Winyl 2.0

poruka: 17
|
čitano: 2.786
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Winyl 2.0".
3 godine
Winyl 2.0

ovo je program koji sam čekal,sve kaj sam trebal od programa za slušanje mjuze...nakon godina winampa, i zadnjih par mjeseci aimp, ovo je program koji ću koristiti, vjerovatno, zauvijek...volim minimalizam i efikasnost, a to je ovaj program...savršenstvo

http://www.youtube.com/user/hoggar001
23 mjeseca
Winyl 2.0

Ovo odlicno izgleda, i cini se da i odlicno radi! Uvijek je ljepo vidjeti kvalitetan audio player koji nije ''winampoliki'', cak i ako nema podrsku za pluginove i editiranje tagova. Ipak, meni bi trebalo puno vise od toga da se skinem sa Foobar-a, koji mi je blizu savrsenstva.

Anyway, thumb up!

2 godine
Winyl 2.0

Jednostavno i sjajno. Počet ću ga koristiti.

3 godine
RE: Winyl 2.0
hogar strašni kaže...

ovo je program koji sam čekal,sve kaj sam trebal od programa za slušanje mjuze...nakon godina winampa, i zadnjih par mjeseci aimp, ovo je program koji ću koristiti, vjerovatno, zauvijek...volim minimalizam i efikasnost, a to je ovaj program...savršenstvo

Pa foobar2k je minimalistički, efikasan, nedavno ušo u punu v1 i kak je reko Dragon23288, gotovo pa savršen... i jedina stvar koja mi fali na Linuxu..., a ovo izgleda zanimljivo.

Promijenio sam potpis, nisam htio otvarat novu temu pa evo link ovdje - http://www.100mb.nl/
3 godine
Winyl 2.0

Programcic je ok nist posebno zapravo ispod prosjeka osim kaj je zgodno to kaj ima Internet Radio u sebi pa samo izaberes stanicu i slusas.Cool Ja bi spomenul Jaangle za one koji ne znaju za ovaj program, inace ja ga koristim vec jedno vrjeme a do sad sam AIMP koristil uvijek. Ovaj program je kvalitete zvuka ko AIMP i lakoce koristenja isto tak uz sjajan izgled i prezentaciju i opis kaj se slusa. Moglo bi se rec da je Jaangle sve ono kaj je AIMP vizualno falilo tj kaj se mene tice sjajno izgleda pregledno i efikasno ko nije probal nek isproba Jaangle. Defnitivo ja sam nasel svoj savrsen program za slusat mjuzu, i ne mjenjam ga nit pod razno tesko da ima bolje od ovog po mojoj procjeni.Cool

http://i45.tinypic.com/6jlgd1.jpg

2 godine

Jaangle mi djeluje pretrpano..

Ovaj Winyl je ok, al ne moram ga ni probavat jer znam da nije bolji od foobara. :D

Inače, da nema foobara vjerojatno bi koristio AIMP2.

Plod nepouzdanosti kontracepcije
3 godine
Winyl 2.0

Instalirao Winyl, probao, solidan je. Ono zbog cega mi se svida je slusanje radia. Au, koliko ima radio stanica, au, imam sto slusati do mile volje. Tako da cu ga ostaviti za slusanje radia, jos je bolje sto kad se neka nova pjesma pusti na radiu on nakratko prikaze naziv pjesme i izvodaca, super.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
2 godine
Winyl 2.0

Dosta rudimentalan player. Nema ni crossfader...

www.hrphotocontest.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 23:27 (BlackMoon).
2 godine
Winyl 2.0

ja koristim denonov cd player nijedan kompjutor se ne može usporediti sa hi-fi komponentom,sjedneš upališ komponente ,staviš cd u utor i stisneš play,i to original,probao sam sa kompjutorima ali to nije to,iako me dođe jeftinije

23 mjeseca
Winyl 2.0

Istina. Ja takodjer imam komponente (Harman Kardon), dok mi racunalo sluzi za arhiviranje glazbe. No kako kao i vecina ljudi danas imam uzurbani stil zivota, jednostavno se nema vremena sjesti i slusati glazbu, a ja necu ubacivati cd u player ako necu slusati barem pola albuma. Cesto je jednostavnije pristupiti svim svojim albumima pohranjenima na disku i brzinski dvoklikom pokrenuti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2010 23:48 (Dragon23288).
2 godine
Dragon23288 kaže...

Istina. Ja takodjer imam komponente (Harman Kardon), dok mi racunalo sluzi za arhiviranje glazbe. No kako kao i vecina ljudi danas imam uzurbani stil zivota, jednostavno se nema vremena sjesti i slusati glazbu, a ja necu ubacivati cd u player ako necu slusati barem pola albuma. Cesto je jednostavnije pristupiti svim svojim albumima pohranjenima na disku i brzinski dvoklikom pokrenuti.

ja uvijek sebi nađem vremena za poslušati album,osim zadnjeg vremena jer sam kupio kompjutor pa da se malo izguštiram,a i ledeno je usobi pa mi se ne da

23 mjeseca
Winyl 2.0

A da ne govorim da zbog astronomskih cijena audio cd-a kod nas nije ni financijski isplativo. Ni nabavljivo, evo - neka mi netko nadje za kupiti diskografiju od Supertrampa, ali u 24-bitnom remasteru i na SHM cd-ovima. Ako je i nadjem, zasada ne mogu dati za to oko 4000-5000 kuna, dok me skidanje sa torrenta (kriv sam, ali takva je situacija) ne kosta nista.

2 godine
Dragon23288 kaže...

A da ne govorim da zbog astronomskih cijena audio cd-a kod nas nije ni financijski isplativo. Ni nabavljivo, evo - neka mi netko nadje za kupiti diskografiju od Supertrampa, ali u 24-bitnom remasteru i na SHM cd-ovima. Ako je i nadjem, zasada ne mogu dati za to oko 4000-5000 kuna, dok me skidanje sa torrenta (kriv sam, ali takva je situacija) ne kosta nista.

spasio je torrent mnoge audiofile od bankrota,a i cijena cd-a je previsoka,145 kn za original malo je previše,ja sam ih se nakupovao masu,prijateljima to nije jasno ,ali ja jednostavno volim poslušati original,u zadnje vrijeme sam otkrio jednu francusku stanici fm analog,puštaju glazbu koju volim,počeo sam i kupovati ploće ali sam shvatio da je to porez za budale,neopravdano nabijaju cijene tkzv.audiofilskim izdanjim,npr megadeth ploča dođe 185 kuna,malo bolesno pretjerano,najbolje je imati neku sony liniju ,kompjuter i šišaj ,bar prođeš jeftinije

2 godine
Winyl 2.0

Slažem se. Nema ništa ljepše već izvući originalni CD iz kutije i ubaciti ga u kvalitetan Cd player koji je uz to spojen na kvalitetno pojačalo na koje su spojeni kvalitetni zvučnici itd...osobno posjedujem 200-tinjak originala,uredno posloženih u stalcima. Na žalost,ta su vremena prošla... Ipak,upaliti računalo,otvoriti omiljeni player i kreirati playlistu po guštu također ima svoju draž,nauštrb gubitka kvalitete zvuka...:)

www.hrphotocontest.com
3 godine
Winyl 2.0

ma dajte program je čisto bezveze...

antonio
2 godine
protjeran
antonio17 kaže...

ma dajte program je čisto bezveze...

zasto kaj mu fali...meni je odlican ima pregledan library 

minimalisticki izgleda a opet je ljep 

brzo se pali itd.....

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
23 mjeseca
BlackMoon kaže...

Slažem se. Nema ništa ljepše već izvući originalni CD iz kutije i ubaciti ga u kvalitetan Cd player koji je uz to spojen na kvalitetno pojačalo na koje su spojeni kvalitetni zvučnici itd...osobno posjedujem 200-tinjak originala,uredno posloženih u stalcima. Na žalost,ta su vremena prošla... Ipak,upaliti računalo,otvoriti omiljeni player i kreirati playlistu po guštu također ima svoju draž,nauštrb gubitka kvalitete zvuka...:)

Prosla su, barem zasad. Barem u manjem intervalu kupujem cd - ove, rekao bih da prosjecno u dva mjeseca uzmem jedan. Malo po malo..ono sto me jos vise muci od cijene je ne - nabavljivost nekih cd - ova kod nas, a cesto i sire. Moje iskustvo je kad zelim kupiti cisti album, ne taknute produkcije, najobicniji, naidjem na sve drugo osim toga. S druge strane kad trazim remastere ili neka druga posebna izdanja (24bit, druga izdavacka kuca, itd.) naidjem na obicna izdanja. Tada ih se mora narucivati izvana, sto je sve skupa preskup sport, zasada. Dokle god na cd-ima imam 10% onoga sto bih htjeo, jednostavno je bolje na racunalu. Samo, ne shvacam, sto si rekao ''naustrb kvalitete''? Naravno da ne moze biti jednako vjeran zvuk sa odlicnih komponenti i sa racunala, no vjerujem da je to uglavnom laboratorijska razlika. Ako glazbu arhiviramo i sakupljamo u lossless formatu ( ja u FLAC - u) naravno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 11:18 (Dragon23288).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice