[Procjena] Audioengine A5

poruka: 6
|
čitano: 473
|
moderatori: Danny_HR, F1-IVO, naxeem, scorpion667, pirat, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine

Zanima me koliko bi mogao dobiti za ove zvučnike iz naslova. Stari su točno godinu dana. Kupljeni u Njemačkoj za 300 Eura. U odličnom stanju maženi i paženi. Malo mi je teško odrediti cijenu jer znam da ovakvo nešto nema kod nas za kupiti a opet hoću da je zadovoljan i kupac i ja.

17 mjeseci

Vrlo dobri zvučnici ali teško da češ ih ovdje prodati.

Jesi li probao na audiofil forumu

Trenutačna cijena im je 240€

Mogu nabaviti djelove marki: Evga, AsusROG, Mushkin, te djelove za vodeno hlađenje sa stranice Aquatuning.de i Geizhals.at
3 godine

Ne znam di si našao da su 240E jer ja ih ne nalazim nigdje u Europi ispod 300E. Tek sam stavio procjenu da vidim koliko bi mogo dobiti za njih a možda se netko i javi {#}

17 mjeseci

Ne odnosi se na cijene u europi već u Americi preko amazona tako da bi još morao platiti dostavu šta dođe na 300€ ali ipak nevjerujem da češ to ovdje prodati jer ima dosta klinaca koji neznaju šta su dobre zvučne kutije i uživljeni su u Logitech 5.1/7.1 sisteme a oni koji se zanimaju za to su več opremljeni. Stavi taj oglas na audiofil.net tamo češ najvjerojatnije prodati jer sam ja svoje Jamo zvučnike tamo prodo za manje od tjedan dana 

Mogu nabaviti djelove marki: Evga, AsusROG, Mushkin, te djelove za vodeno hlađenje sa stranice Aquatuning.de i Geizhals.at
3 godine

Možda pokušam tamo ako ne bude ovdje ništa. Ja sam se ipak orijentirao na cijene u EU jer nema smisla gledati cijene u Americi jer te dostava iziđe više nego što zvučnici koštaju a da i ne spominjem ostala davanja.

Ja sam otprilike razmišljao da stavim cijenu oko 1700kn jer sam uvjeren da toliko sigurno vrijede, ali koliko ću dobiti za njih to je drugi par opanaka ;) Kažem vrlo mi je teško staviti neku cijenu zato sam stavio ovdje procjenu možda naiđe tkogod još tko se razumije malo bolje u audio opremu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 23:19 (energized).
13 mjeseci

To su odlični zvučnici,samo što nemožeš bog zna koliko dobiti,osobno nisam jedan od onih fanboya za logitech zvučnicima i takvima,osobno periferiram stare drvene velike kutijetine,od koje je samo drvo 20kg teško,osobno imam Technics SB-CD320 10komada 8 mi ih stoji sastrane i 2 koristim u svojoj sobi.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice