[Kupovina] Kupujem gunnar-ice

poruka: 14
|
čitano: 1.026
|
moderatori: Danny_HR, F1-IVO, naxeem, scorpion667, pirat, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 mjeseci
Kupujem gunnar-ice ili slicne naocale jer mi vid ide u k**** :S
ili ako neko zna gdje se u hrv mogu kupit
proveo sam jedno 3 sata trazeci ali nisam anso a preko online shopa necu narucivat jer je postarina 60 $ :S
moze pponude /pomoc itd. tu dolje
13 mjeseci

nitko nezna?

4 godine

Ako ti vid odlazi, posjeti okulistu.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
13 mjeseci
Re: [Kupovina] Kupujem gunnar-ice

ma, da moram nosit svike po vani-.-

4 godine

Tvoj vid, tvoja stvar. No očigledno je da si preveliko dijete da bi se brinuo o tome.

Ako se ne budeš brinuo, nosit ćeš pepeljarke, jer ti leće neće pomoći.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
2 godine
Father_Dougal kaže...

Tvoj vid, tvoja stvar. No očigledno je da si preveliko dijete da bi se brinuo o tome.

Ako se ne budeš brinuo, nosit ćeš pepeljarke, jer ti leće neće pomoći.

"Otac" dobro kaže, ako ti vid ide "nizbrdo", neće ti nikakve gunarice pomoć, nego posjet lječniku, a ako to ne napraviš, kao što ja nisam na vrijeme, bit će ti jako žao i to jako brzo!?

Sad imam 20 godina i navečer kad legnem ne vidim do TV (ima možda 2 metra), pa mi bude žao što nisam nosio cvike na vrijeme, bez obzira što bi mi svi vikali cvikerašu (bar bi to tak kod nas bilo)!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.5.2011 16:23 (Ivsa).
3 godine
Goddish kaže...

ma, da moram nosit svike po vani-.-

I to je neki problem?

Ako ti je, onda oprosti, ali si kr*ten.

Mislio sam da smo u 21. st. gdje nošenje naočala nije ništa sramotno...

Can't find a better Jam!
3 godine

Ja nosim cvike, ali svejedno mi izgledaj fascinantno ove Gunnar-ice.

Stvarno bi volio nabaviti neki primjerak, i onda vidjeti sa svojim okulistom, dali kako može da ubaci moju "dioptriju" unutra (dioptrija pod navodnicma zbog toga što je nemam, ali smeta mi sunce u toj mjeri da bez cvika odmah mi počnu suze na oći{#})

3 godine
rooswelt1991 kaže...

Stvarno bi volio nabaviti neki primjerak, i onda vidjeti sa svojim okulistom, dali kako može da ubaci moju "dioptriju" unutra (dioptrija pod navodnicma zbog toga što je nemam, ali smeta mi sunce u toj mjeri da bez cvika odmah mi počnu suze na oći{#})

Imaš one fotosenzibilne samo pripremi barem 1.5 k kn - to su ti one koje pod vanjskim svijetlom potamne kao sunčane( onoliko koliko je potrebno-jako sunce = jako tamne, slabo sunce= blago zatamnjene) dok su u zatvorenom prostoru prozirne leće

Ja sam ih imao i neki seljak mi ih je ukrao. Kako li je samo kasnije psovao kad je vidio da imaju dioptriju. =)

Btw, nisam razumio što bi ti točno s gunnaricama-ti bi samo okvir ili šta?

Kupi okvir i odneseš okulistu da ti napravi stakla za njih sa tvojom dioptrijom.

Can't find a better Jam!
3 godine
Gunner_V kaže...
rooswelt1991 kaže...

Imaš one fotosenzibilne samo pripremi barem 1.5 k kn - to su ti one koje pod vanjskim svijetlom potamne kao sunčane( onoliko koliko je potrebno-jako sunce = jako tamne, slabo sunce= blago zatamnjene) dok su u zatvorenom prostoru prozirne leće

Ja sam ih imao i neki seljak mi ih je ukrao. Kako li je samo kasnije psovao kad je vidio da imaju dioptriju. =)

Btw, nisam razumio što bi ti točno s gunnaricama-ti bi samo okvir ili šta?

Kupi okvir i odneseš okulistu da ti napravi stakla za njih sa tvojom dioptrijom.

Da, ja imam takve, i platio sam stakla za njih 1400kn, i 500kn okvir{#}

Ali ja takve samo mogu i imati, nemam baš nekog izbora...

A što se tiće gunnar-ica, ja bih želio da i dalje budu takve cvike, kad sam smanjenom svjetloću, ne budu prozirne, već ovako žute{#}

13 mjeseci

gunnarice su super, prejebeo izgledaju, a i dobro rade, ima ih frend i buljim u komp 24 sata oci uopce ne bole

2 godine
Goddish kaže...

gunnarice su super, prejebeo izgledaju, a i dobro rade, ima ih frend i buljim u komp 24 sata oci uopce ne bole

Oprosti ali prestani bit djete, to što ti se oči ne umore ne znači da ti vid ne slabi, ja nekad mogu piljit u komp pola dana i ne bude ništa, a nekad me bole oči nakon 15 minuta!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
2 godine

Jesi li ih nabavio, i kako.

Ja ih definitivno kupujem.

LoL username: prokletbio (EU)
5 mjeseci
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice