Ma a mislim da će taj teško propast...
tako mlad a vec ms-ov
Kažem ti 100% će propast...nemože bit tako mlad a već tamo da je neznam ni ja koji talent, to je nekako preko veze ili nešta..
A ovo je samo fora...kao microsoft voli djecu
...dajte mali zna par stvari, nešto instalirat, itd. naucili ga mama i tata itd. ponu je inteligentne djece samo nekima roditelji ko pametni ne daju da im djete sa 9-10 god. sjedi na PC po 10ak sati. Djeca u toj dobi brzo upijaju stvari, ovo je malom i njegovim roditeljima dalo malo para...a microsoftu jako dobru reklamu.
A ovo je samo fora...kao microsoft voli djecu
...dajte mali zna par stvari, nešto instalirat, itd. naucili ga mama i tata itd. ponu je inteligentne djece samo nekima roditelji ko pametni ne daju da im djete sa 9-10 god. sjedi na PC po 10ak sati. Djeca u toj dobi brzo upijaju stvari, ovo je malom i njegovim roditeljima dalo malo para...a microsoftu jako dobru reklamu.
Bas sam nesto slicno i ja zamisljao.
Inteligentno ili ne, dijete je uvijek dijete.
Mislim da je ovo debelo preuvelicano i da je ovo reklama za MS.
Sumnjam da ce se ista posebno razviti iz ovog dijeteta, osim mozda antisocijalni psihoticni masovni ubojica.
ja sam sa 5 godina prčko po windows folderu, istraživao, pisao, crtao, igrao se, al ipak zahebi to, kad si stariji onda se uči.
Od kad se to inženjer postaje ako završiš MS-ov tečaj? 
moze linkodtoga? LOL
Ne postaje, ali je zgodno da je certificiran, a to i nije bezvezan ispit, iako relativno lagan. To je ujedno i najjednostavniji MSFT-ov certifikat.
Ali nije to tolika rijetkost, samo što je ovdje marketinški upotrijebljeno. Ja znam dečka koji je s deset godina također brljao sa sistemom, čak i kodirao u qb-u.
Netko je dobro spomenuo jednu bitnu stvar: roditelji ponekad i maltreiraju djecu u vezi s računalima. Zabrana računala je prilično glup potez, jer koliko god se na njima moguće igrati, toliko je moguće i naučiti. Kanaliziranje, a ne zabrana!
Sorry na double post ali moram ovo reć...
Ja sam na kompu poćeo sa 5 godina pisat (neke svrlje LOL)
6 godina - već surfam po portalima
7 godina - 6 GB interneta :S
8 godina - počinjem upoznavat MS
9 godina - zanjimam se za igre
10 godina- BIOS i takve svrlje
11 godina- Overclocking (nisam sad neki majstor)
12 godina- Popravljam kompove ljudima (mama mi je manager)
EDIT: nax hvala što me hvališ...LoL.. Mene je učitelj poslo na qbasicare u tvrđu.. iz informatike naravno :D
Ne postaje, ali je zgodno da je certificiran, a to i nije bezvezan ispit, iako relativno lagan. To je ujedno i najjednostavniji MSFT-ov certifikat.
Ali nije to tolika rijetkost, samo što je ovdje marketinški upotrijebljeno. Ja znam dečka koji je s deset godina također brljao sa sistemom, čak i kodirao u qb-u.
Netko je dobro spomenuo jednu bitnu stvar: roditelji ponekad i maltreiraju djecu u vezi s računalima. Zabrana računala je prilično glup potez, jer koliko god se na njima moguće igrati, toliko je moguće i naučiti. Kanaliziranje, a ne zabrana!
malo koje djete će htjeti pokrenut npr. učilicu kad mu je do nje neki GTA ili neka pucacina. Npr. Ja svom djetetu od 9 ili 10 god. nikad nebi dao preko 2 sata na PC-u! ako bi ti dao svom djetetu da visi sa 9-10 god na PC-u do 8 sati odgojio bi jednog geeka koji bi se u 25-oj god. tješio pjesmom "Like a virgin".
(sarkazam..) -od kad se vjeruje sve što piše u raznim vijestima? Vijesti se moraju čitati s 'razumijevanjem' ..
... - i/ili bi oni koji ih pišu morali nešto razumijeti...
-dakle, nije on postao inženjer jer to tamo piše..., '' piše i MILE'' (S.Štimac und Švabski Hund..) 
(sarkazam..) -od kad se vjeruje sve što piše u raznim vijestima? Vijesti se moraju čitati s 'razumijevanjem' ..
... - i/ili bi oni koji ih pišu morali nešto razumijeti...
-dakle, nije on postao inženjer jer to tamo piše..., '' piše i MILE'' (S.Štimac und Švabski Hund..) 
haha, piše hund al piše i Mile... hhahahaa
EDIT: Ako je tako, Oly_E3 bi već trebo bit lider tamo.. LoL
?
?
?
Znam ja njega nego nije mi jasno zas bi on bio lider?
Kad bi pregledo njegove odgovore na pitanja, mislim da najvise sudjeluje u overclockanju a i kod nekih drugih kvarova... Onaj mali zna pisat u wordu... uuuuuuu... neznaju oni sta je YoungHacker dok nevide mene :PP
EDIT: Kaže mama da je on napravio svoj neki software... Gledam filmice po Youtubeu mali je mutaviji od kera..
ovako ide moja "lenta":
8god: windows folderi, igrice(sve/a i nema toga puno :D), word, powerpoint
9god: igranje igrica, bios, osnovni pojmovi
10god: Inst. windowsa(učio sam od nekih tatinih prijatelja), igrice, nero i takvi porgrami(ugl. sam se bavio programima)
11god: bios, i večinom hardveri
12god: teži pojmovi(i još je došao net), čega se sjetim
13god: Evo sad :D ...čega se sjetim(overclock, flashanje biosa...itd..)
p.s
u qb je lagano radit to zna svako :S
i kasno sam dobio net. ja mislim da je to dobro, jel mi nije fora da ja kad nesta neznam kako popraviti odma na forum i nova tema, itd... kad sam radim dobijem iskustva i "osječaj" po mom..
i đabe ti sve ako te neko sili da to radiš, to moraš raditi s užitkom...
Kladim se da taj mali nezna ručno instalirat neku igru ili tako nesta..
što je ljubomorni ste na klinca od 10 godina,što bi trebao imati cisco diplomu ili tako nešto
što je ljubomorni ste na klinca od 10 godina,što bi trebao imati cisco diplomu ili tako nešto
Nitko nije ljubomoran(valjda, neću govorit u ime svih) samo to je nepravda :S...klinjo je doso do tamo sigurno preko veze ili nešta slično, zasto nisu onda mog brata stavili zna i on u worud, power pointu, i jos 100 drugih stvari...da je bill gates ostao u microsoftu ovakve gluposti se sigurno nebi događale...
Nitko nije ljubomoran(valjda, neću govorit u ime svih) samo to je nepravda :S...klinjo je doso do tamo sigurno preko veze ili nešta slično, zasto nisu onda mog brata stavili zna i on u worud, power pointu, i jos 100 drugih stvari...da je bill gates ostao u microsoftu ovakve gluposti se sigurno nebi događale...
Kaj on vise nije u microsoftu?
Kaj on vise nije u microsoftu?
Mislim da je u mirovini, a bila je i u bugu tema mislim da se zvala "odlazak velikana" tako nest, osli su on i jos jedan lik
ma da moj brat ima 6g pa mali rastura GTA 4 i power point a i stručnjak je za virus s neta skinut...
ma da moj brat ima 6g pa mali rastura GTA 4 i power point a i stručnjak je za virus s neta skinut...
Pa sta onda moja sestra tamo, zna igrat igre za djevojčice (štaviše, prva je) Playtoy rastura, zna skinit virus sa interneta (ja joj pokazo :S), cak zna dvije komande u qbasicu...ja ju takodjer naucio
Video me nasmijao, ako bolje pogledate bulji ko tele u šarena vrata. Ne čini mi se bistar uopće.
Veći je uspjeh napravio onaj mali koji je napisao aplikaciju za iphone i onda još donirao u humanitarne svrhe.
Zapravo veći je uspjeh činjenica da sam ja uspio razumjeti 80% u videa. Pa dobro možda i nije, ali sam definitivno zadovoljniji zbog toga nego zbog samog videa.
A jesu i roditelji neki, mogli su malom genijalcu barem kupiti LCD monitor, da ne gubi oči dok rastura word.