Je li ovo Unlocker ili neki njegov klon?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
to se i ja pitam
više bi me veselio program koji bi mi omogućio legalno vađenje usb sticka kojeg netko ili nešto ne pušta
Je li ovo Unlocker ili neki njegov klon?
to se i ja pitam
Bit će da je klon, ima gotovo identično sučelje.
upravo zbog ovih foldera na slici dolje instalirao unlockme, ali ni s njim to nisam uspio...jel netko zna kakvo je to smeće i kak se toga riješiti...veličina je 0, kak se iz priloženog može vidjeti, al me iritira da bi izgrizao
te foldere jer ih ne mogu maknut...ima netko kakvu ideju?
djeluje mi na foldere koji se kreiraju prilikom windows updatea. Radi se o folderima s GUID imenima, koji su dakako privremeni.
Mozda da u safe modu pokrenes windowse pa napravis delete ?
više bi me veselio program koji bi mi omogućio legalno vađenje usb sticka kojeg netko ili nešto ne pušta
Ja "obicni" Ulocker koristim kad odjava usb zeza. Desni mis na usb drive i unlock i pokaze listu tko ga drzi. Ako mi nije bitno, pobijem te procese i slobodan usb. Zadovoljan cca 80% slucajeva, oslobodi usb...
Ne znam jer unlockme to moze ili ne...
Probaj! Pozdrav
Unlocker je puuuno bolji.
"...tradicionalno se integrira u sustav te postaje dostupan na skočnom izborniku."
hahahaha :)
Instalira programčić u roku od 10 sekundi ponadajući se da će mi sa C: skinuti folder 33385dbc0d9c563e522428ca i u njemu dva fodlera amd64 i i386 ovaj AMD-ov fodler ne pušta ništa blizu sebe da si pita od jabuka. Ali džaba instalira ovaj program kad se ruši svaki puta (bilo iz menua bilo sa desnim klikom) kada pristupim amd64 fodleru. Ukratko nije ispunio svrhu, idem uninstal pa instalirati taj Unlocker da vidim hoće li mi pomoći.
Ustvari budući da nisam tom fodleru mogao pristupiti ni sa druge mašine instalirane na drugom disku (Windows XP a trenutno koristim Windows Developer Preview) probat ću instalirati tamo pa odatle vidjet hoće li šta uraditi.
Pozz svima.