spotflux

poruka: 12
|
čitano: 2.804
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "spotflux".
4 godine
spotflux

Odličan program! Nisam primjetio nikakva usporavanja interneta, omogućava posjećivanje stranica tipa pandora.com koja je ograničena na NA (maskira vaš IP u Američki) i također blokira sve reklame.

Preporuke svima.

LoL EU West - KingNothing666
4 godine
spotflux

Hmm nije bas da se ne uspori, odnosno da se ne primjeti razlika, kada se tek pocne ucitavati onda kao da zastane neko vrijeme, ali za par sekundi krene normalno kao da ne koristim VPN.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
4 godine
spotflux

.. preporuka jos ne, blokira kucnu mrezu - network/sharing tocnije

pozz

2 godine
spotflux

Jeli ga se isplati koristit?

EDIT kad ga upalite teamspeak vam se nece konektat na servere.

3 da
5 ne
AMD u <3 Intel u C===3
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 10:18 (GeneralPag1997).
4 godine
Re: spotflux
lovac82 kaže...

Hmm nije bas da se ne uspori, odnosno da se ne primjeti razlika, kada se tek pocne ucitavati onda kao da zastane neko vrijeme, ali za par sekundi krene normalno kao da ne koristim VPN.

Zadnjih par dana mi internet ima random lagove i tako to pa nisam primjetio da je od toga, a i navikao sam ionako već. :S

LoL EU West - KingNothing666
3 godine
spotflux

Malo je sporiji internet, ali ok je.

3 godine
spotflux

ja koristim ultrasurf za posjet blokiranim stranicama (vecinom us)

streamanje full hd videa je odlicno, brzina je nekih 90-ak% stvarne

23 mjeseca
spotflux

Ja sam ovo instalirao al nema sanse da se spoji, stoji mi na securing your connection..

TD za glupost
3 godine
spotflux
Probajte cyber ghost, ja imam 2 mjeseca premium i odličan je...
Uskoci su smješniji od inspektora Rexa, jer se zna da nema veće mafije od Šeksa!
11 mjeseci
neaktivan
spotflux

Meni je ubio promet

pa sam pokrenuo speedtest, a kad ono ping 800 i nešto, protok veze krene od 1mbit pa prema kraju testa nekako jedva navuče na 3.2.

Not for me.

3 godine
spotflux

"Za sada nema naznaka da spotflux na bilo koji način ograničava količinu dostupnog internetskog prometa ili brzine veze s Internetom."

Ovaj vaš komentar nije točan jer Spotflux provjereno usporava surfanje!!!

He died for you, why not live for Him!
23 mjeseca
Re: spotflux
andi.cro kaže...

"Za sada nema naznaka da spotflux na bilo koji način ograničava količinu dostupnog internetskog prometa ili brzine veze s Internetom."

Ovaj vaš komentar nije točan jer Spotflux provjereno usporava surfanje!!!

Nop nego ti paketi (promet) prelaze duzi put do odredista, prvo idu u ameriku do proxy servera i onda kud trebaju ic, dok bez spotfluxa idu ravno od tebe do kud trebaju ic pa ti izgleda sporije.

U biti oni ti ne ogranicavaju tvoju brzinu, ali je normalno da prometu treba duze (aka sporije) da prvo obide svijet nego da ide od tebe direktno do kud treba.

Brkas kruske i jabuke :)

TD za glupost
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice