Procjena grafe stare godinu dana s garancijom... Ne mislim još prodavat, samo me zanima procjena koliko mogu dobit.
Hvala
Procjena grafe stare godinu dana s garancijom... Ne mislim još prodavat, samo me zanima procjena koliko mogu dobit.
Hvala
Reko bi jedno 900 kuna.
A tako sam i mislio... Jel se još netko slaže oko cijene ili vrijedi više?
Stavi link od točno te grafe koju imaš da vidimo ?
Rekao bi 1100 kn ipak je jača od Hd 6870 a ima garanciju i odlično hlađenje.
Rekao bi 1100 kn ipak je jača od Hd 6870 a ima garanciju i odlično hlađenje.
Meni je stara 5870 radila bolje na svemu osim dx 11 aplikacijama od trenutne 6950.(iako zanemarivo)
Nisam prelazio s 5870 na 6950 nego sam dobio drugu...
http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=591&pid=330&psn=&lid=1&leg=0
Ma odlična grafa , kažem ti , nedaj ispod 1100 kn ni da te kolju ispod vrata.
http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=591&pid=330&psn=&lid=1&leg=0
Možeš dobit na Njuškalu 1100 do 1200 kn ako naletiš na nekog "dobrog" kupca
. Samo trenutno ti ako prodaš tu grafu nemaš šta kupit osim GTX 580 jel ti sad ta koju imaš vrti gotovo sve na maxed out.
. Samo trenutno ti ako prodaš tu grafu nemaš šta kupit osim GTX 580 jel ti sad ta koju imaš vrti gotovo sve na maxed out.
Nema se love za 580. 
Pa onda ostani na toj grafi. Clockaš je još koliko može i imaš vrlo moćnu grafu. Nemaš razloga prodavat. Ti tek sa HD 7000 serijom trebaš razmišljat o eventualnoj nadogradnji.
Nema se love za 580. 
A da pređeš na 570 , neće ti se isplatiti jer ćeš utući puno para a nećeš skoro ništa dobiti.
jer prodajes onda graficku ili ne ja sam zainteresiran?
Ljudi! Hvala svima na ponudama, ali grafička se trenutno NE PRODAJE. Kad se odlučim na prodaju, stavljam tu u oglas. 
Hvala
mogao bi dobit i 1200kn,ima garanciju
problem kod polovnih kartica jest taj što su sve u "super stanju", nijedna nije "overclockana", sve su "super hladne", ventilator ne prelazi 50% u loadu, malo su "korištene" itd.
realna procjena kartice bi se mogla eventualno dati kad bi je nekakav "Bug stručni tim" mogao istestirati.
to je i dobra tema za slijedeći broj buga.
Grafičke kartice nakon godinu dana rulanja 
@Skot
Ti bi se mogao pomirit sa tim da je 5870 debelo jaca od tvoje ili dat konkretnu procjenu i uz to ekvivalent što se može drugo za tvoju procjenjenu vrijednost uzet. Vidim a voliš pljuvat po odlasima bez konktetnih rasprava a i slabo te ima u temama koje su namjenjene za to, sreća da za nekolicinu vas bug "tolerantan" foum i dopušta pljuvanje, ah pa ti si tek 1 dan tu , stari član? sjajno :)
@Skot
Ti bi se mogao pomirit sa tim da je 5870 debelo jaca od tvoje ili dat konkretnu procjenu i uz to ekvivalent što se može drugo za tvoju procjenjenu vrijednost uzet. Vidim a voliš pljuvat po odlasima bez konktetnih rasprava a i slabo te ima u temama koje su namjenjene za to, sreća da za nekolicinu vas bug "tolerantan" foum i dopušta pljuvanje, ah pa ti si tek 1 dan tu , stari član? sjajno :)
?
?
..gdje ja to pljuvah po nekome ?
problem kod polovnih kartica jest taj što su sve u "super stanju", nijedna nije "overclockana", sve su "super hladne", ventilator ne prelazi 50% u loadu, malo su "korištene" itd.
realna procjena kartice bi se mogla eventualno dati kad bi je nekakav "Bug stručni tim" mogao istestirati.
to je i dobra tema za slijedeći broj buga.
Grafičke kartice nakon godinu dana rulanja 
@Skot
@Skot
?
?
..gdje ja to pljuvah po nekome ?

@Skot
slazem se da je 5870 jaca od 6870, ali debelo jaca nije nikako...kada bih isao na polovnu karticu, kupio bih onu koja ima vise garancije
Lockaj temu, nakuplja se spam i offtopic.
Pa poanta je u tome da zašto bi netko dao za polovnu grafu staru godinu dana više od 1100 kn, kad za 1200 kn kupi potpuno novu iz dućana koja je malo sporija ( neprimjetno u praksi ) od te rabljene.
Pa poanta je u tome da zašto bi netko dao za polovnu grafu staru godinu dana više od 1100 kn, kad za 1200 kn kupi potpuno novu iz dućana koja je malo sporija ( neprimjetno u praksi ) od te rabljene.
Kolega ti malo mješaš kruške i jabuke, gdje je ta tvoja za 1200kn koje je ravnopravna ovoj, link? Tebi je svaka kartica sa samo jednim modelom chipa ista pa odmah kupuješ tu ili uspoređuješ sa najjefitnijom?!
Ako netko prodaje polovnu Gigabyte SOC ili Sapphire VaporX onda se normalno uspoređuje sa istom serijom/proizvođačem/hladnjakom kao u trgovini a ne nekakvim VTXom/palitom i sl.. koji je pravljen od 3. klase komponenti dovoljnih da jedva izdrže jamstveni rok. nhf ali davnih dana sam odustao od kupovanja "najjeftinijeg"
Ako netko prodaje polovnu Gigabyte SOC ili Sapphire VaporX onda se normalno uspoređuje sa istom serijom/proizvođačem/hladnjakom kao u trgovini a ne nekakvim VTXom/palitom i sl.. koji je pravljen od 3. klase komponenti dovoljnih da jedva izdrže jamstveni rok. nhf ali davnih dana sam odustao od kupovanja "najjeftinijeg"
momak !
Vapor nije SOC kartica koja se "montira" od najkvalitetnijih komponenti.
VTX nemoj pljuvati jer je VTX brand PowerColor grupe za koju vjerojatno nisi ni čuo.
VTX rev2 ima moćan cooler i nije pravljena od šrota.
....kad baš glumiš odvjetnika na ovoj temi, reci mi zašto bi netko kupio tu polovnu "staru seriju" 5870 kad ima za 1288 kn XFX 6870
nova novcata koja bolje rula dx 11 i teselaciju od 5870 ?
Skot ili karticu tipa XFX HD 6850 koja uredno ide na 950/1150 i kao takva je jaca od HD 6870 i u rangu HD 5870.Evo i malo dokaza.Nova za 1100 kuna.
Isti je to chip,tako da uredno ide sa smanjenih 1.148V na napon HD 6870(1.172V) i nekih 980 mhz.Zlato od kartice.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
A ja kao poklon.I na kraju mi na stock naponu(1.148V) ide na 950/1150.Niko sritniji od mene.