[Kupovina] Kingston 128GB flash drive

poruka: 629
|
čitano: 21.579
|
moderatori: Danny_HR, F1-IVO, naxeem, scorpion667, pirat, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine

Ovako.

Naletio sam na primamljivu ponudu (nije fake, jedini problem je carina). Radi se o Kingstonovim stickovima kapaciteta 128GB, (nije ebay) rasprodaja - 20 komada po cijeni 70 kn/kom.

Ja nista ne prodajem niti kupujem, samo da vas informiram ako ima dobrovoljaca za riskirat 70 kn - znam zvuci glupo da boli, ne bi rekao riskirat da ne poznajem nasu carinsku sluzbu... Kad bi nas se skupilo 20 koji bi bili spremni odvojit 70 kn za stick, bilo bi odlicno.

Mislim da nije velka lova u igri, a ja volim igru :) Zamislite, 128GB stick za 70 kn ?!

Zelim cut vasa misljenja. Ne mogu prije narucit ako nas se ne skupi barem vise od pola - >10.

Znate za mene da nisam prevarant, bar ne sitni ;)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Svi koji su zainteresirani, tj. prvih 10 neka mi se jave na PP, ja im posaljem broj ziro racuna. Uplata bi bila 90 kn (da vas poslije ne trazim za postarinu), ako dojde do problema s carinom - ja cu platit svojim novcima i poslije poslat svakome kopiju racuna, velim ako dodje do toga.

Stick bi uzeli ovaj, ako se slazete.

Napominjem, sad bi najbolje bilo da uzmemo samo 10 kom da vidimo kaj cemo dobit. Poslije se lako naruci jos.

Ne narucujem stickove, ako vas se ne skupi svih 10, dok se tih 10 javi na PP ja cu vas obavijestit u temi da mozete uplatit novce.

Ako ima kakvih pitanja, pitajte tu, ako nema - pravac na PP.

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 12:15 (Batista).
4 godine

Pa ako dobiješ racun za tih 70kn po komadu, nemaš rizika. Neka lupe namete na tu cijenu i dobro. Samo baš ne zvuči realno, 128GB stick za 70 kn. :D ... rekao bih fejk 100%. :D

Ako ti garantiraš da cu dobiti iskoristivih 120GB, uzimam dva komada. Iako ne vidim svrhu takvih uređaja, jer je prebacivanje velike količine podataka iznimno sporo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 13:03 (Gilbert).
2 godine

Ja sam za ako nije iz kine. Od tamo mi je jednom došao USB od 32GB(barem je tako pisalo) koji je nekako bio haxan da piše da mu je kapacitet 32GB kad ga spojite na komp, a kad bi stavljali više od 4 GB(bilo čega), izbacivalo bi neki error. Samo se toga bojim.

In vino veritas, in rakia pizdaria__(Ako svijetli zeleno, ne znači da sam tu)--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
4 godine

Da i ja sam naravno skeptican, al 70 kn mi nije tesko odvojit, a nisam jedini koji je vec narucivao vecu posiljku stickova. Jedan forumas ih je prodavao, manjeg kapaciteta i sve je bilo ok. 20 kom tezi 0.5kg kak pise u opisu, paket ne bi trebao bit velik pa mislim da bi moglo proc.

Osobno ne garantiram nista, najbolje prvo uzet jedan komad, a kasnije se lako naruci jos (ako ce sve bit ok).

Kak sam i prije napisal - ovo je u jednu ruku igra.

2 godine

To bi bilo dobro, naruči prvo jednog, ja ti uplatim 30kn ak hoćeš i nabavi(ti si ga zadržiš), pa ako bude istina to što piše, a ne prevara, uzmem 2-3kom. Paše?

In vino veritas, in rakia pizdaria__(Ako svijetli zeleno, ne znači da sam tu)--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
3 godine

Mozes podjelit sa nama tu ponudu?neki link?

evo ja sam ZA, 70kn nije velika svota za 128gb kingstona, mada sam siguran da je fake.

Jahao sam pješice.
17 mjeseci

i ja sam isto "in" {#}

3 godine

može računaj i na mene :)

MMA is not game , MMA is life!!!
20 mjeseci
protjeran

Svi mi mislimo da je FEJK,ali ako si zainteresiran kupi jedan i ako valja i ja kupujem 2 komada...

3 godine
RE: [Kupovina] Kingston 128GB flash drive
CROifer kaže...

Svi mi mislimo da je FEJK,ali ako si zainteresiran kupi jedan i ako valja i ja kupujem 2 komada...

Koliko sam ja skuzio treba kupiti svih 20kom jer se prodaju svi odjednom.

ili treba kupiti vise od 20 kako nebi platili carinu?

Jahao sam pješice.
3 godine
protjeran

Batista, tu sam. Samo javi kada budeš uzimao.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
20 mjeseci
protjeran
luka_cro kaže...
CROifer kaže...

Koliko sam ja skuzio treba kupiti svih 20kom jer se prodaju svi odjednom.

ili treba kupiti vise od 20 kako nebi platili carinu?

Sad sam te skuzio,treba kupit 20 komada da bi bila ta cijena!

3 godine

Računaj i na mene!

2 komada....

2 godine

jednom sam uzeo 64 gb kao i clan gore i  nije se dao formatirati u ntfs nikako,u fatu isto nije preko 4 gb htio,neki eror

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 23:39 (OŽUJSKO PC).
2 godine
protjeran

ako postoji ikakva garancija da nije fake tj.da radi  i ja sam za

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 14:21 (Toni93).
4 godine

I ja sam za, uf ako i bude od 8GB na kraju meni OK.

Jel si ti iz Zagreba Batista da ja to na primopredaju obavim...{#}

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Voltaža -> Napon FFS
3 godine
@Toni93
Nema nikakve garancija, kocka.
Oces, neces?
Jahao sam pješice.
18 mjeseci
neaktivan

i ja sam za, 2 KOMADA. vidjet ćemo kako će biti

21 mjesec

evo i ja sam za!

Respect the Raise...!
18 mjeseci

Moze 1 komad.

Slobodno se javi pa se dogovorimo.

Ma da je i 4gb,ok je :).

2 godine
protjeran
luka_cro kaže...
@Toni93
Nema nikakve garancija, kocka.
Oces, neces?

nisam ako nema nekog izvora/linka odakle to dolazi,tko donosi...

ako ovo nije jedina prilika za kupnju onda sam u sljedecoj kupnji za to.

znam picka sam,al nepadaju novci s neba

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
18 mjeseci
protjeran

i ja sam za 1x pa kud puklo da puklo

4 godine

Count me in, kako neko reče da je i 4GB dobro je, jer sam malo skeptičan prema 128GB ali neš ti 70kn !

Do not pilati
4 godine

Ok, evo linka.

Jos jednom napominjem, ja cu riskirat 70 kn kao i vi koji ste zainteresirani, reko sam 70 kn zbog postarine, inace je nesto sitno manje... Ja nista ne garantiram, igram lutriju. Temu sam otvorio samo kako bi lakse dosao do jeftinijeg sticka kao i svi vi.

Ako je netko sasvim zainteresiran i nema vise pitanja, neka mi se javi na PP i ostavi svoje podatke, ja cu vratit PP s brojem ziro racuna da uplati novce. Kako je rekao Gilbert, oko carine ne bi trebalo bit velikih posteskoca, na cca 60 kn ne mogu stavit neki velki porez, carinu i pdv, na kraju krajeva ne bi smjeli stavit jer cijena po komadu ne prelazi 160 kn, a ako i stave nikako iznad 100 kn cijena ne bi smjela bit.

Tko ima pitanja neka ih postavi ovdje da mi se ne trpa PP inbox.

Napominjem ne mogu narucit samo jednog, najmanje 20 kom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 16:13 (Batista).
4 godine

Hm, upravo citam malo ostavljene feedbacke i upravo negativne ocijene su vezane uz stickove...

Samo jedan od feedbacka:

The 128gb kingston usb sticks this guy is selling are fakes, they look like the real thing but they dont work, wont format and you cant copy to them....bought from him and now he wont reply to my messages, my advice is dont buy from this seller...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Potrazit cu nesto bolje kad sam vec otvorio temu, mozda naidjem na nesto....

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 16:22 (Batista).
3 godine

A što kažete na ovo, još ima i free shipping

4 godine
rooswelt1991 kaže...

Isti seller... Ista jebada

18 mjeseci
protjeran
rooswelt1991 kaže...

ma toe isti lik {#}

2 godine

Onda na kraju ništa? Ili da tražimo?

4 godine

Ako kaj pronadjete, odlicno. Ja cu trazit.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice