[Prodaja] Modani Chieftec Mesh CG-01B-B

poruka: 16
|
čitano: 1.008
|
moderatori: Danny_HR, F1-IVO, naxeem, scorpion667, pirat, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine

Midi tower bez napajanja sa izrezanim rupama za montiranje procesora i raspoređivanje kablova. Također je lijepo izrezana rupa za 12cm ventilator na gornjem dijelu kućišta sa filterom za prašinu.

U cijenu ulazi i dolaze sa kućištem:

• 2*120 mm ventilator (1 ASUSov od 70ak kn)
  • 3*92 mm ventilator
  • 1*80 mm ventilator (plave ledice)
  • 12cm filter za prašinu (kupljen u Linksu, 25kn)

Kućište je kupljeno u kompletu sa gotovom konfiguracijom prije preko 2 godine u Vemilu tako da nema jednog 5,25" poklopca (zbog montiranog dvd-a) i stražnja 2-3 limića (zbog ugrađene grafičke i tv kartice). Prije slikanja sam zaboravio montirati ostale limiće straga kao i prednji 5,25 poklopac, ali biti će isporučeni.

Uz uređene kablove, kućište je veoma prozračno.

Vani je cijena kućišta preko 400 kn+svi ventilatori i filter za koje je otišlo preko 150kn+modan.

Cijena: 300 kn s primopredajom u Slavonskom Brodu ili šaljem poštom s tim da Vi plaćate poštarinu(neznam kolika je). Moguća je i opcija bez gornjeg ventilatora i filtera (tada je cijena 200kn).

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 0:32 (Morag).
15 mjeseci
protjeran

sry radi spama al cijena je prevelika...i ne vidim koristi od svih onih rupa za ventova kad se stavi stranica...odakle ce vuc zrak ijedan od njih...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
4 godine
Re: [Prodaja] Modani Chieftec Mesh CG-01B-B
zoharbizo kaže...

sry radi spama al cijena je prevelika...i ne vidim koristi od svih onih rupa za ventova kad se stavi stranica...odakle ce vuc zrak ijedan od njih...

Što misliš, koja bi bila realna cijena po tebi? I na što misliš o uvlačenju zraka? Prednji 12cm ventilator uvlači zrak, s desne strane 80mm vent puše u diskove, s lijeve donji uvlači, a gornji po volji. Gornji 12cm ispuhuje vrući zrak kao i stražnji 92mm.

13 mjeseci
Morag kaže...
zoharbizo kaže...

Što misliš, koja bi bila realna cijena po tebi? I na što misliš o uvlačenju zraka? Prednji 12cm ventilator uvlači zrak, s desne strane 80mm vent puše u diskove, s lijeve donji uvlači, a gornji po volji. Gornji 12cm ispuhuje vrući zrak kao i stražnji 92mm.

200 max 250kuna.

15 mjeseci
protjeran

evo mislim na ovo zaokruzeno kad se stavi stranica...i max cijena je 200 kn...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
4 godine
mislavgray kaže...
Morag kaže...
zoharbizo kaže...

200 max 250kuna.

svi ventilatori i filter su bili preko 150 kn i dolaze u kompletu sa kućištem. Dakle 150kn + cijena kućišta. Kolika bi bila samo cijena kućišta? Osim ako nisi to naveo u tih 200 do 250kn + 150kn = 350 do 400kn?

15 mjeseci
protjeran

sa tim ventilatorima ako dobijes 250 kn budi sretan...samo dajem realnu procjenu...za 200kn na forumu ide jedno puno bolje kuciste a prodaje ga kolega mislavgray...malo pogledaj pod njegove teme i bit ce ti sve jasno...

4 godine
zoharbizo kaže...

tu gdje je mali ventilator ima rupa sa lijeve strane(4.slika). Lijeva velika rupa služi za montažu hladnjaka sa backplateom na procesor bez da se vadi matična, a gornja rupa i dole desno za provlačenje kablova od napajanja tako da ne blokiraju protok zraka kao i da se sakriju viškovi.

3 godine
Morag kaže...
zoharbizo kaže...

tu gdje je mali ventilator ima rupa sa lijeve strane(4.slika). Lijeva velika rupa služi za montažu hladnjaka sa backplateom na procesor bez da se vadi matična, a gornja rupa i dole desno za provlačenje kablova od napajanja tako da ne blokiraju protok zraka kao i da se sakriju viškovi.

daj pogledaj kučište lc titus, koje mislav prodaje, pa kuččište ima sve te rupe seriski napravljene, ne neki homemade.

Stavi na njuskalo oglas, ovdje nećeš dobiti te novce...

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
13 mjeseci
zoharbizo kaže...

sa tim ventilatorima ako dobijes 250 kn budi sretan...samo dajem realnu procjenu...za 200kn na forumu ide jedno puno bolje kuciste a prodaje ga kolega mislavgray...malo pogledaj pod njegove teme i bit ce ti sve jasno...

oslo to danas :D prije cca 6 sati bilo staro mjesec dana nije nikakva ostecanja imao niti kvazi losa modanja a losa postavljanja ventova ni u ludilu... uglavnom tocno 200 al ces morat spustat vjerojatno.

15 mjeseci
protjeran

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-kuciste-lc-power-pro-917b-titus-xmidi/104243.aspx evo to kuciste je cijenjeno na 200 kn i prodano...a miljon puta je bolje..sry brate...morat ces smanjit cijenu..no hard feelings..

13 mjeseci

PS ventove opce neracunaj to pokloni uz kuciste..

13 mjeseci
zoharbizo kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-kuciste-lc-power-pro-917b-titus-xmidi/104243.aspx evo to kuciste je cijenjeno na 200 kn i prodano...a miljon puta je bolje..sry brate...morat ces smanjit cijenu..no hard feelings..

procijenjeno je na cca 350 300 jer je mjesec dana bilo staro al meni za antišu 900 treba pa sam za tako male pare prodao ^^

15 mjeseci
protjeran
mislavgray kaže...
zoharbizo kaže...

procijenjeno je na cca 350 300 jer je mjesec dana bilo staro al meni za antišu 900 treba pa sam za tako male pare prodao ^^

inace moja procjena onog tvoga 300kn...a kuciste je i vise nego odlicno bilo...

13 mjeseci
zoharbizo kaže...
mislavgray kaže...
zoharbizo kaže...

inace moja procjena onog tvoga 300kn...a kuciste je i vise nego odlicno bilo...

ma znam... al meni je antiša ljepsi a i niko se nije javljao za 300 pa sam za 200 rjesio

4 godine

Hvala na realnoj procjeni, nisam in sa cijenama u oglasnicima pošto ne mešetarim često. Što se tiče "loše postavljenih ventilatora", to je najbolji odnos tj. najniže temperature procesora i grafe (probavao sam sve opcije kao i isključivanja pojedinih ventova). Spuštam cijenu, ali i mičem onda ASUSov vent gore kao i filter pošto to mogu još iskoristiti. Prodaja nije hitna tako da kućište može čekati ako nekom ustreba :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice