/50/60/75/90 ili koliko vam drago fps, sharpanje, deband, subtitle i milijun drugih fićera), update svakih par dana, potpuno free, da ne zaboravim odličan integrirani h.264 dekoder kompatibilan sa svim DXVA sposobnim GPU-ima itd. itd., sve to čini ovaj player draguljem među softwareom. Svaka čast entuzijastima.
Link na friške verzije: http://www.xvidvideo.ru/media-player-classic-home-cinema-x86-x64/
Ruznoca? Pih! Tko uopce gleda okvir playera, a ne film...
Tome može biti razlog milijun stvari, od renderera, podešenosti codeca, verzije...
koristim ga unutar k-lite codec paketa godinama i zaista mogu preporučiti
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Pa u biti ružnoća mu i nije neki veliki nedostatak jer većina ljudi gleda film u FullScreen-u, i koristi se tipkovničkim kraticama, stoga i ne dolazi u pretjerano u dodir s okvirom.
Ja volim ružne programe
MPC i Winamp classic skin
Definitivno najbolji player. Koristim ga već godinama i stvarno nemam nikakve zamjerke na ovaj program.
Ako tko ima 64-bitne Windowse, postoji i 64-bitna verzija. Savršeno radi.
Btw. promijeni si način renderiranja. Ako ti je na dx 7 ili dx 9, može ti zapinjati. Meni je isto tako zapinjalo, pa sam promijenio te postavke i sada radiš što hoćeš na timeline-u.
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Media player classic mi služi kao backup za GOM player. Solidan, ali nije mi cool kao GOM.
Evo sad sam stavio sa 1.5.0 na 1.5.2.2990
Player je savrsen dize se trenutno na mojoj kanti od 512Mb i nist nesteka,nebi ga mjenjo za nijedan drugi player
Koristim ga otkad gledam filmove na kompjuteru nekih par godina. Nemam niti jednu zamjerku, bolji od GOM Playera kojeg je Bug razvikao da mu ne trebaju kodeci jer ih sadrži sve, ali definitivno trebaju jer mi zna često tražiti nepostojeće kodeke na kompjuteru i zatraži download i onda šipak opet ne može.
Kombinacija KLITE + MPCHC radi bez problema.
Trenutno me zanima zgodna opcija automatskog skidanja titlova. U većini slučajeva na opensubtitles pronađe titlove, ali ponekad ih nema a vrlo je zgodna jer u par klikova se titlovi odmah loadiraju bez potrebe za traženjem, skidanjem, otpakivanjem loadiranje itd.
Zanima me kako ubaciti linkove na alternativne baze titlova ako mogu jer sam pokušavao i npr. dvx-titlovi i neke druge stranice i neće da pronađe titlove, nego radi samo sa opensubtitles.
Otkad sam prije par godina skinuo CCCP codec pack i s njim dobio MPCHC nisam ni probao drugi player, jedino kaj sam morao podešavat render da mi prorade titlovi, ali kad se to posloži radi odlično. tako da mi je godinama defaultni player.
a to kaj ima zastarjelo sučelje, meni se baš to i sviđa, ne volim playere s miljun tipki a ne koristim ih.
@Commodore: Možda nemaš dovoljno rama
@Commodore: Možda nemaš dovoljno rama
Imam ga isto ko i za VLC. Cak mislim da mi VLC vise RAM-a guta. MPCHC koristim u 99% slucajeva i super obavlja ono za sto je namjenjen. jedino kad idem vidit jesu li mi titlovi dobro sihronizirani malo zasteka. nemam ovu zadnju verziju, mozda je sad bolje.
Slažem se i meni se također to dešava sa štekanjem i to nikako da otklone. Moram samo jednu stvar navesti, a to je da u zadnjoj verziji zna često biti u nemogućnosti downloadati titl, u prijašnjim vezijama se to događalo jako rijetko.