bolesno u 3 pi*ke materine..
bitno da admini seru nama kad otvorimo teme koje nemaju veze sa nacelom foruma, a sta je ovo? nisam znao da je nos hardware
bolesno u 3 pi*ke materine..
bitno da admini seru nama kad otvorimo teme koje nemaju veze sa nacelom foruma, a sta je ovo? nisam znao da je nos hardware
Zločesta stranica?
hahahah, umro sam od smijeha
btw, na onaj prvi komentar, a ne na zločestu :D
Malo mi se želudec zdignul,bolje da to nisam pogledal,fuj
Malo mi se želudec zdignul,bolje da to nisam pogledal,fuj
Je, da, dobar avatar ;)
Lako se vama smijat, al' jadna žena 
Steta lijepe djevojke, :S
Trebalo bi njenom muzu odrezati... (mislim da znate :D)
Sto se teme tice, stvarno promasen naslov.
nisam znao da je nos hardware
više liči na pakšu,hehe
Jadna žena da kaj ceš, ali bogme su još jadniji novinari koji su napisali tekst sa onakvim greškama pravi mulci na kubik bez greške.

Slatka mala
Slatka mala
Kaj nisi dugo... khm...khm...khm
Slatka mala
samo sa škaniclima na vugla, hehe
Slatka mala
samo sa škaniclima na vugla, hehe
Uuuuuh onda još imaš dober želudec,meni je još slabe u želucu.
Jadna žena da kaj ceš, ali bogme su još jadniji novinari koji su napisali tekst sa onakvim greškama pravi mulci na kubik bez greške.

fuckaj ga 
Pa što si vi čudite toliko tome - meni prvi rođak tamo služi vojnu turu u Afganistanu (imate hazare - šijite i paštuni - suniti) i on kaže da su te fore s kiselinom i rezanjem/odsjecanjem posve uobičajene; svaki dan vidi unakažene žene po ulici koje još za extra kaznu nemaju pravo nositi burku nego šetaju bez nje vani. Jednostavno je to takva kultura življenja i s tim se treba pomiriti i poštovati ih kao takve ili ste inače u gadnim problemima.
koliko vidim greške na izvornoj stranici su ispravljene,e sad taj podnaslov "šokantno i prekrasno" je ostao
koliko je to morbidno ne znam,ali fotografija je definitivno moćna i ne čudim se da je proglašena najboljom
ovo je pakistanska priča iz istog konteksta
i dajte prestanite s tim neukusnim šalama
...
U to sam veoma dobro upucen i vise se uopce ne cudim tim stvarima. Nazalost...
Moras shvatiti da ti ljudi ne znaju za bolje. Kod njih je to *normalno*, a mi "civilizirani zapadnjaci" se onda zgrazamo, kao sto se oni zgrazaju na neke stvari koje su nama normalne. Sraz kultura...
Zena je tamo objekt bez ikakvih prava, i kao takav on ima vlasnike koji se po potrebi mijenjaju.
koliko vidim greške na izvornoj stranici su ispravljene,e sad taj podnaslov "šokantno i prekrasno" je ostao
koliko je to morbidno ne znam,ali fotografija je definitivno moćna i ne čudim se da je proglašena najboljom
ovo je pakistanska priča iz istog konteksta
i dajte prestanite s tim neukusnim šalama
A šta ćeš nego okretati na šalu kada smo više prezasićeni od raznih medija gutati svakojako zlo.
Zašto nisu najbolje fotografije pozitivne,da kada ih pogledamo da se ne osjećamo loše, sve ima svoje zašto,politika.
Neki komentari su na razini 24sata.hr
E pa to je namjerno tak, pošto kaj ovo ima radit na zločestoj.
Ta žena nema "nos" za muškarce.
Ovo je samo šala, ali svejedno će me svi sad ispljuvat.
Mislio sam da ovakvu "raspravu" mogu vidjeti samo na nemoderiranom net.hr, ali očigledno sam preveliki optimist
Nikad se jedan ne smije usprotiviti obicaju.
Ovo je inace glup postupak, odrezat nos zeni s kojom moras provesti zivot? Stvarno?
Pretjerao sam
Cura ima novu erogenu zonu
.Thumbs down molim
Ovo je valjda najneukusniji komentar ovdje. Od mene neces dobiti TD jer ni ne treba posebno pokazivati da se s time ne slazem :S
Pošto sam ja predložio ovaj članak za zločestu, mislim da je red da se izjasnim:
Na članak sam reagirao jer mi je više puna kapa amaterizma, nepromišljenosti i neprofesionalnosti nekih novinara. Iako je Zločesta stranica imala orginalnu namjeru da ismijava neznanje novinara na Bug-ovom području djelovanja, ona je već odavno postala ogledalo loše strane hrvatskog novinarstva i sve češće i češće imamo primjere koji nemaju veze s informatikom ni s lapsusima prilikom pripreme za tisak, te koji bi možda i bili smiješni da tema nije tako ozbiljna. Zbog toga sam odlučio da ću ipak prijaviti na Zločestu stranicu uz napomenu da ne stavljam jer smatram da je smiješno, već upravo suprotno - jer je ogledni primjer neprofesionalnosti. Čisto da se zna, Zločesta stranica nije jedina adresa na koju sam ovo poslao. Prigovor sam poslao i uredništu jutarnjeg (po povratnom mail-u koji me obavještava da mail nije isporučen jer je sandučić pun - uzaludno), te Hrvatskom Novinarskom Društvu.
Što se nekih komentara tu na forumu tiće: Mislio sam da ipak živimo u društvu koje je civiliziranije od društva u kojem živi Bibi Aisha.
Što se nekih komentara tu na forumu tiće: Mislio sam da ipak živimo u društvu koje je civiliziranije od društva u kojem živi Bibi Aisha.
ni za sto godina!