ili ako neko zna gdje se u hrv mogu kupit
proveo sam jedno 3 sata trazeci ali nisam anso a preko online shopa necu narucivat jer je postarina 60 $ :S
moze pponude /pomoc itd. tu dolje
nitko nezna?
Ako ti vid odlazi, posjeti okulistu.
ma, da moram nosit svike po vani-.-
Tvoj vid, tvoja stvar. No očigledno je da si preveliko dijete da bi se brinuo o tome.
Ako se ne budeš brinuo, nosit ćeš pepeljarke, jer ti leće neće pomoći.
Tvoj vid, tvoja stvar. No očigledno je da si preveliko dijete da bi se brinuo o tome.
Ako se ne budeš brinuo, nosit ćeš pepeljarke, jer ti leće neće pomoći.
"Otac" dobro kaže, ako ti vid ide "nizbrdo", neće ti nikakve gunarice pomoć, nego posjet lječniku, a ako to ne napraviš, kao što ja nisam na vrijeme, bit će ti jako žao i to jako brzo!?
Sad imam 20 godina i navečer kad legnem ne vidim do TV (ima možda 2 metra), pa mi bude žao što nisam nosio cvike na vrijeme, bez obzira što bi mi svi vikali cvikerašu (bar bi to tak kod nas bilo)!?
ma, da moram nosit svike po vani-.-
I to je neki problem?
Ako ti je, onda oprosti, ali si kr*ten.
Mislio sam da smo u 21. st. gdje nošenje naočala nije ništa sramotno...
Ja nosim cvike, ali svejedno mi izgledaj fascinantno ove Gunnar-ice.
Stvarno bi volio nabaviti neki primjerak, i onda vidjeti sa svojim okulistom, dali kako može da ubaci moju "dioptriju" unutra (dioptrija pod navodnicma zbog toga što je nemam, ali smeta mi sunce u toj mjeri da bez cvika odmah mi počnu suze na oći
)
Stvarno bi volio nabaviti neki primjerak, i onda vidjeti sa svojim okulistom, dali kako može da ubaci moju "dioptriju" unutra (dioptrija pod navodnicma zbog toga što je nemam, ali smeta mi sunce u toj mjeri da bez cvika odmah mi počnu suze na oći
)
Imaš one fotosenzibilne samo pripremi barem 1.5 k kn - to su ti one koje pod vanjskim svijetlom potamne kao sunčane( onoliko koliko je potrebno-jako sunce = jako tamne, slabo sunce= blago zatamnjene) dok su u zatvorenom prostoru prozirne leće
Ja sam ih imao i neki seljak mi ih je ukrao. Kako li je samo kasnije psovao kad je vidio da imaju dioptriju. =)
Btw, nisam razumio što bi ti točno s gunnaricama-ti bi samo okvir ili šta?
Kupi okvir i odneseš okulistu da ti napravi stakla za njih sa tvojom dioptrijom.
)
Imaš one fotosenzibilne samo pripremi barem 1.5 k kn - to su ti one koje pod vanjskim svijetlom potamne kao sunčane( onoliko koliko je potrebno-jako sunce = jako tamne, slabo sunce= blago zatamnjene) dok su u zatvorenom prostoru prozirne leće
Ja sam ih imao i neki seljak mi ih je ukrao. Kako li je samo kasnije psovao kad je vidio da imaju dioptriju. =)
Btw, nisam razumio što bi ti točno s gunnaricama-ti bi samo okvir ili šta?
Kupi okvir i odneseš okulistu da ti napravi stakla za njih sa tvojom dioptrijom.
Da, ja imam takve, i platio sam stakla za njih 1400kn, i 500kn okvir
Ali ja takve samo mogu i imati, nemam baš nekog izbora...
A što se tiće gunnar-ica, ja bih želio da i dalje budu takve cvike, kad sam smanjenom svjetloću, ne budu prozirne, već ovako žute
gunnarice su super, prejebeo izgledaju, a i dobro rade, ima ih frend i buljim u komp 24 sata oci uopce ne bole
gunnarice su super, prejebeo izgledaju, a i dobro rade, ima ih frend i buljim u komp 24 sata oci uopce ne bole
Oprosti ali prestani bit djete, to što ti se oči ne umore ne znači da ti vid ne slabi, ja nekad mogu piljit u komp pola dana i ne bude ništa, a nekad me bole oči nakon 15 minuta!?
Jesi li ih nabavio, i kako.
Ja ih definitivno kupujem.
3 sata? Meni je trebalo 30 sekundi.
http://www.amazon.com/GUNNAR-Computer-Eyewear-Edge-Frame/dp/B001DULYZG