MiG-29, nije se znalo postoji li uopće...

poruka: 11
|
čitano: 1.130
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "MiG-29, nije se znalo postoji li uopće...".
4 godine

Neki letovi u gornje slojeve atmosfere i na granicu orbite se izvode s MiG-ovima 25, također u svrhe elitnog turizma :)

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
3 godine
moderator

Fulcrum je u upotrebi od ranih 80-tih.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
2 godine
Re: MiG-29, nije se znalo postoji li uopće...
FlyBoy kaže...

Neki letovi u gornje slojeve atmosfere i na granicu orbite se izvode s MiG-ovima 25, također u svrhe elitnog turizma :)

Nisam siguran, ispravi me ako grijesim, ali mislim da je MiG-25 takozvani Foxbat davno izasao iz upotrebe.

Edit: Aha, vidim da ga jos drzave koriste, to ova moja knjiga laze onda :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 23:44 (dedaa).
3 godine

Ma to zena onako, bezveze pise, samo da se naglasi ekskluzivnost i neka misticnost da se nabaci na clanak, pa sve skupa izgleda - vauuuuuuuu....{#}{#}{#}

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
19 mjeseci

Ah,a vidi mene,ja mislio da Mig-29 nemoze tolko visoko,....lol

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji.
4 godine
dedaa kaže...

Nisam siguran, ispravi me ako grijesim, ali mislim da je MiG-25 takozvani Foxbat davno izasao iz upotrebe.

Izašao je iz vojne službe, to da, ali eto, sjećam se da sam negdje čitao da se koriste u svrhe turizma. Naravno da je s takvih (ili tog ako je samo jedan) otklonjen raketni sustav.

Ipak je tu riječ o jednom od najbržih presretača, ide do nekih 2.8-2.9 Ma.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
2 godine
FlyBoy kaže...

F1-IVO kaže...

Fulcrum je u upotrebi od ranih 80-tih.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mig_29

dedaa kaže...

http://en.wikipedia.org/wiki/Mig_25

Čisto da bude sve na jednom mjestu{#}

2 godine

Legendarna scena iz Top Guna

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
4 godine

Pročitao sam taj članak jučer u novinama...Ma oni to skinu s stranih portala, prevedu i to je to. Ovaj put su prevodili bez razmišljanja o smislu rečenica.

2 godine
Naj mi ga mam deti, daj me prvo malo lubi...
4 godine

A u Glasu Slavonije tekst prenose tj. prepisuju od riječi do riječi. NOVINE!?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice