Shapeshifter 3.09

poruka: 6
|
čitano: 1.188
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Shapeshifter 3.09".
3 godine
Shapeshifter 3.09

zbilja fenomenalan program. vec dugo trazim besplatan program ove namjene, ali ni jedan mi nije bio dobar. jedno vrijeme sam koristio clipdiary, i nakon sto mi je istekao 30-dnevni probni period nisam mu nasao dobru zamjenu. i evo je sad

jedino mi se ne sviđa što sam morao instalirati net framework 4, pa sam morao restartati laptop, a nisam ga gasio vise od 5 dana i nisam ga jos dugo planirao gasiti Vice

Atomska bubamara
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.1.2011 14:00 (jurluk).
4 godine
Shapeshifter 3.09

ne znam kaj ja krivo radim, ali to čudo kod mene ne daje znakove bilo kakve kooperacije...program je uredno pokrenut ...vidi sliku.... ali kad probam nekaj kopirat (ctrl+c) i nakon toga (ctrl+V)on se pravi ko da ne postoji....

ima tko kakvu ideju zakaj neće...?

instaliral .net4 a OS je WIN7 64bit...

3 godine
RE: Shapeshifter 3.09
hogar strašni kaže...

ne znam kaj ja krivo radim, ali to čudo kod mene ne daje znakove bilo kakve kooperacije...program je uredno pokrenut ...vidi sliku.... ali kad probam nekaj kopirat (ctrl+c) i nakon toga (ctrl+V)on se pravi ko da ne postoji....

evo neće ni meni...

lol
2 godine
Fox Mulder kaže...
hogar strašni kaže...

evo neće ni meni...

Morate kopirati najmanje dvije stvari, oznacite i onda CTRL+C i onda odite na lokaciju gdje hocete premjestiti i stisnite i cuvajte CTRL+V.

4 godine

eh, sad radi, al sam mislil da je to malo jednostavnije...ne sviđa mi se ovo kaj moram držat ctrl+v. a kad pustim sve nestane....

thnx na trudu :)

4 godine
Shapeshifter 3.09

Neznam dal je tko probao CoodClip, malo stariji program ali sasvim super radi, ja ga uvijek imam instaliranog. Zadnja je verzija 2.10 i nema ga vise na stranici autora ali moze se lako naci i skinuti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice