#fail za autora koji je postavljao sliku... :-/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ali sama ideja nije nova i radi se o vrlo korisnom konceptu prevođenja u hodu.
Kada se Google-ov translate još malo usavrši pa kad se počne ugrađivati u chat aplikacije na web-u, svi u svijetu će se moći barem sporazumjeti sa svima (ako već ne voditi složenije diskusije) 
Kulminacija toga bilo bi audio real time prevođenje (recimo putem servisa tipa Skype).
Kada se Google-ov translate još malo usavrši pa kad se počne ugrađivati u chat aplikacije na web-u, svi u svijetu će se moći barem sporazumjeti sa svima (ako već ne voditi složenije diskusije) 
Kulminacija toga bilo bi audio real time prevođenje (recimo putem servisa tipa Skype).
?
Pogotovo kad ti piše ''To get more information about Centar za pomoć, posjeti moj k***c .''
ma nije sam to..ima jako puno gresaka u prijevodima, ponekad pise "ime prezime je LAJKAO tvoj status" i slicno tome...grozno!!
Takve gluposti nisu ništa novo na Facebooku, otkako je pokrenut projekt prevođenja od strane korisnika...
Koliko sam slika sa sličnim stvarima vidjela...strašno...a na tome žive današnji klinci...