Koliko bi otprilike vrijedila ova matična, ima garanciju i sav bundle
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
800kn
Optimum prodaje takve po 1598 kn....ovisi od starosti te tvoje ...ali ubodi na njuskalu 1200...pa ako nista....vidi koliko ti nude...1000 bi trebao dobiti :)
http://www.jeftinije.hr/racunalna-oprema/pc-komponente/maticne-ploce/asus-maticna-ploca-crosshair-iv-formula_-_CX00136603
Koliko se sjecam imas na pcekspertu za 700 kuna plocu bez gare s neotvaranim bundlom.. sad ja potpisujem cijenu od 800 isto jer te brije prije je bila 1500 pa da sad 1000 dobije. Moja maximus formula III je bila 2000 pa nemrem ni 800 dobit ;)
Neka pokusa...nista ga ne kosta... mozda netko i naleti .
A uvijek se moze dogovoriti i neka zamjena ako mu bas novac nije bitan..pa pokupi nesto isto tako solidno sto mu treba 
Ma ja sam ustvari naišao na tu ploču za 900kn pa se mislim da je uzmem, ali iskreno nemam pojma koliko bi ona danas mogla vrijedit. Imam još jedno pitanje da sad ne otvaram novu temu. Jeli bolje dati 900kn za ovu ploču ili kupiti neku novu osrednju s 990FX čipsetom
Radije kupi GIGU 990XA UD3 novu za 850 kuna.
Radije kupi GIGU 990XA UD3 novu za 850 kuna.
Za nju sam čitao i da nije baš neki izbor. Zna zafrkavati s ssd-ovima i otključavanjem jezgri. Nemam namjeru prelaziti na am3+ procesore, barem ne na ove koji su trenutno na tržištu, pa neznam ni sam šta da uzmem.
To je najbolja ploča koju trenutno možeš dobit za AMD i te novce izuzev Crosshair V koja je preskupa, uzmi je neces pogriješiti, giga je klasu iza te ploče.
Inače CHIV ima problema sa heatsinkom jer ne sjeda na NB. Čitao sam dosta tema u vezi toga i hladnjak uopće nije dodirivao NB pa moraš sam brusit šarafe da sjedne kak treba. Ploča je mrak, ali eto..
Kada sam kupovao komp prije god dana nisam htio riskirati pa sam uzeo drugu matičnu.
Inače CHIV ima problema sa heatsinkom jer ne sjeda na NB. Čitao sam dosta tema u vezi toga i hladnjak uopće nije dodirivao NB pa moraš sam brusit šarafe da sjedne kak treba. Ploča je mrak, ali eto..
Kada sam kupovao komp prije god dana nisam htio riskirati pa sam uzeo drugu matičnu.
Za to sam čuo i ja, ali navodno to je vrlo brzo ispravljeno. Nije vrag da ću baš na jednu od tih prvih naletiti
Its a risk.