Što su sve nakrcali u 47mb???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Typo u podnaslovu (i tekstu), tko bi rekao...
Winamp to već ima neko vrijeme. Isto kao i Auto-tag ide preko GraceNote. Uopće nije potrebno skenirati cijelu kolekciju, jer ako (kao ja) imate sve lijepo organizirano, GraceNote ima ogromnu bazu podataka i samo po imenu pjesme može reći koja je slična. Naravno, uvijek je moguće sve skenirati i doprinjeti GraceNoteu.
Što su sve nakrcali u 47mb???
A čuj nakrcano je svašta nepotrebno itekak, treba malo zavirit ispod Haube i vidit o čem se tu zapravo radi resursi procesi a toga tu ima kolko hočeš na bacanje.
Ko prvo kad se program otvori odma povuče, čak 130mb memorije a još nismo niti jednu pjesmu u njega ubacili niti bilo kaj drugo.
U radu koristi četri procesa a doda i dva Servisa u Windows Services, jel kak se vidi na fotki procesi FABS.exe i fbserver.exe rade stalno u pozadini bez obzira kaj ovaj Buhtl ili Smotani Kolač Player ne radi baš super jel.
Koga zanima samo slušanje glazbe, nek obavezno preskoči ovaj program ima puno boljih rješenja od ovog prenatrpanog na kubik programa fučkaš ti to.

Di je Typo?
Uglavnom, ne svida mi se player, PeerBlock blokira njegove stranice itd... uninstall
Di je Typo?
Ispravljeni su u međuvremenu...
Prije sam koristio Winamp ali mi je on zderao ram ko lud...presao na aimp2 i sad na aimp3...prezadovoljan sam, em malo rama trosi a izgledom na winamp podsjeca...
Zanimljivo, meni je Aimp 2 puno lakši i ljepši od trojke. Inače, ponajviše koristim MusicBee - meni ubjedljivo najurednije mp3 sviralo.
Taj Mufin mi je preglomazan. Za AIMP 3 se slažem, meni najbolji player. Dugo sam tražio nešto između Foobara i Winampa i našao to u AIMP-u.
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Hm ko če ga sad znat o kojem se radi, možda je RadioSure u pitanju on je ionak odličan pa ak ga ne koristiš skini ga i isprobaj. Na drugom linku imaš cijeli paket, u Portabilnoj verziji sa najboljim skinovima za njega pa nema frke.

http://www.radiosure.com/downloadz/
Ja koristim RarmaRadio. Mozda si na njega mislio. Pozz
Ja koristim RarmaRadio. Mozda si na njega mislio. Pozz
Da, vjerovatno je RarmaRadio (bio je davno program tjedna),možda i najbolji komad softwera za radio stream/record. Istina je da ima tree menu sa strane kao i ovaj program, ali ipak ne baš tako lijepog korisničkog sučelja.
P.S.
Isprobao sam mufin player nedavno i moram priznati da je dobar organizator, upravitelj, ali i program za reprodukciju glazbe. Osobno ga nemam potrebe zadržati jer za takve mogućnosti mi mogu poslužiti neki drugi programi
.
ima puno bugova... a ovo sortiranje po sličnosti mu i nije naš nešto, vraćam se winampu...
Ja pre zadovoljan sa Microsoft Zuneom!