[Prodaja] 10% popusta u vezi komponenata u hr duča zaključana tema

poruka: 21
|
čitano: 1.146
|
moderatori: Danny_HR, F1-IVO, naxeem, scorpion667, pirat, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
[Prodaja] popust na kupnju računalnih komponenata

pozdrav ekipa,

kupujete li novu grafu,proc,mbo...il cijeli komp nema beda nudim vam 10% popusta u bilo kojem hrvatskom dučanu.

Nisam varalica znači postoje 2 vrste kupovine:

1.nađemo se negdje dogovorimo sve date novce ja vam nabavim komponente i predam vam ih

2.uplatite novce na moj bankovni račun i dučan vam dostavi na kučnu adresu(ako imaju dostavu)

3.zajedno otiđemo ..ali računajte da mi morate prije javit(poželjno bar 12 h prije) da uplatim virmanom dučanu 

nema nekih uslova..samo je poželjna što veča svota  po komponenti jer mjesečno mogu pravdat ograničen broj komponenata ;)

laki način za ušparat u ovo doba krize ;)

sve šta vas zanima slobodno pitajte ovdje il pp :)

NAPOMENA:

zbog duplo veče navale od očekivanog imam mogučnost još dati popust za robu u vrijednosti do 2k kn ...poslije toga možda ću moći tj dana prije božića tako da tko prvi njegova djevojka(popust)

tema ide u lock da se nebi spamalo dok ne dobimn opet priliku za popust ;)

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 21:05 (teo7).
11 mjeseci
[Prodaja] 10% popusta u vezi komponenata u hr duča

10 posto bez provizije znaci,svoju si vec uracuno???

i jel postoji mogucnost da se ode s tobom do ducana,cekam vani a ti trguj,znas kako je u vrijeme krize

i to malo crkavice das nekom,pa kolko god bilo sigurno uvijek postoji ali...

7 mjeseci

To preko firme skidaš porez?

SK crew
3 godine
Re: [Prodaja] 10% popusta u vezi komponenata u hr
skill69 kaže...

10 posto bez provizije znaci,svoju si vec uracuno???

i jel postoji mogucnost da se ode s tobom do ducana,cekam vani a ti trguj,znas kako je u vrijeme krize

i to malo crkavice das nekom,pa kolko god bilo sigurno uvijek postoji ali...

Pranja kaže...

To preko firme skidaš porez?

evo prvo pitanje odgovorio forumaš 
naravno da postoji to je po meni i najbolje.. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 19:34 (teo7).
2 godine

HAHA, kakvo glupo pitanje. Kazu kako ne postoji glupo pitanje vec samo glup odgovor, ali eto uvijek se iznenadis pa ti svijet postaje biti malo manje dosadan. Znaci ti bi bio spreman nekome koga uoopce ne poznajes uplatiti na racun par somova kn i cekati godoa. Pa cak i da poznajes. :) Nesto sam zajebo - uglavnom  za skilla   je

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 13:01 (SPIJA).
11 mjeseci
SPIJA kaže...

HAHA, kakvo glupo pitanje. Kazu kako ne postoji glupo pitanje vec samo glup odgovor, ali eto uvijek se iznenadis pa ti svijet postaje biti malo manje dosadan. Znaci ti bi bio spreman nekome koga uoopce ne poznajes uplatiti na racun par somova kn i cekati godoa. Pa cak i da poznajes. :) Nesto sam zajebo - uglavnom  za skilla   je

jes ti procito do kraja nikom ja ne uplacujem ni svom vlastitom bratu {#}

reko da se ode s njim do ducana,ako me i misli zajebat nemre kroz prozor ducana mora opet na vrata..

2 godine
skill69 kaže...

reko da se ode s njim do ducana,ako me i misli zajebat nemre kroz prozor ducana mora opet na vrata..

a ti mu ne smiješ ništa, jer te ovaj tuži za tjelesne povrede i dobije JOŠ novaca...

kakave igre...trebali bi modovi takve oglase u startu izbrisati...

Roosvelt1991 - veliki muljator u trgovinama HWa
3 godine
SPIJA kaže...

cassini kaže...
skill69 kaže...

a ti mu ne smiješ ništa, jer te ovaj tuži za tjelesne povrede i dobije JOŠ novaca...

kakave igre...trebali bi modovi takve oglase u startu izbrisati...

zašto krečete s optužbama da sam prevarant nit sam ikog prevario nit niš.. i još k tome sam na listi dobrih trgovaca :D

7 mjeseci

Ja ne mislim da se ovdje radi o prevari. Čovjek ima firmu i želi malo zaraditi pa uzima dio povrata poreza od kupljene robe. Čist ok ako netko treba nižu cijenu.

SK crew
18 mjeseci
Nadete se s njim i dogovorite se.

5mim razgovora i vidis da li te netko zeli za+ebati zapravo...
3 godine
BMK kaže...

Točno to, a možete otići i do dućana zajedno s njim, uči u dučan i reći da ti je on kum, i da hoće kupiti poklon.

AKo si ti stariji, reci da ste kolege, i zdravo, nema nikakve filozofije.

Ako budem uskoro nešto trebao javim ti se...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
3 godine
rooswelt1991 kaže...
BMK kaže...

Točno to, a možete otići i do dućana zajedno s njim, uči u dučan i reći da ti je on kum, i da hoće kupiti poklon.

AKo si ti stariji, reci da ste kolege, i zdravo, nema nikakve filozofije.

Ako budem uskoro nešto trebao javim ti se...

;)

7 mjeseci

Obično dučani daji za čisti keš 10ak posto popusta. Da li znači na tu cijenu od dučanskog popusta ti daješ još 10% od sebe ili u tvom slučaju ti ne odobravaju popust, u protivnom ispada preljevanje iz šupljeg u prazno

7 mjeseci
stela kaže...

Obično dučani daji za čisti keš 10ak posto popusta. Da li znači na tu cijenu od dučanskog popusta ti daješ još 10% od sebe ili u tvom slučaju ti ne odobravaju popust, u protivnom ispada preljevanje iz šupljeg u prazno

Pokaži mi taj, Bože prosvijetli me! {#}

7 mjeseci
Diplomat kaže...
stela kaže...

Više manje svi dučani i uostalom nije navedeno da to mora biti dućan informatičke robe. I ovo je bilo teoretsko pitanje, jer ako se mora kupovati informatika onda mogu i u konzuma.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 20:41 (stela).
7 mjeseci
stela kaže...
Diplomat kaže...
stela kaže...

Više manje svi dučani i uostalom nije navedeno da to mora biti dućan informatičke robe. I ovo je bilo teoretsko pitanje, jer ako se mora kupovati informatika onda mogu i u konzuma.

Navedi neki sutra idem tamo.

3 godine

Pa čovjek nudi za komponente, a takav informatički dućan ne postoji, ili ako postoji cijene su mu 20% više u odnosu na links-protis-adm dućan.

Ja mislim da je ovo super ponuda, tipa ako netko uzima prijenosno računalo od 5000kn, zašto ne uštediti 500kn za kvalitetan miš, i torbu{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
2 godine

Eo ja sam zainteresiran, reci u kojem dućanu da gledam cijene jer fakat ne znam, prodat ću svoje staro računalo i kupiti si novo jer sa ovim nisam zadovoljan. :(

Phenom X4 955

Coolermaster 212+

V4 Thermaltake Black Edition PC Casing

Sapphire 6870 1GB DDR5 Non-reference temperature 40 @ idle i 50 @ load

Hitachi 500GB

ASUS M5A78L LE

2X2GB Corsair DDR3 XMS3 @ 1600MHz

Corsair GS 600 

3 godine
Nightmare kaže...

Eo ja sam zainteresiran, reci u kojem dućanu da gledam cijene jer fakat ne znam, prodat ću svoje staro računalo i kupiti si novo jer sa ovim nisam zadovoljan. :(

Phenom X4 955

Coolermaster 212+

V4 Thermaltake Black Edition PC Casing

Sapphire 6870 1GB DDR5 Non-reference temperature 40 @ idle i 50 @ load

Hitachi 500GB

ASUS M5A78L LE

2X2GB Corsair DDR3 XMS3 @ 1600MHz

Corsair GS 600 

odgovor u porukama ;)

2 godine

Sorry ako si shvatio da optuzujem, nije mi to namjera. Samo mi bilo cudno da bi neko uopce isao platiti na racun a nema pojma ni kome ni za sto. Tako da sama tvoja opcija oko placanja na racun mi nekako izgledaju smijesno pa makar ti bio najcistijih namjera. Evo mozda bih ja uzeo u linksu perfomance mx ili g700, imas li tamo kakav popust??

3 godine
SPIJA kaže...

Sorry ako si shvatio da optuzujem, nije mi to namjera. Samo mi bilo cudno da bi neko uopce isao platiti na racun a nema pojma ni kome ni za sto. Tako da sama tvoja opcija oko placanja na racun mi nekako izgledaju smijesno pa makar ti bio najcistijih namjera. Evo mozda bih ja uzeo u linksu perfomance mx ili g700, imas li tamo kakav popust??

gle bilo koji dučan 10% šta se tiče infice

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice