A gdje se sakrio "1"?

poruka: 6
|
čitano: 801
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "A gdje se sakrio "1"?".
3 godine
A gdje se sakrio "1"?

Čini mi se da je jutarnji najviše puta bio na zločestoj.

3 godine
neaktivan
A gdje se sakrio "1"?

"Večernji je u ovom članku (dva puta) "izbrisao" 10 milijuna stanovnika Holandije čija populacija inače broji oko 16,5 milijuna."

lol, ovo bi trebalo na zločestu Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 15:47 (vistma).
4 godine
neaktivan
RE: A gdje se sakrio "1"?
username kaže...

a sva sreća da Bugovci ne čitaju onaj novi SportPlus (ili sport-nešto, neke nove sportske novine). tu u svakom članku ima nebuloza k'o u priči..

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete dovoljno čvrst razlog za to.
4 godine
puma1400 kaže...
username kaže...

a sva sreća da Bugovci ne čitaju onaj novi SportPlus (ili sport-nešto, neke nove sportske novine). tu u svakom članku ima nebuloza k'o u priči..

heh, sad neznam da li si mislio na bugovce kao članove redakcije ili na bugovce kao posjetitelje BOL-a, pa ako si mislio na ono prvo, može bilo tko dodavati (tj. predlagati) sadržaj na zločestu na ovom linku

4 godine
neaktivan
denix kaže...

heh, sad neznam da li si mislio na bugovce kao članove redakcije ili na bugovce kao posjetitelje BOL-a, pa ako si mislio na ono prvo, može bilo tko dodavati (tj. predlagati) sadržaj na zločestu na ovom linku

mislio sam na više manje cijelu bug populaciju.. :D

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete dovoljno čvrst razlog za to.
4 godine
A gdje se sakrio "1"?

To me podsjetilo na geografiju u 2. razredu srednje kada je profesor pitao jednog kolegu koliko Hrvatska ima stanovnika, mislim da ih je pobio 10 tisuća ili 100 tisuća

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice