95 piksela?
NASA pronašla 140 novih zvijezda sličnih Zemlji
- poruka: 77
- |
- čitano: 3.473
- |
- moderatori:
F1-IVO
95 piksela?
Moćna neka kamera...
Inače je Zemlja zvijezda
Po novoj klasifikaciji spada u plave patuljke
Inače je Zemlja zvijezda
Točno. Meni stvarno nije jasno kako netko sa IQ <10 ima dopuštenje da piše tekstove koji su dostupni oku javnosti.
tako je...nisu dodali da oko svake zvijezde kruze lepinje i cevapi.
Inače je Zemlja zvijezda
Točno. Meni stvarno nije jasno kako netko sa IQ jednakim <10 ima dopuštenje da piše tekstove koji su dostupni oku javnosti.
Nebi trebalo bit IQ <10?
Inače je Zemlja zvijezda
Točno. Meni stvarno nije jasno kako netko sa IQ jednakim <10 ima dopuštenje da piše tekstove koji su dostupni oku javnosti.
Nebi trebalo bit IQ <10?
sunce ti tvoje! 
super, imati ćemo gdje otići kad nam zemlja ode k vragu 
Vjerojatno na nekom od tih planeta postoji inteligentan život ali nažalost to nećemo uskoro saznat valjda
Već je otišla
Hahaha.....sad su se zajebali milijarderi, dzabe dali pare da kupe mjesto na mjesecu 

sad ce morati i na ostalim planetama kupovati....
Već je otišla
onda ćemo svi u voyager, i pedala odavdje
ja bih na alphu centauri ..
Isprva uopce nisam skuzio o cemu je rijec.....i onda nakon skoro minute buljenja....
*facepalm*
Za one koji jos nisu skuzili:
Zvijezda (bar koliko ja znam) ne moze imati uvijete za zivot (jer su one vruuuuuuuuuce, nase sunce je zvijezda), pa tako i ne mogu biti "slične" zemlji :D
Isprva uopce nisam skuzio o cemu je rijec.....i onda nakon skoro minute buljenja....
*facepalm*
Za one koji jos nisu skuzili:
Zvijezda (bar koliko ja znam) ne moze imati uvijete za zivot (jer su one vruuuuuuuuuce, nase sunce je zvijezda), pa tako i ne mogu biti "slične" zemlji :D
Vidi stvarno vjerojatno su se zajebali ovi iz buga nije im prvi put
I kad će oni sad znat ima li tamo života?
@Voyager
Jesi ti to bio sarkastičan ili?
Nisam vidio nitijedan prijašnji komentar (mislio sam da ce moj bit prvi).....a neda mi se brisat.....nit bas znam kak se to radi (vec sam briso gljuposti koje sam piso), naso bi ali sam lijen :D
U spejs šipu ti treba par sekundi 
Ako taj spejs šip putuje brzinom svjetlosti onda da al ne baš par sekundi zavisi koliko je planet udaljen
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
ma dajte,ljudi su-grješe,pa nisu iz NASE 
pričajte naški,,,
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
140 zvijezdi = 140 planeta wtf? jesam ja glup ili se neko zabunio kad je ovo pisao
Ne dobro se on proveo tamo, posjetio je svaki kutak galaksije (warp 10 = možeš biti na puno mjesta od jednom), samo nakon toga je postao vodozemac, oteo janeway-icu i ona je postala vodozemac i parili su se FUUUUUJ
Autora,scenarista,direktora itd. te epizode treba spalit jer ovo je bila najgora epizoda u cijelom star trek-u.
A što mi je tu najbolje u naslovu piše:"NASA pronašla 140 zvijezda sličnih zemlji"
a odmah ispod:
"Svemirski teleskop Kepler, poslan u svemir prije samo šest dana, pronašao je 140 novih planeta sličnih Zemlji, što je potaknulo nade da postoje i svjetovi slični našem."
Što je sad Zemlja? Planet ili zvijezda? :P
Ako taj spejs šip putuje brzinom svjetlosti onda da al ne baš par sekundi zavisi koliko je planet udaljen
ako spejsšip putuje brzinom svjetlosti onda ce ti tribati onoliko tisuca/milijuna godina koliko je tisuca/milijuna svjetlosnih godina udaljena planeta od zemlje :)