prodajem navedeni hard disk Verbatim 1tb externi
pod garancijom usb 2.0
ima vlastito napajanje
malo korišteno samo za pohranu dokumenata
cijena 700kn
prodajem navedeni hard disk Verbatim 1tb externi
pod garancijom usb 2.0
ima vlastito napajanje
malo korišteno samo za pohranu dokumenata
cijena 700kn
bump
u konzumu 3.0 usb 499 kn, ja 2 komada uzeo, jedan je na sata u kompu, drugi na usb....
Ne možeš prodavati informatičku opremu po kupljenoj cjeni + navedeni model je tolko faličan i spor "da boli"(ja sam dva promjenio i izgubio gomilu podataka)
vidis da moze.... jos je usb 2.0
kak nebi mogao, samo je pitanje hoce tko kupiti.
bump
nova cijena 650kn
600kn
... + navedeni model je tolko faličan i spor "da boli"(ja sam dva promjenio i izgubio gomilu podataka)
Kupio sam takav disk prije cca mjesec dana i tražio po netu mišljenja korisnika i nisam vidio da ga je neko opisao kao problematičnog, a onda naletim na ovo i više nisam siguran da sam napravio dobru kupnju.
Sporost me ne muči pa te molim da pojasniš kako je faličan i kakvi su ti se problemi pojavili.
hard disk uopće nije problematičan, meni radi super, ali ga prodajem iz jednog razloga i taj je jer mi više ne treba, zbog kupljenog novog kompa sa unutarnjim hardom od 1tb.
Ali disk radi super, nikad nisam ostala bez podataka ni ništa slično, i hard uopće nije spor, a ljudi pišu svašta po forumu...
hard disk uopće nije problematičan, meni radi super, ali ga prodajem iz jednog razloga i taj je jer mi više ne treba, zbog kupljenog novog kompa sa unutarnjim hardom od 1tb.
Ali disk radi super, nikad nisam ostala bez podataka ni ništa slično, i hard uopće nije spor, a ljudi pišu svašta po forumu...
Koliko dugo ga imaš tj. koliko je star ?
ne znam, točno datum kad je kupljen ali je pod garancijom, i uopće nije puno korišten jer sam ubrzo kupila komp, pa mi je sad u kutiji, spremljen, ali hard radi bez greške nema bad sektora ni ništa slično...
bump
bump
bump