Ne kompa... ona je to fakat izjavila....
E pa jbt. stvarno je pametna nea sta.................
Da mi je vidjeti instrukcije iz matematike i kemije.
Brijem da je to namjerno izjavila.
"Kak ti taubeka dva, mi sretni smo bili,
z jednoga mozga, mi pamet smo crpili"
A ni taj jedan nije radija na 100% :)
ili nije upće radio...
Ova čak i nije za zločestu jer ona je blago retardirana. Ima IQ taman veći za jedan da ne bude retardirana.
ili nije upće radio...
... nego je televizija :-D
Ali sta jest - jest. S takvim grudnim kosem, ne treba joj mozak :-D
Tako je i Bog mislio ;)
Ne treba joj pamet da napravi sendvič...
Ne treba joj pamet da napravi sendvič...
ne bi ni to znala napraviti
Sta je najgore Kerum joj je dao stipendiju jer prolazi sa 4.6 ili nesto slicno... kao vrhunski student!
Sta je najgore Kerum joj je dao stipendiju jer prolazi sa 4.6 ili nesto slicno... kao vrhunski student!
pita ju neka novinarka nesto na talijanskom i ova se izgubi kao da je klingonski..jesam li napomenuo da navodno zna tecno talijanski 
Fail
pita ju neka novinarka nesto na talijanskom i ova se izgubi kao da je klingonski..jesam li napomenuo da navodno zna tecno talijanski 
ali zamisli taj prosjek... a vidis da njoj da ne glumi da je glupa XD to se tako rodi.. na oca...
strasno cime nas hrvate pune, samo da nebi bili u depri zbog svega... ustvari prosirite krugove, shvatite koliko je ljudi nezaposlenih (dobra vecina pametnih) ljudi od 20 godina do 25 idu van radit, prvi posao i odmah se odsele daleko da bi imali za kruh, a mi se zajebavamo tko koliko meditira i gledamo ove ludake od kojih samo novinari zaraduju
Ovo me uopće ne čudi jer ni Kerum sam nema IQ veći od sobne temperature. Naime nije ni srednju školu završio pa njegovo ponašanje nimalo ne čudi. Mene jedino čudi da su Splićani izabrali njega za gradonačelnika to puno više govori o njima nego o njemu...
Novinare sam počeo mrzit iz dubine duše (nažalost). Vijesti ovakvog tipa nas zatrpavaju svaki je*eni dan a ne možeš nikako a da barem naslon ne pročitaš. Šta je napravila ova krava gadna pa da izlazi non stop u novinama? A tek ona nemoralna morales... Sad kad je večina na onoj šugavoj farmi triba neko bacit bombu unutra tako da se riješimo toga šljama.
zbog ovakvih naslova i senzacija ja vec pa preko godinu dana ne gledam tv. tu i tamo koji dokumentarac navecer prije corkenja na max tv a i novine ne citam a isto negdje godinu dana... ali i to se mijenja, max tv odjavio, tv prodajem. ne mislim kupovat novog i to ne zbog para
hvala bogu pa imam posao (stalni), odem popit kavu nakon posla. pa kad dodem doma malo forum malo bad company pa na trening i navecer sam lijepo izmoren da sam samo za spavanje. nemam vremena i ne zelim imat vremena da ga trosim na tv i stupidne novine
jedini izvor vijesti mi je forum a onda i ovdje naletim na mamlaze...
a malo sam lagao - teletekst tu i tamo citam
Ovo me uopće ne čudi jer ni Kerum sam nema IQ veći od sobne temperature. Naime nije ni srednju školu završio pa njegovo ponašanje nimalo ne čudi. Mene jedino čudi da su Splićani izabrali njega za gradonačelnika to puno više govori o njima nego o njemu...
Kad se voziš u Maybachu, IQ niži od sobne temperature stvarno ne predstavlja nikakav problem (što je upitno obzirom na Maybach...) 
zbog ovakvih naslova i senzacija ja vec pa preko godinu dana ne gledam tv. tu i tamo koji dokumentarac navecer prije corkenja na max tv a i novine ne citam a isto negdje godinu dana... ali i to se mijenja, max tv odjavio, tv prodajem. ne mislim kupovat novog i to ne zbog para
hvala bogu pa imam posao (stalni), odem popit kavu nakon posla. pa kad dodem doma malo forum malo bad company pa na trening i navecer sam lijepo izmoren da sam samo za spavanje. nemam vremena i ne zelim imat vremena da ga trosim na tv i stupidne novine
jedini izvor vijesti mi je forum a onda i ovdje naletim na mamlaze...
a malo sam lagao - teletekst tu i tamo citam
E da nije Discoveryja... :)
Novinare sam počeo mrzit iz dubine duše (nažalost). Vijesti ovakvog tipa nas zatrpavaju svaki je*eni dan a ne možeš nikako a da barem naslon ne pročitaš. Šta je napravila ova krava gadna pa da izlazi non stop u novinama? A tek ona nemoralna morales... Sad kad je večina na onoj šugavoj farmi triba neko bacit bombu unutra tako da se riješimo toga šljama.
Pa nisu krivi novinari, osi su samo mravi jednog veceg kretena... glavnog urednika/ce... to ti je ogledalo svake redakcije, kakav urednik takvi ostalo... ako on nezna nista drugo onda ce se pisat o ovakvim "30 min i pol sata, a kad je pravi urednik da zna posao onda je i novina prava
hahahaha
Mrmačo ...
Eto i to je naša elita (;
izjavila je da poučava djecu. ne znam samo o čemu
Citao sam da daje i instrukcije za osnovnu skolu. WTF
možda poučava flautu
Ma, ej... ljudi... da li vi vidite taj grudni kos???
S takvim boobies, ona moze osvojiti svijet... ove stvari sto vi nabrajate su pih.
To su svemocne sise!
Ma, ej... ljudi... da li vi vidite taj grudni kos???
S takvim boobies, ona moze osvojiti svijet... ove stvari sto vi nabrajate su pih.
To su svemocne sise!
Čini mi se da je riječ o umjetnoj inteligenciji.
Prvi primjerci su uvijek bugoviti
Brijem da djeca imaju veći IQ kojima predaje, neg ona sama,a dok ona "kakti" objašnjava oni bulje u boobies ...