Neki još nisu prežalili ljeto

poruka: 6
|
čitano: 1.115
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Neki još nisu prežalili ljeto".
4 godine

Pusti ti što je dva puta isti tekst, ali "manje poznati garažni band The Beatles"?! Je l' to vic?

2 godine
RE: Neki još nisu prežalili ljeto

i meni je to bilo čudno,a i nisam shvatio foru manje poznati garažni bend the beatles

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
2 godine

U svakom broju im se dogodi greška na isti fol: 2 ista teksta... No neka, ljudski je griješiti, pogotovo što se može zanemariti u slučaju inače jako kvalitetnog magazina xd

2 godine
RE: Neki još nisu prežalili ljeto
Ivan(4) kaže...

Pusti ti što je dva puta isti tekst, ali "manje poznati garažni band The Beatles"?! Je l' to vic?

ma mislim da je to neka njihova fora, pošto su dolje u tekstu napisali "bezveznjaci" uz bendove Nine Inch Nails, Pearl Jam i Eagles, ato nikako nisu bezvezni bendovi (: tako da mislim da je to ipak samo dobra fora :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 14:30 (eyeguard).
4 godine
neaktivan

Ljudi da li ste čuli za ironiju i sarkazam? Osmijeh

4 godine

pa clanci su gotovi i netko radi copy/paste :D

mozda u zadnji cas rade casopis pa na brzinu :D

eyeguard kaže...
Ivan(4) kaže...

ma mislim da je to neka njihova fora, pošto su dolje u tekstu napisali "bezveznjaci" uz bendove Nine Inch Nails, Pearl Jam i Eagles, ato nikako nisu bezvezni bendovi (: tako da mislim da je to ipak samo dobra fora :D

htjeli su po...t voxa do kraja :D

potpis :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.9.2010 21:30 (Hacker-ri).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice