SPlayer 3.3

poruka: 61
|
čitano: 14.414
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "SPlayer 3.3".
4 godine
SPlayer 3.3

Od 5 blu-ray filmova s kojima sam probao, na 5 ih se skrsio. Mršti se PowerDVD ih svira savrseno.

2 godine
neaktivan
SPlayer 3.3

Obični Player i ništa više! MPC HC, GOM i VLC daleko bolji.

http://manutd-cro.com/forum/index.php
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2009 1:08 (IN_trance001).
2 godine
SPlayer 3.3

Probao.

KMPlayer definitivno bolji!

Čak i manje memorije troši.

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.
2 godine
neaktivan
SPlayer 3.3

Ako ste na Windows 7 ili Visti The KMPlayer je defitivno najbolji program od svih.
Miljama daleko. Belji se

2 godine
RE: SPlayer 3.3

Stavi K lite codec pack..

Uz sve moguće codece, dobiješ i najbolji player.. Media player classic.

Nije lijepog sučelja, ali je moćan ;)

4 godine
nontryer kaže...

Stavi K lite codec pack..

Uz sve moguće codece, dobiješ i najbolji player.. Media player classic.

Nije lijepog sučelja, ali je moćan ;)

Za svaku riječ se slažem.

Jako moćan player!

Ja koristim mpc - hc za video i wmp 12 za audio, te k-lite megacodec (uz njega dolazi mpc)

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
2 godine

Prije sam koristio BSplayer, ali je postao loš i pretrpan s vremenom..

Čitao sam po netu da je GOM dobar ali mi nije sjeo nekako..

VLC je također dobar (štoviše, odličan - puno naprednih opcija), ali mi isto tako nekako nije sjeo..

MPC:HC se pokazao najboljim kod mene. Koristio sam ga i prije par godina, ali samo za reprodukciju .rm fileova.

Za audio koristim foobar2000, iako da nema njega tu bi uletio AIMP2 koji je isto tako genijalan. Kao winamp prije 5 ili više godina. :)

4 godine
SPlayer 3.3

Sta ce vam K-Lite uz MPC HC, GOM ili KMPlayer? Bespotrebno gomilanje codeca. Ti playeri imaju vecinu, ako ne i sve potrebne dekodere sa sobom. Samo riskirate da vam se codeci pokolju u windowsima. Bezveze...

Pridruzujem se kritikama na racun SPlayera. Nije ni blizu MPC HC. DXVA ne radi iako je ukljucen, cak ni dodavanje drugih codeca ne pomaze. Nema mogucnosti podesavanja postavki preko samog codeca. U usporedbi s KMPlayerom vrlo je siromasan s opcijama, a i ovo sto ima integrirano ne radi kako treba. Nije ni cudo da je dosao do inacice 3.3, a vecina nas nije ni cula za njega... Lijepo izgleda i to je to! Ja ostajem na MPC HC.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2009 3:38 (Rain Man).
3 godine
SPlayer 3.3

BSplayer s Xvid Divx codecima,eventualno AC3 audio filter i to je sve šta je potrebno, za praktički svaki zapis osim dvd formata.Nikakvi codec packovi, tipa Klite, koji su čisto pretjerivanje.

3 godine
SPlayer 3.3

KMPlayer-dovoljno dobar zasada.(probao sve od navedenih GOM,BS,PowerDVD................)KMPlayer meni naj.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2009 9:03 (bruzi).
3 godine
SPlayer 3.3

Ma GOM je zasad zakon, probao sam sve žive i on je najbolji za ono što mi treba.

Ako nemaš codec on ga skine s neta tako da mi ne trebaju ti codec packovi.

Ali svakako ću probat i ovaj s player da vidim kakav je.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
3 godine
SPlayer 3.3

potpis za GOM , probamo i SPlayer ....

da ne probam i dalje na bs playeru od 2002 ....hehehehe

Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
4 godine
SPlayer 3.3

LOL čemu se autor divi: automatsko preuzimanje titlova s interneta i, pazi sad, "mogućnost uklanjanja zlosretnih crnih rubova"!

Jao, pa otkad legendarni BS sve to ima...

3 godine
SPlayer 3.3

oslanja se na Internet binarne dekodere, ali je moguće podesiti i korištenje eksternih - da se ne oslanaja možda na interne dekodere?

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
2 godine
neaktivan
SPlayer 3.3

ma nitko nije ni do malog prsta KMplayer-u

2 godine
neaktivan
SPlayer 3.3

sorry što vam mijenjam temu, ali kako je pokrečete...

nigdje ne vidim opciju "pokreni temu" ???

4 godine

Media player homecinema je definitivno najbolji što se tiče resoursa. Možete bez problema gledati filmove i na starijim kompovima. Ah, da, codeci vam nisu potrebni jer ih ima u sebi, a velik je samo 6MB! I vrti bez problema sve vrste HD-a, što za druge playere ne mogu tvrditi jer stalno radim sa HD-om. Skidanje titlova također obavlja, ali ne automatski, maunualno ih možete skinut. Također možete dodati neki drugi HD codec ako želite i slične kerefeke. Svira WMP, Real, Quicktime... ah.... nema boljeg, amen :)

3 godine
SPlayer 3.3

Vec duze vrijeme koristim gom player,pokazao se veoma kvalitetan i radi svoj posao kako treba.Sto se tice opcija ima ih pregrst..Prije njega sam koristio Bsplayer.Bsplayer sve u svemu nije los,ali imao sam nekih problema sa njegovom stablinoscu i slicno tako da sam odustao od njega.

2 godine
protjeran
SPlayer 3.3

Gom player je najbolji!

Ovo je obican prosjek i nsta vise!

4 godine
SPlayer 3.3

otkako sam prešao na windows 7 koristim GOM i svoj posao odrađuje odlično. Isprobao sam ovaj SPlayer i radi dobro ali ima neku čudnu naviku da se sruši čim pokuša naći titlove za film na netu.

There's no SAVE GAME in real life!!!
4 godine
Bili kaže...

Vec duze vrijeme koristim gom player,pokazao se veoma kvalitetan i radi svoj posao kako treba.Sto se tice opcija ima ih pregrst..Prije njega sam koristio Bsplayer.Bsplayer sve u svemu nije los,ali imao sam nekih problema sa njegovom stablinoscu i slicno tako da sam odustao od njega.

Eto...ista stvar u kod mene...

Još uz napomenu da koristim 2Go verziju...portable...

www.istratourism.com
3 godine
SPlayer 3.3

Imam problema sa SPlayerom. Odlucio ga malo probati, meni radi dobro, samo imam problema sa titlovima, evo slike ce pokazati u cemu je problem. Mene samo zanima sto moram napraviti da i gornji i donji red budu jednake velicine. Ako netko zna bio bih mu zahvalan za odgovor.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
4 godine
SPlayer 3.3

Nije lose da ima jos koji player, sto veci izbor to bolje. Ali se ja za sada drzim GOM playera sa kojim sam prezadovoljan i nemam trenutno nikakav razlog da ga mijenjam nekim drugim.

3 godine
SPlayer 3.3

Mislio isprobati radi znatiželje. Nakon viđenih komentara -nijet.

Koristim GOM Player od kad je BS player otišao na tamnu stranu (adware, neznam da li je još tako), a pro verziju nije imalo smisla kupovati. Sasvim zadovoljan!

*** Gentlemen, Start Your Engines ***
3 godine
Prison Breaker kaže...

Imam problema sa SPlayerom. Odlucio ga malo probati, meni radi dobro, samo imam problema sa titlovima, evo slike ce pokazati u cemu je problem. Mene samo zanima sto moram napraviti da i gornji i donji red budu jednake velicine. Ako netko zna bio bih mu zahvalan za odgovor.

fontsize ratio fontsize ratio
Is it weird that this gave me an orgasm?
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2009 22:14 (DragonShit).
3 godine
SPlayer 3.3

mozda probam ali ne vjerujem jer bs(1.3 verzija :D) i gom rade sve dobro

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
3 godine
SPlayer 3.3

Prvi put čujem za njega i oduševio me je. Prije sam koristio GOM pa onda KMPlayer a od sada SPlayer. Sviđa mi se što je mal, jednostavan, ima lijepo sučelje, od mogućnosti mu ništa ne fali a još je i opensource. Jel tko pogledao tablicu usporedbe sa drugim playerima?

tablica tablica
sljedeća verzija? sljedeća verzija?
Is it weird that this gave me an orgasm?
2 godine
SPlayer 3.3

ova tablica je napravljena u korist playera i uspoređeni su playeri koji su "lošiji" od splayera... svašta, što nisu stavili i npr. vlc, mpc, gom

realplayer je smece od kad znam za sebe, za ova dva nisam nikad cuo, a za km player su napisali da je kompliciran za koristit... yeah right 

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2009 0:11 (Fidro).
2 godine
SPlayer 3.3

Izbrisan nakon 2 minute...program tjedna...prestrašno...bsplayer i gom player su meni best.

4 godine
Bili kaže...

Imao sam i ja problema s BSPlayerom, ali sam ih riješio jednostavno. Čim iskrsne neki problem, instaliram najnoviju verziju programa i gotovo.

Navika je čudna stvar, nekih jednostavnih i vrlo korisnih kratica BSPlayera se jednostavno nisam htio odreći...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice