Prijevod za svakoga

poruka: 6
|
čitano: 1.092
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Prijevod za svakoga".
4 godine
neaktivan
Prijevod za svakoga

#fail za autora koji je postavljao sliku... :-/

4 godine
Prijevod za svakoga

Ali sama ideja nije nova i radi se o vrlo korisnom konceptu prevođenja u hodu.

Kada se Google-ov translate još malo usavrši pa kad se počne ugrađivati u chat aplikacije na web-u, svi u svijetu će se moći barem sporazumjeti sa svima (ako već ne voditi složenije diskusije) Smijeh

Kulminacija toga bilo bi audio real time prevođenje (recimo putem servisa tipa Skype).

Lijep pozdrav ;)
2 godine
RE: Prijevod za svakoga
Dado_ZG78 kaže...

Kada se Google-ov translate još malo usavrši pa kad se počne ugrađivati u chat aplikacije na web-u, svi u svijetu će se moći barem sporazumjeti sa svima (ako već ne voditi složenije diskusije) Smijeh

Kulminacija toga bilo bi audio real time prevođenje (recimo putem servisa tipa Skype).

?

alrighty then
4 godine
RE: Prijevod za svakoga
Dado_ZG78 kaže...

Pogotovo kad ti piše ''To get more information about Centar za pomoć, posjeti moj k***c .''

3 godine
Prijevod za svakoga

ma nije sam to..ima jako puno gresaka u prijevodima, ponekad pise "ime prezime je LAJKAO tvoj status" i slicno tome...grozno!!

TiONiO
2 godine
neaktivan
Prijevod za svakoga

Takve gluposti nisu ništa novo na Facebooku, otkako je pokrenut projekt prevođenja od strane korisnika...

Koliko sam slika sa sličnim stvarima vidjela...strašno...a na tome žive današnji klinci...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice