MusicBee 1.4

poruka: 20
|
čitano: 2.107
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "MusicBee 1.4".
3 godine
protjeran
MusicBee 1.4

Neloše, skoro pa konkurencija Foobar-u

3 godine
MusicBee 1.4

lijep i jednostavan izgled (poput foobar-a) samo me zanima kolkiko troši resursa dok svira glazba i ima li mogućnost minimiziranja u tray bar (notification area)

Tko se zadnji smije, nije skužio!
5 godina
Re: MusicBee 1.4
sisko93 kaže...

...ima li mogućnost minimiziranja u tray bar (notification area)

Ima.

The written word is the only way to present yourself on the forum. So if you type like an idiot, people will assume you are one.
21 mjesec

izgleda ko dijete od itunesa i wmplayera... sljedeći player će izgledat ko dijete od itunesa i wmplayera, i foobara?

5 godina
Sabbathian kaže...

Neloše, skoro pa konkurencija Foobar-u

Nije baš. Niti izbliza. Lijep je, i da ga se jednostavno customizirati, no stvari nisu logički poslagane kao u foobaru.
Budem ga još malo testirao, no bojim se da su išli na blingbling, a ne na usability.

I was only mostly dead, try finding that option on government paperwork!
5 godina
MusicBee 1.4

Nije zahtjevan što se tiče resursa. Koristim ga na prastaroj ragi već godinu i pol, sa svakom novom verzijom sve je bolji i stabilniji. Foobar ili bolji od Foobara, ne može se komentirati... Meni lično Music Bee je intuitivniji i lakši za korištenje... Može ga se dosta prilagođavati, nije u cijelosti prilagodljiv kao Foobar, ali sam napravio za sebe bolju postavku u Music Bee nego u Foobaru. U Foobaru sam se često gubio u pretjeranim kombinacijama...

Lijevo explorer sa muzičkim folderima, ispod toga cover art albuma koji svira, desno gore tracklisting foldera na koji sam kliknuo, ispod dolje now playing lista + tabovi... Jedno vrijeme sam povlačio podatke sa Last.fm-a, no izgubio sam potrebu za previše informacija... Povlači statistike sa Last.fm-a...

15 mjeseci
MusicBee 1.4

Užasno se sporo pokreće. Usporedivo sa Winamp-om. A znamo dobro kako se sporo pokreće bloat od Winamp-a. Ne znam zašto ne isprogramiraju nekakvo dinamično učitavanje tako da se najosnovniji play starta u roku <1sek, a ne da treba i po 5-6 sekundi za cold start.

3 godine
MusicBee 1.4

ipak ostajem na foobaru...

sviđa mi se mogućnost musicbee-a tagiranje i pronalaženje album covera sa interneta, ali nikako nisam uspio pronaći kako da se ta tagiranja spreme u samom file-u, a ne samo u playeru.

Pošto mi je player uključen non-stop, i glazba svira barem 80% vremena onda mi je i glad za resursima dosta bitna.

musicbee guta 34.392K memorije, dok foobar samo 3.948K

Tko se zadnji smije, nije skužio!
3 godine
protjeran
sisko93 kaže...

ipak ostajem na foobaru...

sviđa mi se mogućnost musicbee-a tagiranje i pronalaženje album covera sa interneta, ali nikako nisam uspio pronaći kako da se ta tagiranja spreme u samom file-u, a ne samo u playeru.

Pošto mi je player uključen non-stop, i glazba svira barem 80% vremena onda mi je i glad za resursima dosta bitna.

musicbee guta 34.392K memorije, dok foobar samo 3.948K

Isto i ovdje... Foobar je i dalje kralj...

23 mjeseca
MusicBee 1.4

Foobar :)

Opcenito vrlo kompliciran player, defaultno uzasnog izgleda i mogucnosti. Da bi ga se prilagodilo covjek mora traziti po internetu razne addone, pa gledati s kojim interfaceom su kompatibilne, pa onda neki addon izgubi podrsku nakon updatea. Tjera te da stalno nesto cackas i mijenjas. Ko stari mustang koji se cesce popravlja nego vozi (samo ne trosi toliko). Raj za geekove, imas osjecaj ko da si ga sam napravio, najbolji player :)

3 godine
protjeran
BlueMax kaže...

Foobar :)

Opcenito vrlo kompliciran player, defaultno uzasnog izgleda i mogucnosti. Da bi ga se prilagodilo covjek mora traziti po internetu razne addone, pa gledati s kojim interfaceom su kompatibilne, pa onda neki addon izgubi podrsku nakon updatea. Tjera te da stalno nesto cackas i mijenjas. Ko stari mustang koji se cesce popravlja nego vozi (samo ne trosi toliko). Raj za geekove, imas osjecaj ko da si ga sam napravio, najbolji player :)

Neznam, ja sam ga složio kak mi paše prije par godina i sada samo updejtam nove verzije kako izlaze... istina, meni treba samo i isključivo player,ne treba mi nikakvo šarenilo, cover artovi i slične điđe-miđe. Jedino od dodataka koristim tagger i converter (imam hrpu FLAC-ova, a trebaju mi u MP3-u za portabl plejer.

Raspored mi je jednostavan, sa lijeve strane lista svih izvođača, desno dolje lista pjesama od odabranog izvođaća i gore desno spectrum vizualizator... Ja ga koristim samo za slušanje muzike i kao takav mi je nenadmašan. 

Majne Fubarče Majne Fubarče
5 godina
MusicBee 1.4

*shrugs*

Nije baš da se ložim na šminku, ali eto - draži mi je od Foobara opet, valjda je i to postala stvar ukusa.

4 godine
MusicBee 1.4

MediaMonkey je zakon,pogotovo ova četvrta reinkarnacija...

http://www.sibenik-meteo.com
5 godina
neaktivan
MusicBee 1.4

Meni je foobar2000 smeće, ima mutan zvuk. Zadnje dvije godine koristim AIMP, najbolji player koji sam imao.

i'm going back to 505...
5 godina
el_manana kaže...

Meni je foobar2000 smeće, ima mutan zvuk. Zadnje dvije godine koristim AIMP, najbolji player koji sam imao.

Isprobaj ti kaj nudi Jaangle iznenadit češ se,{#} i to samo u 2.3mb veličine sve je tu fino izgleda ima 50 različitih kombinacija boja sučelja mjuzu ubacuješ kroz Collections gore i nema frke. Usput se u njemu može preokrenut izgled, po želji kak kome odgovara uglavnom program je vrlo jednostavan fino izgleda itd pravi mali dijamant kad se radi samo o slušanju mjuze uglavnom odlično.{#}

http://min.us/mbd5dqRScL#1

Kaj se tiče MusicBee hm bože me sačuvaj, komplicirano nabacano htio bi bit katica za sve a ono najosnovnije tj samo slušanje mjuze i lakoča korištenja je u banani. Tu je loš i zbrkan te nepregledan, jezuš kristuš koji nedorečeni kramp od programa autori u njega natrpali svašta a na kraju ispadne pretrpana zbrka do daske to sigurno.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
3 godine
protjeran
el_manana kaže...

Jedini mogući komentar: LOL

EDIT: ko da za Gimp kažeš da nevalja jer ima mutnu sliku :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.3.2012 18:33 (Sabbathian).
3 godine
MusicBee 1.4

Foobar za mene ostaje kralj!

Bang!
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 17:51 (WindEmperor).
2 godine
MusicBee 1.4

Da se i ja uključim u raspravu...{#}

Osobno preferiram foobar2000 i mislim da će tako biti dok god se bude razvijao.

Nadalje, vidim ima dosta pozitivnih utisaka na "pčelicu" i to ne bez razloga. Program je izvrstan za reprodukciju i organizaciju glazbenih datoteka, ipak malo tromiji u radu od foobara i customizacija nije 100 postotna. Vrijedi je isprobati  {#} .

<OT>

U zadnje vrijeme za oko mi je zapeo program za reprodukciju glazbe pod imenom Clementine, ovaj program također "pršti" od mogućnosti. Bazira se na Amoroku 1.4, linuxaši su dobro upoznati sa mogućnostima tog programa.

U zadnjoj verziji stigla je podrška za Spotify, Grooveshark, Sky.fm/Digital Imported itd. Moja preporuka  {#}.

</OT>

13 mjeseci
neaktivan
MusicBee 1.4

Upotrebljavam AIMP par godia i nakon izlaska Aimp 3 imam još manje razloga da bi se odlučijo za drugi player.

5 godina
MusicBee 1.4

Velika vecina ljudi u ovoj temi ne koristi player za organizaciju svoje kolekcije vec samo da preko windows explorera udari po datoteki i da pocne svirat. I ti korisnici Winampa i Aimp-a i sličnih se ne moraju ni javljat jer ne znaju o cemu pricaju (cast izuzecima). Kako vidim, cak i neki koriste foobar na taj nacin. Prava organizacija se bazira na učitavanju muzike po kvalitetno upisanom ID3 tagu te onda dobri playeri nude hrpu stvari za organizaciju i manipulaciju podacima i samim pjesmama i u tim stvarima se razlikuju bolji od lošijih playera. Foobar prazan je samo skoljka pravog playera i naravno da ne zauzima previse memorije i da se brzo dize. Za čisti playback preko windows explorera ni ne morate koristiti foobar, imate BOOM koji je baziran na foobaru, a nudi samo jednostavno sucelje za ubacit i slusat. Kad ga se optereti i on se uspori, a uz sve probleme sa pluginima i konfiguracijom foobar je losiji player i od musicbee i od clementine i od songbirda. Ja sam intenzivno koristio foobar godinama, a sad vec oko pola godine koristim musicbee i po svemu je bolji player od foobara. Vanjska sinkronizacija radi bez problema, dize se program unutar sekunde, ima ugrađenu podrsku za Last.fm i WASAPI, a možda najbolji dio je sam izgled i navigacija po programu. Library stavlja u prvi plan, slicno kao i Songbird, Clementine i još neki i takav način upravljanja muzikom je svjetlosnim godinama od one zbrke koju inicijalno nudi foobar.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice