Nisam skontao ovo. Jel nekakvo slovo promašeno ili nekakvi padeži?
Naslov ko naslov. Bombastično žutilo.
Igre iz Modern Warfare serije su probile sve rekorde prodaje, a posljednja u nizu Battlefield 3 je još jedan naslov koji se izvrsno prodaje već od prvog dana izlaska na tržište.
aaa pobrkao je CoD i BF... meni laiku su i tako preslični da bih skontao :)
Ali educirao sam se ipak.
Sa naslovom bi se definitivno slozio jer nasilje u igricama i jos sta videe na televiziji, mislim na djecu i onda se nakon svega toga cudimo kako je sve vise nasilja u skolama i opcenito nasilja po cjelom svjetu. Sve mi se cini da je to u genetici covjeka zato i trazi nasilne igrice, filmove, tv serije
Sa naslovom bi se definitivno slozio jer nasilje u igricama i jos sta videe na televiziji, mislim na djecu i onda se nakon svega toga cudimo kako je sve vise nasilja u skolama i opcenito nasilja po cjelom svjetu. Sve mi se cini da je to u genetici covjeka zato i trazi nasilne igrice, filmove, tv serije
Najviše nasilja bilo je u svjetskim ratovima, a ne sjećam se koje su se tada komp. igre igrale?
Glede obiteljskog nasilja i dječje delikvencije, stvar je samo u tome da je danas svijet(i hrvatska)
globalno selo, pa čim netko ispusti vjetar od 7 milijardi ljudi, a netko drugi nađe da će to prodat novine
povećat gledanost ili gomilat klikove, to će bit na svakom portalu, tv programu i novinama, ma kako
nebitno selo ili teško izgovorljiv grad u zaboravljenoj zemlji bili po srijedi. Kako si mogao znati u
npr. 19. stoljeću da je netko pobio u novom zelandu prije dva sata cijelu koloniju tuljana?
Nasilje u video igrama utječe na današnju djecu (negativno), ali prije nekih 10-15 godina bio je Mortal Kombat, Primal Rage i slične nasilne video igre, ali djeca su većinom bila normalna, koliko god da igrala tako nasilne igre, gledala nasilne crtane i filmove.