Ovako.
Naletio sam na primamljivu ponudu (nije fake, jedini problem je carina). Radi se o Kingstonovim stickovima kapaciteta 128GB, (nije ebay) rasprodaja - 20 komada po cijeni 70 kn/kom.
Ja nista ne prodajem niti kupujem, samo da vas informiram ako ima dobrovoljaca za riskirat 70 kn - znam zvuci glupo da boli, ne bi rekao riskirat da ne poznajem nasu carinsku sluzbu... Kad bi nas se skupilo 20 koji bi bili spremni odvojit 70 kn za stick, bilo bi odlicno.
Mislim da nije velka lova u igri, a ja volim igru :) Zamislite, 128GB stick za 70 kn ?!
Zelim cut vasa misljenja. Ne mogu prije narucit ako nas se ne skupi barem vise od pola - >10.
Znate za mene da nisam prevarant, bar ne sitni ;)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Svi koji su zainteresirani, tj. prvih 10 neka mi se jave na PP, ja im posaljem broj ziro racuna. Uplata bi bila 90 kn (da vas poslije ne trazim za postarinu), ako dojde do problema s carinom - ja cu platit svojim novcima i poslije poslat svakome kopiju racuna, velim ako dodje do toga.
Stick bi uzeli ovaj, ako se slazete.
Napominjem, sad bi najbolje bilo da uzmemo samo 10 kom da vidimo kaj cemo dobit. Poslije se lako naruci jos.
Ne narucujem stickove, ako vas se ne skupi svih 10, dok se tih 10 javi na PP ja cu vas obavijestit u temi da mozete uplatit novce.
Ako ima kakvih pitanja, pitajte tu, ako nema - pravac na PP.

Jahao sam pješice.