[Procjena] Graficka, tipkovnica, mis, slusalice. zaključana tema

poruka: 12
|
čitano: 808
|
moderatori: Danny_HR, F1-IVO, naxeem, scorpion667, pirat, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
[Procjena] Graficka, tipkovnica, mis, slusalice.

Znaci prestajem s hard gamingom i ne trebaju mi ove stvari, ali neznam koliko vrijede pa molim pomoc Neodlučan

Graficka- Ati HD 4870x2- NAPRAVLJENA u 12 mj 2009 godine, direkt s atia, ima 24mj garanciju na serijski broj s time da se mora slati u ati.

Nvidia GeForce 9600gt- odlican primjerak, dobar OC i male temperature. Kupljena u MELCOMPU u 11 mj 09', ima 12mj garanciju.

Tipkovnica- G15- verzija 1- odlicno stanje

Mis- G5- verzija 2- odlicno stanje

Slusalice- Logitech G35- 11mj 09' kupljeno- malo koristenje. Garancija 24 mj u sloveniji, preko mene bi se islo da nesto s njima nije u redu..

Sooner or later, though, you always have to wake up.
2 godine
RE: [Procjena] Graficka, tipkovnica, mis, slusalic
Zuja kaže...

Graficka- Ati HD 4870x2- NAPRAVLJENA u 12 mj 2009 godine, direkt s atia, ima 24mj garanciju na serijski broj s time da se mora slati u ati.

-Nvidia GeForce 9600gt- odlican primjerak, dobar OC i male temperature. Kupljena u MELCOMPU u 11 mj 09', ima 12mj garanciju.

Slusalice- Logitech G35- 11mj 09' kupljeno- malo koristenje. Garancija 24 mj u sloveniji, preko mene bi se islo da nesto s njima nije u redu..

HD 4870x2 - 1300kn

GeForce 9600 GT - 300 kn

G15 - 400kn

G5 - 300kn

G35 - 600kn

moja procjena :P

imao sam g5 .. prodo sam ga za 300kn .. imao sam 9600gt takodjer sam ju prodao za 300kn ... 

xFire: rebelsy
3 godine
neaktivan
rebelsy kaže...
Zuja kaže...

-Nvidia GeForce 9600gt- odlican primjerak, dobar OC i male temperature. Kupljena u MELCOMPU u 11 mj 09', ima 12mj garanciju.

HD 4870x2 - 1300kn

GeForce 9600 GT - 300 kn

G15 - 400kn

G5 - 300kn

G35 - 600kn

moja procjena :P

imao sam g5 .. prodo sam ga za 300kn .. imao sam 9600gt takodjer sam ju prodao za 300kn ... 

Mislim da radeonka ipak malo više vrijedi.

.
2 godine
RPG vs TENK kaže...

Mislim da radeonka ipak malo više vrijedi.

Samo je problem što nitko neće dati 1300kn za karticu bez jamstva, a kamoli više.

Bez računa i/ili ulazne fakture, ništa od jamstva...

Good artists copy, great artists steal. (Picasso)
2 godine

Slažem se,ali ipak postoji mala šansa da netko naiđe,baš sam pratio svaki dan na njuškalu je bila sapphire 4850 x2 bez garancije,prodaja za 1000Kn ili zamjena za 3870 x2,čovjek je bio uporan,svako malo je brisao satari oglas i ponovo ga objavljivao kako bi bio na prvoj stranici,neznam dali je bila prodaja ili zamjena,ali oglas je izbrisan nakon cca mjesec dana i nije više bio objavljivan,predpostavljam da je kartica prodana...

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.7.2010 23:34 (1BIT).
2 godine
Pa dao bi je za 1400kn. Jer nakon svih testiranja to uverljivije izgleda. A i ja sam je na povjerenje od toxica kupio pa me nije zeznuo..
3 godine

Ne može se ostvarit garancija kod ATIja , osim ako imaš dokaz da je kupljena kod ovlaštenog dilera. 1300kn maximum i to ako ima bundlle .

2 godine
Dim kaže...

Ne može se ostvarit garancija kod ATIja , osim ako imaš dokaz da je kupljena kod ovlaštenog dilera. 1300kn maximum i to ako ima bundlle .

Citaj molim te.. NIJE NI KUPLJENA kod dealera.. Nego je narucena iz atia. Nije nereferentna, to je ati kartica, poput ove na slici..

Ovakva.. Ovakva..
2 godine

Sorry faco, mislio je kod ovlaštenog dealera odnosno uvoznika.

A da si ju naručio direktno od ATija, ne vjerujem, jer ATi (niti jedan njihov partner) ne radi maloprodaju...

Good artists copy, great artists steal. (Picasso)
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 14:27 (Don Kihoty).
2 godine
Don Kihoty kaže...

Sorry faco, mislio je kod ovlaštenog dealera odnosno uvoznika.

A da si ju naručio direktno od ATija, ne vjerujem, jer ATi (niti jedan njihov partner) ne radi maloprodaju...

Ne moramo biti grubi, samo razgovaramo Iznenađen

Nisam je ja, toxic je.. A i kuzim da kod uvoznika, ali zelim reci da je nereferentna..

Hvala svima na odgovorima Osmijeh

3 godine

Nije toxic kupio od ATija direktno, ako ti je to rekao laže. Uzeo ju je od jednog tipa sa PCE foruma. Ta kartica nema garanciju.

2 godine

Oke, to nisam znao Iznenađen

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice