[Procjena] 500gb HDD 2,5''

poruka: 6
|
čitano: 492
|
moderatori: Danny_HR, F1-IVO, naxeem, scorpion667, pirat, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
19 mjeseci

Eto zanima me kolika vasa procjena za jedan HDD 500GB 2,5'' koji mi je dosad bio u laptopu ? Nakon procjene bi isao vjerojatno i u prodaju :)

P.S. E da .. zaboravio sam nadodati da su na njem instalirani originalni Windowsi 7, Home Premium, 64 bitni !!

WHY SO SERIOUS ??
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 23:52 (fakEEE).
4 godine
protjeran

meni treba jedan upravo takav ... pa posto sam pristran necu procjenu vrsiti, kad odlucis prodavat javim ti se ...

2 godine

Ovisno o firmi,ako je recimo WD scorpio blue rekao bih 380-400 kn,a ostalo 350-380 kn

19 mjeseci
Re: [Procjena] 500gb HDD 2,5''
eplati.com kaže...

Ovisno o firmi,ako je recimo WD scorpio blue rekao bih 380-400 kn,a ostalo 350-380 kn

To mi je u redu , tako sam i gledao negdje .. samo sam kasnije nadodao da su na disku instalirani ORIGINALNI windowsi 7 64bitni, home premium edition .. Pa mislim da bi to moglo dic malo cijenu, ali neznam za koliko ..?

P.S. Kad formiram cijenu, cu vam se javit u PP svima koji su se javili da bi kupili disk :)

WHY SO SERIOUS ??
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 0:05 (fakEEE).
17 mjeseci
Re: [Procjena] 500gb HDD 2,5''
fakEEE kaže...
eplati.com kaže...

To mi je u redu , tako sam i gledao negdje .. samo sam kasnije nadodao da su na disku instalirani ORIGINALNI windowsi 7 64bitni, home premium edition .. Pa mislim da bi to moglo dic malo cijenu, ali neznam za koliko ..?

P.S. Kad formiram cijenu, cu vam se javit u PP svima koji su se javili da bi kupili disk :)

licenca je vezana za laptop ako je OEM a ne disk (sto se tice legalnosti isti je klinac da li su originalni ili jogurt)... isto tako ti win nece raditi na drugoj kombinaciji hardware-a tako da ce trebati napraviti novu instalaciju, osim ako ne naleti netko ko bas ima taj model laptopa i otisao mu je disk .. .tako da tu nema razlike u cijeni s tim win ili bez njih

21 mjesec

i cijena?????

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice