On pola sata, a ona 30 minuta

poruka: 29
|
čitano: 2.384
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "On pola sata, a ona 30 minuta".
4 godine

Ne kompa... ona je to fakat izjavila....

potpis :D
2 godine

E pa jbt. stvarno je pametna nea sta.................

The quieter you become, the more you are able to hear...
4 godine
protjeran
RE: On pola sata, a ona 30 minuta
Hacker-ri kaže...

Ne kompa... ona je to fakat izjavila....

Da mi je vidjeti instrukcije iz matematike i kemije.Smijeh

Brijem da je to namjerno izjavila.Smijeh

3 godine

"Kak ti taubeka dva, mi sretni smo bili,
z jednoga mozga, mi pamet smo crpili"

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
4 godine
wyks kaže...

A ni taj jedan nije radija na 100% :)

I'm going woo woo
4 godine
protjeran
tnakir kaže...
wyks kaže...

ili nije upće radio...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?
4 godine

Ova čak i nije za zločestu jer ona je blago retardirana. Ima IQ taman veći za jedan da ne bude retardirana.

I must be running out of luck Cause you’re just not drunk enough to fuck
3 godine
lzgr kaže...
tnakir kaže...

ili nije upće radio...

... nego je televizija :-D

Ali sta jest - jest. S takvim grudnim kosem, ne treba joj mozak :-D

Don't try to undertand if you weren't there... you felt different then - Marching off to War...
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.4.2010 18:58 (Deus ex machina).
4 godine
neaktivan

Tako je i Bog mislio ;)

3 godine

Ne treba joj pamet da napravi sendvič...

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
4 godine
Septah kaže...

Ne treba joj pamet da napravi sendvič...

ne bi ni to znala napraviti

Every time two people have sex, an angel gets a boner
4 godine

Sta je najgore Kerum joj je dao stipendiju jer prolazi sa 4.6 ili nesto slicno... kao vrhunski student!

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.4.2010 19:38 (tnakir).
4 godine
tnakir kaže...

Sta je najgore Kerum joj je dao stipendiju jer prolazi sa 4.6 ili nesto slicno... kao vrhunski student!

pita ju neka novinarka nesto na talijanskom i ova se izgubi kao da je klingonski..jesam li napomenuo da navodno zna tecno talijanski Smijeh

3 godine

FailSmijeh

Punk's not dead!!!!
4 godine
AA-d00d kaže...
tnakir kaže...

pita ju neka novinarka nesto na talijanskom i ova se izgubi kao da je klingonski..jesam li napomenuo da navodno zna tecno talijanski Smijeh

ali zamisli taj prosjek... a vidis da njoj da ne glumi da je glupa XD to se tako rodi.. na oca...

strasno cime nas hrvate pune, samo da nebi bili u depri zbog svega... ustvari prosirite krugove, shvatite koliko je ljudi nezaposlenih (dobra vecina pametnih) ljudi od 20 godina do 25 idu van radit, prvi posao i odmah se odsele daleko da bi imali za kruh, a mi se zajebavamo tko koliko meditira i gledamo ove ludake od kojih samo novinari zaraduju

4 godine
protjeran
AA-d00d kaže...
tnakir kaže...

Učila od majstora Smijeh:

4 godine
tnakir kaže...

Ovo me uopće ne čudi jer ni Kerum sam nema IQ veći od sobne temperature. Naime nije ni srednju školu završio pa njegovo ponašanje nimalo ne čudi. Mene jedino čudi da su Splićani izabrali njega za gradonačelnika to puno više govori o njima nego o njemu...

I must be running out of luck Cause you’re just not drunk enough to fuck
3 godine

Novinare sam počeo mrzit iz dubine duše (nažalost). Vijesti ovakvog tipa nas zatrpavaju svaki je*eni dan a ne možeš nikako a da barem naslon ne pročitaš. Šta je napravila ova krava gadna pa da izlazi non stop u novinama? A tek ona nemoralna morales... Sad kad je večina na onoj šugavoj farmi triba neko bacit bombu unutra tako da se riješimo toga šljama.

3 godine

zbog ovakvih naslova i senzacija ja vec pa preko godinu dana ne gledam tv. tu i tamo koji dokumentarac navecer prije corkenja na max tv a i novine ne citam a isto negdje godinu dana... ali i to se mijenja, max tv odjavio, tv prodajem. ne mislim kupovat novog i to ne zbog para 

hvala bogu pa imam posao (stalni), odem popit kavu nakon posla. pa kad dodem doma malo forum malo bad company pa na trening i navecer sam lijepo izmoren da sam samo za spavanje. nemam vremena i ne zelim imat vremena da ga trosim na tv i stupidne novine

jedini izvor vijesti mi je forum a onda i ovdje naletim na mamlaze...

a malo sam lagao -  teletekst tu i tamo citam

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
3 godine
ParaNO1d kaže...
tnakir kaže...

Ovo me uopće ne čudi jer ni Kerum sam nema IQ veći od sobne temperature. Naime nije ni srednju školu završio pa njegovo ponašanje nimalo ne čudi. Mene jedino čudi da su Splićani izabrali njega za gradonačelnika to puno više govori o njima nego o njemu...

Kad se voziš u Maybachu, IQ niži od sobne temperature stvarno ne predstavlja nikakav problem (što je upitno obzirom na Maybach...) Belji se

skank666 kaže...

zbog ovakvih naslova i senzacija ja vec pa preko godinu dana ne gledam tv. tu i tamo koji dokumentarac navecer prije corkenja na max tv a i novine ne citam a isto negdje godinu dana... ali i to se mijenja, max tv odjavio, tv prodajem. ne mislim kupovat novog i to ne zbog para 

hvala bogu pa imam posao (stalni), odem popit kavu nakon posla. pa kad dodem doma malo forum malo bad company pa na trening i navecer sam lijepo izmoren da sam samo za spavanje. nemam vremena i ne zelim imat vremena da ga trosim na tv i stupidne novine

jedini izvor vijesti mi je forum a onda i ovdje naletim na mamlaze...

a malo sam lagao -  teletekst tu i tamo citam

E da nije Discoveryja... :)

4 godine
username kaže...

Novinare sam počeo mrzit iz dubine duše (nažalost). Vijesti ovakvog tipa nas zatrpavaju svaki je*eni dan a ne možeš nikako a da barem naslon ne pročitaš. Šta je napravila ova krava gadna pa da izlazi non stop u novinama? A tek ona nemoralna morales... Sad kad je večina na onoj šugavoj farmi triba neko bacit bombu unutra tako da se riješimo toga šljama.

Pa nisu krivi novinari, osi su samo mravi jednog veceg kretena... glavnog urednika/ce... to ti je ogledalo svake redakcije, kakav urednik takvi ostalo... ako on nezna nista drugo onda ce se pisat o ovakvim "30 min i pol sata, a kad je pravi urednik da zna posao onda je i novina prava

4 godine
neaktivan

hahahaha

Mrmačo ...

Eto i to je naša elita (;

HE..
4 godine

izjavila je da poučava djecu. ne znam samo o čemu

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 8:03 (igy).
3 godine
mad_zyx kaže...

hahahaha

Mrmačo ...

Eto i to je naša elita (;

Hahaha kad je vidim kako namjesta usta.

I stvarno ne mogu vjerovati da je dobila stipendiju (prosjek 4.9?)  I to jos od Keruma 

rofl

Citao sam da daje i instrukcije za osnovnu skolu. WTF

4 godine
parizer kaže...

Citao sam da daje i instrukcije za osnovnu skolu. WTF

možda poučava flautu

3 godine

Ma, ej... ljudi... da li vi vidite taj grudni kos???

S takvim boobies, ona moze osvojiti svijet... ove stvari sto vi nabrajate su pih.

To su svemocne sise!

Don't try to undertand if you weren't there... you felt different then - Marching off to War...
4 godine
protjeran
Deus ex machina kaže...

Ma, ej... ljudi... da li vi vidite taj grudni kos???

S takvim boobies, ona moze osvojiti svijet... ove stvari sto vi nabrajate su pih.

To su svemocne sise!

Čini mi se da je riječ o umjetnoj inteligenciji.Smijeh

4 godine

Prvi primjerci su uvijek bugovitiBelji se

2 godine

Brijem da djeca imaju veći IQ kojima predaje, neg ona sama,a dok ona "kakti" objašnjava oni  bulje u boobies ...Cool

Dompa
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.5.2010 21:32 (Dompa).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice