TunnelBear 1.0

poruka: 15
|
čitano: 2.433
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "TunnelBear 1.0".
4 godine
neaktivan
TunnelBear 1.0

Jel ima neki servis da fake-a Hrvatsku ???

treba mi da mogu gledati  Iskon.TV izvan hrvatske.

2 godine
TunnelBear 1.0

Kako ćeš gledati iskon.tv izvan Hrvatske kad je to IPTV. Toga nema na internetu, niti ti ikako možeš dobiti Iskon.tv ako ga ne platiš. Tako da to nije moguće.

capttawish@gmail.com
2 godine
Re: TunnelBear 1.0

Moguce je ako ga neplatis on misli na iskon.tv koji mozes preko kompa ili mobitela gledat!

Kako je moguce? dovoljno da vam netko koga poznate da loziknu i pass i mozete obadvoje gledat u isto vrijeme bez problema! nas 4 je u isto vrijeme preko lozinke i ussername-a istog gledalo bez frke!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 10:48 (CroVandal).
3 godine
TunnelBear 1.0

jel se moze sa besplatnom verzijom na hulu ?

LoL EU - KingNothing666
4 godine

Moze, ja sam odmah to i probao. 

Jos da vidim moze li se sa Hulua i skinuti video, ako to radi odmah kupujem pretplatu :)

4 godine
Trenutno koristim http://www.hidemynet.com/ i ima servere u par zemalja recimo meni interesantna Njemačka jer mogu pristupit njihovom sadržaju. Hulu i sve ostalo u USA radi ko vurica.
3 godine
TunnelBear 1.0

Super. Gadget show i BBC iPlayer rade.

4 godine
TunnelBear 1.0

eh taman sam dosao na odmor u hr iz jedne-od-onih-zemalja-di-filtriraju pa ga nemrem sad isprobati .. ali za koji tjedan budem videl..

bas me zanima..

2 godine
TunnelBear 1.0

Hmm mogao bih preko steam sad za dollare kupovat

pero_HR
4 godine
TunnelBear 1.0

Postoji li mogucnost da citavu kucnu mrezu prebacim na neki od ovih VPN-ova?

Dakle koristim mali trednetov router koji se na net spaja preko PPOE a ostali uredjai idu na net preko njega.

11 mjeseci
neka ti jedan komp sa tunel bear sluzi kao net server, tj da se sva ostala kucna racunala spajaju na njega umjesto na router, tako ces placat jedan flat paket za sva racunala, a ad hoc mreza se vrlo lako slozi.
4 godine

onda moram taj komp stalno imati upaljen :)

mada mozda bi ovaj hide my net mogao da se instalira na Fedoru jer na njoj imam Amahi koji sluzi kao Home server a daje i DHCP i DNS, pa da njega onda upotrijebim i kao gateway.... hm

11 mjeseci
trebalo bi radit preko wine, probaj pa javi, i mene zanima.
3 godine
TunnelBear 1.0

Ovdje ima nesto o korištenju VPN-a preko routera.

http://revision3.com/tekzilla/doctor-who

4 godine

Hm, pogledacu

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice