Molim procjenu za doticne zvucnike u mint stanju i sa full bundleom i garancijom. Kupljeni su 27.09.2011
Zasad samo procjenu molim
Molim procjenu za doticne zvucnike u mint stanju i sa full bundleom i garancijom. Kupljeni su 27.09.2011
Zasad samo procjenu molim
1000-1100kn
1161 kn su novi. tvoji vrijede oko 900 kn.
A di su to novi jer koliko ja znam prije ces kupit dijelove za nukleaarnu napravu nego ove zvucnike u hr trgovinama,a i kako su mi rekli ovi iz corsaira tesko da ce ih biti vise,poslao upit za Vengeance periferiju.
1161 kn su novi. tvoji vrijede oko 900 kn.
nemoj lagati ovaj napaćeni narod... 
http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=sp2500
cca 1700 je prvi dostupan artikl, znaci njegove bih procjenio na 1200 kn.
U protisu su dostupni ako se naruče, tako su barem meni odgovorili kada samo im prije tjedan, dva slao mail baš za te zvučnike...
upravo tako, protis ih moze narucit i mislim da tko ih hoce sigurno ce malo pricekati a ne platit ove u oglasniku 1200 kn kad su tamo 1100.
upravo tako, protis ih moze narucit i mislim da tko ih hoce sigurno ce malo pricekati a ne platit ove u oglasniku 1200 kn kad su tamo 1100.
Za 1100 kn ih sigurno neces naci jer akcija koju je davao uvoznik je zavrsila tj prodana je sva roba koja je bila na akciji i sad su najjeftiniji cca 1700 kn.
Ne nenabijam cijenu svojima nego samo kazem kakvo je stanje.
A di su to novi jer koliko ja znam prije ces kupit dijelove za nukleaarnu napravu nego ove zvucnike u hr trgovinama,a i kako su mi rekli ovi iz corsaira tesko da ce ih biti vise,poslao upit za Vengeance periferiju.
Vise ih nece bit ?
Onda koja je fora da ce ih vec sad prestat proizvodit...
Niti da koriste u sebi neki single core procesor, pa ih sad treba upgradeat s quad core-om...
Moja procjena je 1200 kn.
dao si zvucnike na procjenu i onda ti opet diktiras cijenu, onda si mogo odma na prodaju dat. ne vrijede 1200 kn.
Sorry na krivom izrazu, biti ce ih ali samo uz narudzbu od uvoznika ali cisto sumanjam da se uvozniku isplati kupovat,tj uvozit samo jedne zvucnike. Mene je interesirala periferija i na upit kada ce dolazit u Hr oni nemaju nikakav konkretan odgovor isto tako pretpostavljam da uvotnik nema nikakve koristi uvozit samo male kolicine.
dao si zvucnike na procjenu i onda ti opet diktiras cijenu, onda si mogo odma na prodaju dat. ne vrijede 1200 kn.
Ma ne diktiram ja nikakvu cijenu nego samo kazem kakvo je stanje.
Ok hvala na procjenama svima, a tema ide pod Lock